Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Folii Auto (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto.html)
-   -   COLANTARI AUTO PROFESIONALE ® (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/39512-colantari-auto-profesionale.html)

Klahan 20-07-09 22:50

re: Colantari auto profesionale

dar motociclete colantati?

colantari 21-07-09 18:38

Quote:

Originally Posted by Klahan (Post 2500429)

Colantari totale la motociclete NU.
Stickere, inscriptionari, tribaluri DA.

colantari 22-07-09 08:39

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Klahan (Post 2500429)

La o motocicleta sunt forme 3D foarte complexe care solicita materialul la maxim. Autocolantul trebuie intins foarte mult si isi pierde din proprietati.

La masini rezista bine in timp deoarece nu este fortat autocolantul. Uite o alta masina facuta ieri cu negru mat.

colantari 27-07-09 15:55

1 Attachment(s)
www.dcmdesign.ro

criss4u 30-07-09 19:06

exista cumva posibilitatea de a colanta cu cel reliefat de la 3 m dar nu il vreu mat ci lucios... se poate aplica un strat lucios transparent deasupra ? ori lac pe baza de vopsea? am un astra g bertone , as dori consola centrala de facut , unde aveti sediul ? merci!

colantari 31-07-09 07:56

Quote:

Originally Posted by criss4u (Post 2523550)
exista cumva posibilitatea de a colanta cu cel reliefat de la 3 m dar nu il vreu mat ci lucios... se poate aplica un strat lucios transparent deasupra ? ori lac pe baza de vopsea? am un astra g bertone , as dori consola centrala de facut , unde aveti sediul ? merci!

Salutare.
Pentru folia 3M -imitatie de carbon nu se poate pune folie de laminare deoarece nu este perfect plana. Are mici proeminente ce nu pot fi acoperite perfect cu o laminare, existand riscul sa ramana bule de aer.

criss4u 31-07-09 11:19

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 2524436)
Salutare.
Pentru folia 3M -imitatie de carbon nu se poate pune folie de laminare deoarece nu este perfect plana. Are mici proeminente ce nu pot fi acoperite perfect cu o laminare, existand riscul sa ramana bule de aer.

ai incercat cu un lac pe baza de vopsea? , te rog pune o poza 2 cu carbonul celalalt care sa aibe aplicata folia de laminare sa vad cum iese , merci!

mad man 31-07-09 22:26

Salut! Am si eu o rugaminte...Vreau si eu mai multe detalii despre culorile oferite la folia oracal adica imitatie carbon pe negru cu gri ,pe gri cu negru, negru lucios si cat m-ar costa cu tot cu montaj separat ptr. fiecare piesa adica capota,plafon,cei 4 stalpi si cele 2 oglinzi + eleron masina fiind o astra g.Inca nu m-am hotarat sa fac numai capota sau numai plafonul masina fiind rosie si care este garantia oferita lucrarii.Va multumesc!
PS:Sau cu folie neagra lucioasa(este vreo diferenta de calitate?)

flash_rga 01-08-09 06:58

cat ar ajunge un a4 negru mat ? inclusiv spoilere si praguri... multumesc

colantari 03-08-09 07:54

Quote:

Originally Posted by flash_rga (Post 2526669)
cat ar ajunge un a4 negru mat ? inclusiv spoilere si praguri... multumesc

Buna ziua.
Pretul este de 1.400 ron + tva.
Timp de executie: 6 ore.
Garantie : 12 luni

colantari 03-08-09 07:57

Quote:

Originally Posted by mad man (Post 2526274)
Salut! Am si eu o rugaminte...Vreau si eu mai multe detalii despre culorile oferite la folia oracal adica imitatie carbon pe negru cu gri ,pe gri cu negru, negru lucios si cat m-ar costa cu tot cu montaj separat ptr. fiecare piesa adica capota,plafon,cei 4 stalpi si cele 2 oglinzi + eleron masina fiind o astra g.Inca nu m-am hotarat sa fac numai capota sau numai plafonul masina fiind rosie si care este garantia oferita lucrarii.Va multumesc!
PS:Sau cu folie neagra lucioasa(este vreo diferenta de calitate?)

..........................Carbon Oracal....Carbon 3M.....Negru lucios/ mat
Capota (pret / buc) ....................200 lei........450 lei ........150 lei
Plafon (pret / buc) ....................200 lei........450 lei ........150 lei
Portbagaj (pret / buc) ..................200 lei ........450 lei ........150 lei
Grila fata (pret / buc).................. 100 lei ........200 lei ........70 lei
Praguri(pret / buc) ....................50 lei ........150 lei ........40 lei
Spoilere (pret / buc) ................... 250 lei ........200 lei ........100 lei
Eleron(pret / buc) ....................... 75 lei ........150 lei ........50 lei
Oglinzi (pret / buc) ......................30 lei ........50 lei ..........15 lei

colantari 04-08-09 21:54

2 Attachment(s)
alte lucrari......

iulian70 10-08-09 13:01

sal la toata lumea .
nu stiu ce sa zic dar preturile sunt cam mari pt criza asta,avand in vedere ca si concurenta a scazut preturile

colantari 10-08-09 15:20

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by iulian70 (Post 2547496)
sal la toata lumea .
nu stiu ce sa zic dar preturile sunt cam mari pt criza asta,avand in vedere ca si concurenta a scazut preturile

Salutare.
Si in cazul nostru s-au redus anumite preturi.
Insa, daca vrei materiale calitative, astea sunt preturile.
Daca vrei "Made in China" preturile pot scadea chiar si cu 30-40 %. De asemenea si calitatea este pe masura.

Alte poze mai jos.

JunKer_hP 11-08-09 17:17

un pret aproximativ pt capota (golf mk5)se poate?

All times are GMT +2. The time now is 03:08.

- Copyright 2026 4Tuning