![]() |
Re: Service-uri bune si rele din cluj, unde sa mergeti,care sa le evitati...
Mersi!Sa stii ca de rau am auzit si eu. Plus am fost cu un voucher pentru verificarea de iarna la ei si in 2 min au verificat tot, pana i-am luat un pic pe sus...k nu intelegeam nesimtirea. Plus s-au strambat cand au auzit voucher.
Am gasit unii f ok...sper sa-mi rezolv curand masina ca deja m-am saturat. Astept sa treaca zilele libere. Se numesc Niklas si sunt in capat la Corneliu Coposu, in incinta Metalul Rosu sau acum Fimaro. |
Quote:
Am fost eu la acest domn, a inceput sa sparga cu surubelnita carcasele de la relee,incercand sa ajunga la ele, cica nu au prea multa importanta... iar apoi cand scotea mufele, toate gumitele cate impiedica mizeria sa intre in mufa le arunca, si era doar un debitmetru de aer..bineinteles ca nu a depistat defectiunea.. nu recomand.. nu prea stie ce face.. iar acum mi s-a aprins becul de la airbag... sunt aproape sigur ca e din cauza acelor gumite care au fost aruncate. |
Nu cred.Ce legatura are debitmetrul cu airbag-ul? Probabil era mica presiunea in cauciucuri.:lol:
|
Va salut,
Unde pot gasi un electrician bun in Cluj Napoca? Trebuie sa imi repar un alternator la un Opel Astra 1.7DTI. Multumesc |
Quote:
Strada Tulghesului Nr 9. Tel:0740-924479 suna si fa-ti programare |
Quote:
Multumesc ! |
Se pricepe cineva la reparat trape ? Am o Honda Civic si nu mi se deschide de tot... Imi recomanda cineva un service/meserias?
|
Sunt nou venit prin cj si in urma unu mic incindent am fost nevoit sa apelez la un service. Pe strada lombului peste drum de ceva parc de dezmembrari intro hala are Rares 0740331385 un service destul de complet zic eu..trebuie sa spun ca am plecat de acolo mai mult decat MULTUMIT! nu stiu daca a mai spus aici cineva despre el si care e parerea generala dar eu il recomand fara ezitare!
|
Salut,
Daca stie cineva un servis sau mecanic bun pentru MAZDA ( nu la reprezentanta). Am ceva probleme la trenul de rulare fata si as vrea o diagnoza la motor. Mersi fain |
re baieti ...ultima vreme nu prea stau peacas ..mar interesa un servis vopsitorie tinichigerie...de calitate pt toata masina vreu sa-i schim culoarea astept rs ms mult.
|
Salutare,
Stiti cumva unde pot sa-mi schimb 2 switch-uri portiere?(nu detecteaza usile ca fiind deschise) |
Poate sa-mi spuna cineva unde as putea gasi niste coliede de forta in Cluj.
V-as fi tare recunoscator. |
Quote:
|
stie cineva unde pot intoarce niste jande de dacie?
|
dar de "PROWEST SERVICE" cine ce stie? sunt de treaba isi fac treaba calumea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning