Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   MPBZ III - 10 martie 2007 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/33828-mpbz-iii-10-martie-2007-a.html)

Lucian 15-03-07 00:33

Re: MPBZ III - 10 martie 2007

Quote:

Originally Posted by MPBZ (Post 798788)
prima parte
a doua parte
a treia parte
a patra parte
a cincea parte
a sasea parte
...plus alte fragmente imprastiate prin acest forum, la care au contribuit 11 oameni si masinile lor si alti cativa care au facut deplasarea doar pentru partea de final.
Multumim pentru spectacolul oferit!

Nu esti coerent in exprimare si nu stapanesti functiile de utilizare ale acestui forum. Nu inteleg despre ce "tema" vorbesti si te asigur ca esti departe de a cunoaste preocuparile mele .Iti doresc o cura de dezintoxicare sau un tratament medical rapid daca semnele pe care le prezinti chiar semnaleaza necesitatea acestora .

B39738 15-03-07 00:37

ma intreb si eu ca ma duc la culcare,ca la Cassa Loco: CARE-I FAZA????

ce trebuie sa inteleg eu din filmele alea? hai luminati-ma ca-s curios...

Lucian 15-03-07 00:45

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 798807)
ma intreb si eu ca ma duc la culcare,ca la Cassa Loco: CARE-I FAZA????

ce trebuie sa inteleg eu din filmele alea? hai luminati-ma ca-s curios...

Dragos ... nu mai incerca sa-l intelegi. Sincer ... e extrem de tardiv dar ... abia acum marele oragnizator isi arata adevaratele valente . Din cate am reusit eu sa descifrez din mult prea incoerenta exoprimare el se razbuna pe "atacurile" reprezentatilor cluburilor la adresa lui prin interzicerea masinilor din respectivele cluburi la "evenimentele" un semneaza ca organizator. Iar filmele respective cred ca reprezinta in viziunea lui , ironic spus ilegale , secvente cu masinile care din punctul lui de vedere au facut ceva la Buzau . Ma bucur ca macar atat a apreciat si el . Pe de alta parte este un joc de teatru slab . In felul asta el spera probabil sa-i "razvrateasca" pe cei din cluburi care vor curse impotriva clubului din care fac parte. E simplu .. vrei curse dai jos stickerul si iti negi apartenenta la acesta . Numai ca in tara asta nu chiar toata lumea face ce vrea .

MPBZ 15-03-07 00:53

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 798803)
Nu esti coerent in exprimare si nu stapanesti functiile de utilizare ale acestui forum. Nu inteleg despre ce "tema" vorbesti si te asigur ca esti departe de a cunoaste preocuparile mele .Iti doresc o cura de dezintoxicare sau un tratament medical rapid daca semnele pe care le prezinti chiar semnaleaza necesitatea acestora .

Imbatranesti amice. Te asteapta bogdan sa-i demonstrezi ca nu am avut nicio aprobare. El fara sa-ti ceara asta iar restul cu sufletul la gura. Eu nu consider necesar sa postez vreo dovada pentru ca nu avem nicio datorie morala fata de nimeni mai putin fata de cei 40, pe care nu-i vom uita, asta daca vor alege sa mai incerce asfaltul de aici. Si breaking news pentru tine. Fii atent aici. Da prima data in judecata Politia. Aia-s chiar nesimtiti cand suspenda taloane pentru inscrisuri aplicate pe autovehicule, folii si alte chestii. Mama discriminarilor, ce sa mai. Si altele mai mici ar fi cele indreptate spre betivi, stanjeniti in procesul sofatului tot de politie, care nu le respecta dreptul de cetatean liber sa faca ce vrea. Mai e una cu interzisul in cluburi persoanelor minore sau reclacitrante. Oh vai! P-astea nu le stiai? Hai sa-ti mai zic una de top: discriminarea se aplica si poate fi demonstrata 100% in cazul institutiilor si are drept subiect etnia, sexul, varsta, religia, apartenneta politica. Imi bat gura de pomana cu tine ca sa nu cheltui bani aiurea si sa te mai ia la misto si avocatul ca vrei sa dai in judecata un eveniment cu reguli particulare si care se desfasoara pe drumuri care si-au pierdut caracterul public pentru perioada de desfasurare, singurele "legi" fiind cele impuse de organizator. Altfel, poate te trezesti cu poza acasa de la politie ca te-a luat cu radaru in timp ce concurai pe 402 metri. Nu mai raspunde. N-are rost. Faci rau altora.PS. treaba cu stikerul este naturala si logica dpdv tehnic. Recomanda-mi alt mod de a identifica clar un membru din respectivele cluburi. Deductia ta ma face insa sa cred ca apelezi la un prieten de obicei.

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 798807)
ce trebuie sa inteleg eu din filmele alea? hai luminati-ma ca-s curios... era vorba de trecutul nostru, incipient, intr-ale organizarii de evenimente pentru amatori, la modul ILEGAL dupa verdictul domnilor de aici. Plus ca acea parte din editia a II-a nu a fost niciodata prezentata in format video. Nu ca ar fi fost mare show. Dar ca idee...

golf4tunat 15-03-07 01:09

Bine ca ai lamurit treaba cu filmele ... m-am uitat la toate in ideea ca a iesit ceva rau :) . Pacat ca se ajunge la asemenea discutii ... promovarea curselor in romania a devenit o lupta pentru distrugerea lor se pare ...

SEBASTIAN 15-03-07 06:47

Faza e cand nu se fac nu cand se fac!
Daca facea era o alta discutie.
Cred ca aici s-a pus lumea pe jar degeaba ca sa faca un serviciu autoritatilor de a le pune o baza de date la dispozitie.

B39738 15-03-07 07:22

am inteles si eu acum,m-am uitat selectiv la filme cautand vreun accident sau ceva,nu intelesesem de la inceput.cat despre treaba cu fisele inaintate pentru o baza a politiei,cred ca ne batem capul degeaba.ce trebuie sa stie politia mai mult ca sigur ca stie deja despre cine trebuie,nu cred ca se incurca ei in niste fise amarate...plus ca nu vad politia din buzau implicata in actiunea "FISA" pentru depistarea alergatorilor si din celelalte parti ale tarii...au ei chestii mult mai importante decat clasificarea racerilor,si aia veniti de prin nu stiu cate orase ale tarii...

e regretabil ca nu s-a mai tinut cursa si atat...restul sunt acuzatii neprobate care,pana la proba contrarie,nu atrag in nici un fel vinovatia organizatorului.

Lucian 15-03-07 08:30

Quote:

Originally Posted by MPBZ (Post 798818)
Imbatranesti amice. Te asteapta bogdan sa-i demonstrezi ca nu am avut nicio aprobare. El fara sa-ti ceara asta iar restul cu sufletul la gura. Eu nu consider necesar sa postez vreo dovada pentru ca nu avem nicio datorie morala fata de nimeni mai putin fata de cei 40, pe care nu-i vom uita, asta daca vor alege sa mai incerce asfaltul de aici. Si breaking news pentru tine. Fii atent aici. Da prima data in judecata Politia. Aia-s chiar nesimtiti cand suspenda taloane pentru inscrisuri aplicate pe autovehicule, folii si alte chestii. Mama discriminarilor, ce sa mai. Si altele mai mici ar fi cele indreptate spre betivi, stanjeniti in procesul sofatului tot de politie, care nu le respecta dreptul de cetatean liber sa faca ce vrea. Mai e una cu interzisul in cluburi persoanelor minore sau reclacitrante. Oh vai! P-astea nu le stiai? Hai sa-ti mai zic una de top: discriminarea se aplica si poate fi demonstrata 100% in cazul institutiilor si are drept subiect etnia, sexul, varsta, religia, apartenneta politica. Imi bat gura de pomana cu tine ca sa nu cheltui bani aiurea si sa te mai ia la misto si avocatul ca vrei sa dai in judecata un eveniment cu reguli particulare si care se desfasoara pe drumuri care si-au pierdut caracterul public pentru perioada de desfasurare, singurele "legi" fiind cele impuse de organizator. Altfel, poate te trezesti cu poza acasa de la politie ca te-a luat cu radaru in timp ce concurai pe 402 metri. Nu mai raspunde. N-are rost. Faci rau altora.PS. treaba cu stikerul este naturala si logica dpdv tehnic. Recomanda-mi alt mod de a identifica clar un membru din respectivele cluburi. Deductia ta ma face insa sa cred ca apelezi la un prieten de obicei.

Nu stiu care Bogdan e adus in discutie dar in discutia privata cu "sfantul penis" am mentionat spre final ca am ajuns sa consider pierdere de timp interesul acordat aflarii adevarului despre asa zisa cursa . Cat despre ce e incadrat in legislatie la capitolul discriminarea .... se vede ca nu ai avut tangente decat cu ziarele . Legea este interpretabila . Nu am chef acum sa-ti raspund la punct subliniat de tine dar crede-ma .... ABEREZI . Politia NU suspenda taloane pet inscrisuri pe masini. In codul rutier nu se stipuleaza nimic cu privire la acest fapt , doar la capitolul afectarea vizibilitati. Cat despre folii ... esti in urma rau ! In noul (deja vechiul) cod rutier sunt permise foliile omologate RAR . Cu inscrisurile .... lasand la o parte cluburile ... tu chiar nu ai vazut masini de firma ???? Nu-ti mai face griji de situatia mea financiara ! Preocuparile tale ar trebui sa fie altele ! Incep sa cred ca uzez tastele degeaba cu tine ! Sper ca ai observat ca am coborat putin nivelul discutiei .... incepeam sa cred ca nu ma intelegi !

Alfa_band 15-03-07 08:59

Ce om bolnav.....

B|shOp-VR6 15-03-07 09:12

Quote:

Originally Posted by MPBZ (Post 798558)
Sunt interzise doar insemnele. De ce? asta in cazul in care se intreba cineva. Pentru ca in unele cazuri caracterul liderilor lasa de dorit iar noi nu dorim sa negociem, sa tratam sau sa facem ceva la mica intelegere pentru ca asta este cutuma prin preajma. Pentru asa ceva sunt si alte evenimente cu alti organizatori. In alte cazuri, mare parte din membri s-au exprimat la adresa noastra fara a fi in masura sa o faca. Pentru noi nu este o placere sa avem astfel de participanti. Regula este una si foarte simpla: in casa mea faci ce spun eu. in italiana se spune: la roma te comporti ca romanii iar americanii spun "take it or leave it!" Cum "ce spun eu" este relativ insa, regretam picioarele in usi, taxele nereturnate si cursele anulate fara motiv, evenimente petrecute, dar nu la noi.

Adica ce vrei sa spui.. sa ne dam stickerele jos de pe masini? Du-te frate la gradinita.. Cand am vb cu sfantul ala la telefon.. am vb foarte frumos si totul era ok.. unde vezi tu ca a vorbit conducerea urat cu voi? Tu habar nu ai cine e conducerea la noi si vorbesti.. iar daca ai impresia ca vom suferi mult ca nu mai participam la o cursa pe an.. gandeste-te de doua ori.. or sa mai fie o gramada pe langa nesemnificativa voastra cursa de.. biciclete probabil..

EvLSant0S 15-03-07 09:21

nu mpbzslbzsmsj ...
te rugam nu :((
nu ne da ban la cursele tale :(
ce va bateti ma nene capu cu .. bolnavel asta ?
merita sa-i scrieti compuneri de genu ?
daca pe om atat il duce..
duca-se..
si gata

ca tot se faceau acum cateva pagini analogii -- curse - concert -- participanti -- solisti ..

sa vezi ce frumos o sa fie ..
concert la buzau -- solisti : gabi pacura, ionutz menghina , si vasile denim ..
garantat publicul ptr un al doilea concert..
v-o facetzi cu mana voastra..
daca si tu suferi .. ce dreaq sa ne mai mire : /

CZR 15-03-07 10:03

Quote:

Originally Posted by MPBZ (Post 798521)
Autovehiculele cu insemnele Speedline si Anonymous vor fi deasemnea restrictionate la a participa la orice eveniment desfasurat in organizarea echipei actuale.

fratica,mai bine ti-ai declina identitatea si sa ne zici si noua cine de la anonymous nu ti-a ridikt tie statuie?
gaseste-mi cea mai puternik masina sin buzau,ma dau eu cu ea...dak ma face,recunosc k esti tare,dak il fac t muti in bucuresti si-nveti si tu civilizatie si tuning...
peste noapte numai grade v-ati luat...ai vrea matanii?pune actele,dak ai ,dak nu,poti sa-ti tii interdictiile si sa faci curse tu cu amicii tai cei mai buni,legale intre 40 masini kre veneau stiind k vin si cluburile tari,d-alde noi astia... cu masini p kre tu le vezi in reviste...
fara accesul nostru,crezi k mai strangi 10 masini?

X-Ray-Eyes 15-03-07 10:51

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY (Post 798603)
No....acu' fara caterinca..tu chiar existi sau esti mai aerian?
Pai interzicele si la buzoieni participarea si gata ..ti-ai indeplinit visul...organizezi un mare premiu unde tu o sa fii organizator, sponsor, participant si castigator. Si toate astea fara sa iesi macar din dormitor.

Ptr D-nul MPBZ , referitor la cea ce s-a scris mai sus :

Prin urmare , continua "Nanogia " NFS pe care ai inceput-o in urma cu catziva ani ...
P.S>: Cand 10 maonei iti spun ca esti beat , e bine sa te duci la culcare !

Lucian 15-03-07 11:54

Ce pretentii poti avea de la un om care vorbeste de el la persoana a 3-a , care spune ca nu mai intra pe acest forum dar o face sub alt user si unde mai pui ca incearca sa ascunda treaba asta. Dovezi ?

Post IP Addresses
MPBZ 86.35.43.67 [Find Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]
SaintDick 86.35.43.67 [Find Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]

MPBZ 15-03-07 12:42

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 799280)
Ce pretentii poti avea de la un om care vorbeste de el la persoana a 3-a , care spune ca nu mai intra pe acest forum dar o face sub alt user si unde mai pui ca incearca sa ascunda treaba asta. Dovezi ?

Post IP Addresses
MPBZ 86.35.43.67 [Find Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]
SaintDick 86.35.43.67 [Find Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]

Vezi primul post in care identitatile sunt declinate. Vezi ce ip a fost folosit la crearea contului si dupa care s-au postat mare parte din mesaje. S-a cerut un raspuns oficial si asta am dat. Cel care scrie o face in numele institutiei si societatii mentionate. Asa cum si tu iti asumi raspunderea pentru clubul pe care-l conduci. Scopul crearii acestui cont a fost atins. Alte interventii sunt de prisos.
Va multumim!

All times are GMT +2. The time now is 21:10.

- Copyright 2026 4Tuning