![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
ai o masina pe cinste si daka tie iti place atunci nimeni nu cred ca ar avea ce comenta. tu sa te simti bine in ea ca tu o conduci. noroc sa ai la ea
|
tu vrei replica Gordini...ocuta mai mult de partea tehnica...performante :D
|
Pe rand si cu rabdare..
Tot pe la pagina 29 parca,am scris ceva de un carb,galerie de aluminiu..astept sa-mi vina..:rolleyes2 Oricum,si cu ce am acum pe ea rupe bine;) |
rupe rupe ...dar cu carburatoarele astea e important sa functioneze bine ...eu un solex deala am aruncat :sad:
astept pozele....:rolleyes2 |
Pe care dintre ele l-ai aruncat Apline?..cumva cel de R 16?
Ce probleme avea? |
m-am uitat acum pe prima pagina , e o diferenta mare intre ce a fost si ce este acum :)
|
Mare-mare..;)
Aaa..ca am uitat sa-ti spun..merci pt link-urile despre Charger..foarte interesant.Modelul '69 imi pare cel mai reusit:rolleyes2 |
Quote:
defect nu stiu ce avea exact , avea clapeta la shoc bulita ,si nici nu declansa automat ..si mergea pe shoc si cand era cald....bn ca celelalte merg bine ...trebuie la ala de 1100 majorata gaura din talpa cu 1 mm PS: sa nu ma uiti cu proiectoarele..:oops: |
Nu te uit..in seara asta le fac poze si le pun aici la mine,ok:-)
La ce gaura te referi ca n-o localizez exact..:???: |
gaura din talpa de la carburator care intra pe prezon in galeria de admisie ;)
|
salz ,uite o dacie de la mine din oras,poate te inspira cu ceva
PS:nush ce jante are ,parca ar fi de logan pe spate :P https://forum.4tuning.ro/showthread.p...08#post1096408 |
4 Attachment(s)
Man,sincer nu vad nimic asa deosebit la ea care sa ma inspire..:???:
Per total arata bine,insa o strica rotile pe spate(zici ca-s de tractor),pe bare are tampoane mici,nu are ornamentul sub capota motor.. Sincer nu se poate compara cu a mea..si nu-i vorba ca-mi laud eu aiurea masina,dar eu asa vad lucrurile..sa-si mai dea si alti baieti cu parerea,poate gresesc..:???: Apline,acum m-am prins despre ce-i vorba in legatura cu carbul..dar cu jiclorul de debit cum stai? nu-ti trebuie unul mai mare?..totusi cred ca vrei si ceva demaraj.. Iata frumusete de proiectoare..:D unul are putin carcasa nichelata lovita(cel din stg)..se si vede in poza,in rest sunt super ok;) Sa-mi spui daca ti le trimit. |
nici nu se compara ...e si aia rosie frumoasa dar e ciudata cu rotile alea ...
jicloru e de 1.6 mi s-a spus ...deci nu sunt ingrijorat de demaraj proiectoarele sunt frumoase foc :dance: |
cum se vad proiectoarele cand le aprinzi si ai capacele pe ele ?
GTXR roata de pe spate cred ca e de cielo. |
nici mie nu imi place masina aia rosie.
bogdan, proiectoarele sunt minunate!!! poate ne intalnim in weekend bafta si mult succes |
| All times are GMT +2. The time now is 19:38. |
- Copyright 2026 4Tuning