![]() |
Re: Masina mea
inca nu m-am gandit..adica am ceva in cap dar na... oricum nu o sa apara pe aici pt ca nu are dc .. nu e o masina TARE cum au altii ca dor e DCI :) ! o sa incerc sa o fac cat mai draguta pe gustul meu incet incet .. bani sa fie ..viata de student nu e ieftina :)
|
sa pin si eu troleibuzu' meu-MB-w124-E200,an 93,km 94000,100kw,negru metalizat,clima automata,abs,tapitserie piele,volan+schimbator piele,jante AMG-15.....Apoi a neFestii-MB 190E 2.0,an 93,clima,abs,jante al,argintie,km-parca 126000,93kw....sper sa trag niste poze curind...
|
Quote:
Eugen si de la tine asteptam poze sa ne facem o parere:D |
bine atunci voi pune niste poze cu masina dar asta cand ajung in tulcea pe miercuri undeva!
precizez ca masina e luata din franta la terminare de leasing (2 ani),toate reviziile la zi la renault,carte service si arata impecabil,55000km ...... mici ciupituri de la pietricele dar ies la polish sigur |
daca tot urezi la mai multzi bani bagatzi in ele,te anuntz ca daca isi cumpara totzi vechituri ca le mele,dau faliment magazinele de piese....garantat:D
|
Quote:
Eugen:Ma gandeam eu ca nu iti ei tu orice masina8) |
3 Attachment(s)
Eu am un leut ; Peugeot 406 TD de 1.9 4L8v , 66kw (90cp)
Attachment 568150 Attachment 568151 Attachment 568152 |
Se inmultesc useri si la noi la Tulcea:lol:Sa o stapanesti sanatos,fara incidente si la cat mai multe investiti(si ca un sfat incepe prin ai scoate faza cu "CUBA" e:???:) numai bine
|
Sa o stapanesti sanatos cumetre Eugen,vin sapt viitoare si facem test drive:)
|
si pozam pisica alba si pisica neagra frumos unde stim noi nu ? iau aparatu smecher :)))
|
Ce liniste aici pe forum :sad:
TL-55-CDI si DaViD TL aruncati un ochi aici poate vreti sa va achizitionati ceva pt masinile vastre:rolleyes2:arrow:https://forum.4tuning.ro/showthread.p...7003:rolleyes2 |
2 Attachment(s)
2 poze si cu a mea ..ca am promis :)
|
Quote:
|
ms vali :)
|
8 Attachment(s)