![]() |
Re:
Quote:
|
Honda Horizon
|
de fapt da, scuze :oops: Passport-ul este generatia a doua cum e Frontera 2, cea din poza e prima si e Horizon, so Speedy pune poza, a mea n-o mai luati in considerare :wink:
|
1 Attachment(s)
.....
|
fiat tipolino :paper:
parca regula concursului era sa pui o bucata din masina nu toata ;) PS: dupa faruri aduce a honda, da habar n-am de care |
nu`i fiat
|
Re:
Quote:
|
peugeot 106
|
Mitsu Colt :?:
|
ce este tipolino :twisted:
Speedy: japoneza ceva ? deja se cere un indiciu :wink: vedeti k nu-mi plac masinile noi, japoneze sau ce-or fi ele, so Chill Out people :D |
Sparg eu gheata: Mazda 323 :wink: Daca am ghicit si avetzi careva o poza calumea de pus .... go on!
|
1 Attachment(s)
mama da usor a fost...pt altii :oops:
ia uitati-va aici :arrow: P.S. va rog da-ti click pe link :( |
prima para un fost fiesta dupa eleronul din spate...si asta parcata (dau si yo cu apropoul_ Cadillac Deville (nici nu stiu cum arata :)) )
|
marfa LINCOLN TOWN CAR-ul alah.anul parca 94.sau ma rog.e prea usor de recunoscut masina aia... :lol: dak facea paret din concurs si am zis bene sa puna altul poza... ;)
|
Quote:
parca asa era regula...trebuie sa ghicesti si dupa aia ala care a ghicit sa puna poza. si parca ziceai ca nu mai pui numai americanesti. ce draku cre ca avem 3 americane in toata tzara si tu numai dalea pui. si urcate pe pereti :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning