![]() |
Re: Donatii piese E36 [doar cereri]
Quote:
|
salut,caut si eu 2 amortizoare spate e36.chiar si contra cost.
|
ma poate ajuta cineva cu un tweeter (usa) chiar si contra cost
|
salutare,are cineva din greseala o fulie de pompa servo lata pt cureaua cu 6 caneluri?
|
al.are cineva o grila de sedan montreal blue?dau la scimb una buna morun green.merci
poate sa fie si fara nari...am asa ceva .multumesc |
Caut si eu o grila fara nari pentru sedan pe culoarea Mauritius Blue. Contra cost! Si aripa spate stanga sedan ( a prins rugina :( ) tot pe Mauritius Blue. Multumesc
|
are cineva un telescop de la capota
|
Ma poate ajuta cineva cu senzorul de la portiera fata stanga, cel care face sa se deschida si sa se inchida plafoniera. E pozitionat pe caroserie. Se pare ca nu prea mai face bine contact iar alarma are legatura directa cu senzorii de la portiere. Daca nu e inchisa o portiera nu mi se inchide masina si trebuie sa trantesc portiera de 10 ori ca sa se inchida masina:|.
http://s1.4tuning.ro/?mmid=782aeeb6a28837645 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si al meu e tocit si daca imi las luminile de la plafon aprinse nu se sting daca inchid usa si din cate am mai vazut si pe la alte pisici cam la majoritatea e tocit cat de cat |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
voi sar putea sa aveti acel senzor pe broasca usii,din ce stiu acel senzor este pus pe stalpul masinii doar la coupe dupa 95
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning