![]() |
re: Colantari auto profesionale
dar motociclete colantati?
|
Quote:
Stickere, inscriptionari, tribaluri DA. |
6 Attachment(s)
Quote:
La masini rezista bine in timp deoarece nu este fortat autocolantul. Uite o alta masina facuta ieri cu negru mat. |
1 Attachment(s)
|
exista cumva posibilitatea de a colanta cu cel reliefat de la 3 m dar nu il vreu mat ci lucios... se poate aplica un strat lucios transparent deasupra ? ori lac pe baza de vopsea? am un astra g bertone , as dori consola centrala de facut , unde aveti sediul ? merci!
|
Quote:
Pentru folia 3M -imitatie de carbon nu se poate pune folie de laminare deoarece nu este perfect plana. Are mici proeminente ce nu pot fi acoperite perfect cu o laminare, existand riscul sa ramana bule de aer. |
Quote:
ai incercat cu un lac pe baza de vopsea? , te rog pune o poza 2 cu carbonul celalalt care sa aibe aplicata folia de laminare sa vad cum iese , merci! |
Salut! Am si eu o rugaminte...Vreau si eu mai multe detalii despre culorile oferite la folia oracal adica imitatie carbon pe negru cu gri ,pe gri cu negru, negru lucios si cat m-ar costa cu tot cu montaj separat ptr. fiecare piesa adica capota,plafon,cei 4 stalpi si cele 2 oglinzi + eleron masina fiind o astra g.Inca nu m-am hotarat sa fac numai capota sau numai plafonul masina fiind rosie si care este garantia oferita lucrarii.Va multumesc!
PS:Sau cu folie neagra lucioasa(este vreo diferenta de calitate?) |
cat ar ajunge un a4 negru mat ? inclusiv spoilere si praguri... multumesc
|
Quote:
Pretul este de 1.400 ron + tva. Timp de executie: 6 ore. Garantie : 12 luni |
Quote:
Capota (pret / buc) ....................200 lei........450 lei ........150 lei Plafon (pret / buc) ....................200 lei........450 lei ........150 lei Portbagaj (pret / buc) ..................200 lei ........450 lei ........150 lei Grila fata (pret / buc).................. 100 lei ........200 lei ........70 lei Praguri(pret / buc) ....................50 lei ........150 lei ........40 lei Spoilere (pret / buc) ................... 250 lei ........200 lei ........100 lei Eleron(pret / buc) ....................... 75 lei ........150 lei ........50 lei Oglinzi (pret / buc) ......................30 lei ........50 lei ..........15 lei |
2 Attachment(s)
alte lucrari......
|
sal la toata lumea .
nu stiu ce sa zic dar preturile sunt cam mari pt criza asta,avand in vedere ca si concurenta a scazut preturile |
9 Attachment(s)
Quote:
Si in cazul nostru s-au redus anumite preturi. Insa, daca vrei materiale calitative, astea sunt preturile. Daca vrei "Made in China" preturile pot scadea chiar si cu 30-40 %. De asemenea si calitatea este pe masura. Alte poze mai jos. |
un pret aproximativ pt capota (golf mk5)se poate?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning