![]() |
Re: Masini Tari Din Iasi Si Imprejurimi
Langa mitropolie , cum cobori de la primarie spre petron
|
Cu putin noroc,maine am sa va fac o surpriza!Totul e sa am putin noroc ;)!
|
limo ... gaseste toyota mr2 ul ca e prea bestial.. e pe pacurari pe la 2-3 noaptea mereu.
ah..si vezi ca e si un topic cu kitch tunning.. acolo cred ca ai avea mai multe victime.. doar sa nu te ia proprietarii la bataie.. |
acel mr2 spyder .. se gaseste cel mai des in fatza la Warda
|
Quote:
|
Nu am avut noroc ieri,ma duc si azi poate gasesc masina (nu va spun ce e,sa fie surpriza ;) )!
|
chiar is curios sa vad ce surprize faci si tu:rolleyes2
|
Iar am fost azi si nici azi nu era masina :cry::cry::cry:!E mult de mers pana acolo si nu ma pot duce in fiecare zi....de acum nu stiu cand ma mai duc!Sa va dau cateva indicii:mai sunt 2 masini ca asta in Iasi,am pus poze cu amandoua,masina era de Germania!
|
3 Attachment(s)
azi ma plimbam prin oras .. si mi`au iesit in cale...
Attachment 574599 Attachment 574600 Attachment 574601 |
Ce ma fac, ce ma fac, ce ma fac, ce ma fac?Azi nu am nici cea mai mica sansa sa ajung in Piata Unirii :sad::sad::sad::sad::sad:!Bentleyul o sa plece,probabil este un om din alt oras venit la hotel, ce ma faaaaaaaaac?
|
1 Attachment(s)
In sfarsit azi am ajuns in Piata Unirii,cum era de asteptat Bentleyul nu mai era :sad::sad:!Ca sa nu fie off...am vazut din nou masseratiul pe la 22:10 pe Copou!Am sunat la firma Oted Grup am vorbit si a zis sa vin la firma,gasesc ferrariul acolo!Problema e ca mi-a zis sa vin dimineata si tata dimineata e la servici....:sad:!M-asi duce cu prietenii...dar cu telefonul de geaba!Ce ma fac?
|
|
Cate Maserati-uri Granturismo sunt in Iasi? Cred ca pe putin vreo 4...
|
Sunt 3: cel alb,cel rosu si asta cu numere de Germania!Asta era si surpriza pe care voriam sa vo fac...intr-o zi ma plimbam cu bicicleta,in Tatarasi in fata unei vile am vazut maseratiul cu numere de Germania!Cand m-am dus cu camera normal ca nu l-am gasit...!De multe ori cand trec cu bicicleta il vad in fata casei acolo!
|
Este de mult timp maseratti-ul asta in Iasi , ma mir cum de nu sunt poze cu el pe forum
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:47. |
- Copyright 2026 4Tuning