![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Mitza e ok, are clavicula rupta, dar e ok. Soferul Fabiei i-a iesit in fata, a vazut ca vine mitza, apoi a demarat chiar in fata bmw-ului. Bmw-ul a ricosat in stalp si l-a rupt (?). Femeia din fabia a murit, Dumnezeu s-o odihneasca in pace. :(
Cip$ a castigat procesul cu soferul basculantei, a ramas cu permisul nesuspendat, acum asteaptam deznodamantul. Insanatosire grabinica amandorura! |
Quote:
Ca intotdeauna la radacina fiecarui accident sta o femeie,din pacate...cu fiecare accident care-l vad si la ce asist in trafic ajung la concluzia ca femeile au nevoie de teste psihologice la sange inainte sa aibe voie sa se puna la volan ! |
Quote:
|
se pare ca pana la urma e adevarat desi as fi vrut sa nu fie, bine ca e Mitza Ok asta e cel mai important ii urez insanatosire grabnica.
Imi pare rau pt femeia care si-a pierdut viata, Dumnezeu s-o odihneasca in pace. Masina lui Mihai din cate am auzit e avariata foarte rau, pacat pt ca tinea foarte mult la aceasta masina si adevarul e ca era o masina foarte frumoasa, dar cum am mai spus bine ca este el OK |
cei de erau cu el in masina sunt si ei destul de grav raniti din cate am auzit si eu.. :(
|
Quote:
Nu stiu exact cate persoane mai erau cu el in masina, un baiat are splina rupta, a fost operat deja, insa nu stiu starea lui. Insanatosire grabnica! |
Cea cu skoda este din hd? si mai este in stare de functionare skoda?
Insanatosire grabnica! |
La ce mai conteaza daca mai functioneaza sau nu skoda????? :weirdface
|
Numa intrebam.
|
Cre' ca are nevoie de piese din ea? :rolleyes2
|
Am mai auzit o varianta cu femeie la volan si ca de fapt ar fi fost un Ford iar Bmw'u ar fi avut undeva la 150 km/h in momentul impactului,cine era la volanul Bmw'ului ar fi fost baut si salvarea nu ar fi vrut sa-l duca la spital pe motivul asta...
|
povesti o sa tot iasa pana-i lumea, pacat ca s-a intamplat
|
bineinteles ca povesti au iesit si vor iesi...........astazi am fost la ei la spital mihai e bine.....are probleme cu clavicula din cauza centurii si cu piciorul drept dar e bine......Dani(cel din dreapta) este un pic mai grav cu organe interne "avariate" dar e constient....si sper sa se recupereze repede......in masina nu a mai fost altcineva deorece masina avea doar 2 locuri din fabricatie...........de baut nu avea cum pt ca nu consuma deloc alcool si mai ales ca mergeau la examen.......si as dori ca, daca mai auziti tot felul de povesti sa nu ni le mai relatati......pt ca sunt niste aberatii........va voi tine la parcurs cu recuperarea celor 2......asta este s-a intamplat si tuturor le pare rau.....Insanatosire grabnica.......
P.S. da intradevar era un Ford Fiesta, nu Skoda..........si soferul este la 2 salone de Mihai.... |
inconstienti ... pacat ca sufera altii de pe urma lor
|
LOL Deja au inceput sa apara partizanii :lol:
Sorry pentru ca s-a intamplat asa ceva. Nici cel mai prudent sofer din lume nu poate fi suficient de prudent. Oricand se pot intampla niste chestii care nu depind de el, si uite asa apare accidentul (ca doar de aia ii zice accident) . Este pacat ca se pierd vieti omenesti. Tablele n-ar fi o problema asa de mare, se indreapta. Un om strivit, o viata luata... asta mai greu se recupereaza (adica mai deloc) :sad: Intamplarea asta ar trebui sa ne puna pe ganduri cum ne incredintam noi vietile unei gramezi de fiare. Avem deseori prea mare incredere in rablele noastre, oricat de bine ar arata si ar functiona. Tot o gramada de fiare este, si ar trebui sa nu ne lasam prada rutinei si sa fim suficient de vigilenti. Pot fi evitate accidente care pot implica si oameni nevinovati, nu doar inconstienti ;) In schimb bagaretii astia care aud si ei de un accident si incearca sa aprinda certuri.... sa-i lasam sa latre singuri, ca ei latra, ei aud.... oricat ar fi de implicat "precedentul" care sustine ca BMW-ul ar fi avut 170km/h as vrea sa sa-l vad o data cu o masina tare, in care are incredere, si ca dandu-si drumu la vale pe panta aia va merge in asa fel incat sa nici nu incurce circulatia, dar sa fie si in posibilitatea de a evita orice coliziune! Eu cu dracia mea, venind intr-o noapte de la hasdat, n-am reusit sa evit o biata pisica ce mi s-a prins efectiv in scut.... Deci se pot intampla te miri ce, si daca esti luat pe nepregatite, o faci lata fara sa ai de fapt tu vina.... Sorry inca o data pentru cei raniti si pentru ca s-a pierdut o viata (condoleante ) :cry: Insanatosire grabnica! Edit: Vad ca pana am postat eu, s-a sters postul "precedentului" :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:45. |
- Copyright 2026 4Tuning