![]() |
Re: MPBZ III - 10 martie 2007
Quote:
|
ma intreb si eu ca ma duc la culcare,ca la Cassa Loco: CARE-I FAZA????
ce trebuie sa inteleg eu din filmele alea? hai luminati-ma ca-s curios... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Bine ca ai lamurit treaba cu filmele ... m-am uitat la toate in ideea ca a iesit ceva rau :) . Pacat ca se ajunge la asemenea discutii ... promovarea curselor in romania a devenit o lupta pentru distrugerea lor se pare ...
|
Faza e cand nu se fac nu cand se fac!
Daca facea era o alta discutie. Cred ca aici s-a pus lumea pe jar degeaba ca sa faca un serviciu autoritatilor de a le pune o baza de date la dispozitie. |
am inteles si eu acum,m-am uitat selectiv la filme cautand vreun accident sau ceva,nu intelesesem de la inceput.cat despre treaba cu fisele inaintate pentru o baza a politiei,cred ca ne batem capul degeaba.ce trebuie sa stie politia mai mult ca sigur ca stie deja despre cine trebuie,nu cred ca se incurca ei in niste fise amarate...plus ca nu vad politia din buzau implicata in actiunea "FISA" pentru depistarea alergatorilor si din celelalte parti ale tarii...au ei chestii mult mai importante decat clasificarea racerilor,si aia veniti de prin nu stiu cate orase ale tarii...
e regretabil ca nu s-a mai tinut cursa si atat...restul sunt acuzatii neprobate care,pana la proba contrarie,nu atrag in nici un fel vinovatia organizatorului. |
Quote:
|
Ce om bolnav.....
|
Quote:
|
nu mpbzslbzsmsj ...
te rugam nu :(( nu ne da ban la cursele tale :( ce va bateti ma nene capu cu .. bolnavel asta ? merita sa-i scrieti compuneri de genu ? daca pe om atat il duce.. duca-se.. si gata ca tot se faceau acum cateva pagini analogii -- curse - concert -- participanti -- solisti .. sa vezi ce frumos o sa fie .. concert la buzau -- solisti : gabi pacura, ionutz menghina , si vasile denim .. garantat publicul ptr un al doilea concert.. v-o facetzi cu mana voastra.. daca si tu suferi .. ce dreaq sa ne mai mire : / |
Quote:
gaseste-mi cea mai puternik masina sin buzau,ma dau eu cu ea...dak ma face,recunosc k esti tare,dak il fac t muti in bucuresti si-nveti si tu civilizatie si tuning... peste noapte numai grade v-ati luat...ai vrea matanii?pune actele,dak ai ,dak nu,poti sa-ti tii interdictiile si sa faci curse tu cu amicii tai cei mai buni,legale intre 40 masini kre veneau stiind k vin si cluburile tari,d-alde noi astia... cu masini p kre tu le vezi in reviste... fara accesul nostru,crezi k mai strangi 10 masini? |
Quote:
Prin urmare , continua "Nanogia " NFS pe care ai inceput-o in urma cu catziva ani ... P.S>: Cand 10 maonei iti spun ca esti beat , e bine sa te duci la culcare ! |
Ce pretentii poti avea de la un om care vorbeste de el la persoana a 3-a , care spune ca nu mai intra pe acest forum dar o face sub alt user si unde mai pui ca incearca sa ascunda treaba asta. Dovezi ?
Post IP Addresses MPBZ 86.35.43.67 [Find Posts by User] [View Other IP Addresses for this User] SaintDick 86.35.43.67 [Find Posts by User] [View Other IP Addresses for this User] |
Quote:
Va multumim! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |
- Copyright 2026 4Tuning