![]() |
Re: Masinile noastre
daca e GTS e beton ;) cand vin in tara vreau si eu o tura cu el, GTS are motor de 5.4L
|
Masina e un Porsche an 96 model 928-GT-S Motor 5000cm3 Max speed 300 am fost cu 280 consum cat vrea cel mai mic 12-15l 100km daca mergi normal daca ii dai talpa 19-25 cel mai mult am scos consum reaal pe bord 39,9:)
|
excelent, cand vin in tara o sa vreau sa il vad si daca se poate si o tura cu el :)
|
Si eu sunt curios black rider :)
Daca e 96, e ultimul lor an de productie, ar trebui sa fie un exemplar superb. Merge maxim parca vad 275 kmh in specificatii dar suntem obisnuiti cu mai mult ca kilometrajul ne fura :) Si motorul e 5.4 nu? Gt sau S4 au de 5.0l. |
Posibil ca e GT dar S line....deci nu GTS.
Au mai fost asemenea incurcaturi, de ex 924 turbo a fost vandut cu 3 nivele: 924 turbo S1 924 turbo S2 924 turbo-S care era defapt un S1 cu niste diferente estetice. in orice caz..sunt curios :D weekendul viitor o sa fiu acasa :D |
1 Attachment(s)
un e46
|
1 Attachment(s)
Sal all . Sunt nou aici .
Marius my name ;) fratele lu Radu : AR33COP Hai ca de cand am si eu peste 18 ani , ar fi frumos sa-mi prezint si eu bunica . Nu ii in Arad masina ca nu prea sunt pe acasa si o am in Miami . Pana acuma am numai o poza dar promit ca dupa anu nou fac mai multe ca acum nu sunt in Miami . II un ML 63 AMG . Promit ca revin cu mai multe poze. Am multe poze de atasat din alte tari cu masini interesante , acum am numa cateva cu mine si o sa revin cu mai multe poze in curand . |
5 Attachment(s)
Hai ca mai am cateva poze cu masinutza si inca ceva dragut :P
|
Nu e nimeni interesat de un road trip la Cluj la Dyno? :)[/QUOTE]
mergem cum sa nu....:D mergem dupa revel??? vreau sa vad cat am scos din aspiratul asta..;) mai vorbim... |
bebe vine cu noi, clar..pana acuma suntem 3.
|
fain amg, cati cp?
|
504 CP
As vrea sa o duc in Romania , sa vedem ce se mai intampla pana atunci . |
Quote:
Si la dyno e bine sa mergi cu alea de vara... dar daca nu le schimb, il rog pe un prieten cu cupra din CJ sa vina sa pun rotile lui pt dyno run :D Cu gume de iarna scoti putin mai putin :D |
Re:
Re defapt AMG-ul ala are 510hp :D nu de alta numa am avut si eu unu ori cum nice eu cred ca o sa vin cu un Mitubisi Eclipse GS 210 hp
|
Da nu stiu de ce la a meu din America scrie 504 hp :-S
Cine stie :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning