![]() |
Re: Masina Mea ..!
hehee ... VR6 :X:X:X:X:X aia da investitie ......Dar mai bine iei un Passat Sedan VR6 :)
|
deh, acum toti visati la VR6 :lol:
eu as vrea un motor de M3, mi'ar fi suficient pe audi lui tata :D |
Passat VR6 :D :X:X
|
ma trafy... sa nu crezi k sunt aerian ... shtiu k nu scot sute de cai din motor de 90 CP ... DIESEL !!! dar si 15 cp ... din evacuare si filtre.. nu`s deajuns !? mai pun un cip .. si e mai mult decat suficient ;) + k e mashina de familie .. nu e sport ;) daca aveam corrado / tt / 350z .. sau alt model sport... atunci ziceam .. dar pt un diesel .. eu zic k e destul ;)
|
eu zic ca la vechimea masinii si tinand cont ca e diesel, nu scoti tu 15 cp in plus doar din filtre si evacuare
asta e parerea mea...si oricat de mult o sa te straduiesti n'ai cum sa demonstrezi ca poti scoate 15 cp in plus numai daca o pui pe dyno ;) |
da man ...dar din aia 90 numai ii ai pe toti ...ca i`ai pierdut pe drum ...
si tot nu faci trb daca incerci sa scot mai mult cu filtre si evacuare....asta e diesel ...si mai greu ... |
CaDDy nu am spus`o cu rautate...io doar ti`am spus si ti`am dat un sfat prietenesc cand am zis sa iti pui VR6....acuma ramane la alegerea ta ca normal e masina ta. O sa se simta si diferenta cu evacuare+filtre..dar evacuarea macar pune`o toata sa aiba efect 100%
|
ai turbo pe ea? ca daca da, evacuarea nu te ajuta prea mult decat pentru un zgomot mai altfel. eu la filtru am vazut diferenta, dar a mea e pe carburatie benzina. In orice caz, castigul nu este mare, iar zgomotul produs de filtru te scoate din minti cateodata. e foarte enervant la mine.
daca ai turbina, incearca sa faci pe-acolo modificari, sa mai maresti presiunea putin, eventual un intercooler mai mare. nu stiu motorul de vw, imi dau cu parerea doar |
Quote:
|
asta vroiam si eu sa zic .. e passat Kombi ;) .. sedan e varianta 4+1 ushi ... normal .... hatchback :D
|
hmmm...15 cai speram si eu sa obtin din Evacuare completa + Filtre, pe benzina...
|
am gresit cand am vrut sa rectific trecusera 5 min :D
|
pai asa e ... nush ce reaq avetzi .. e TUNING ... cont catzi cai ? conteaza modificarile aduse... v`am mai zis... daca aveam mashina de curse... sport.. era ok.. dar din moment ce e mashina de familie nu urmaresc sa am sute de kap sub capota ...
zicea cineva sa`mi pun direct motor vr6... OK .. il pun .. si unde *** e tuningu` ?... credetzi k Geo avea vr6 de la inceput ? a avut g60 .. l`a modif.. si cu timpu` a vrut altceva.. VR6`le si akum il are... deci ;) toate isi au un inceput ;) ... sau iar nu`mi plac oamenii care cumpara mashini gata facute... si zic " uite domne.. ce masina tare am " :| ... nu am vrut sa aduc nici un repros nimanui :P deci nu va simtiti .. neismtitilor :)) peace |
Quote:
|
tzeaa.... ma trafy`ane :))) am zis k nu spun astea k m`a deranjat cineva cu ce a spus... DA .. am 1.9 TDI si sa pun VR6 .. chestia e k ... 1. nu e mashina proprietate personala ... 2.e motor normal de 1.9 de care nu m`am bucurat decat 2 luni .. abia .. shtii doar.. deocamdata e bun si asta ;) nu cred k totzi incepatorii incep cu mashini de sute de cai .. ultra sport ;) eu am zis k o sa aduc cateva modificari .. la motor .. de dragu tuningului ;) .. am mai spus de cateva ori .. pt k nu ma inetreseaza asa mult sa cresc performantele motorului :) daca vreau putere.. imi iau direct cu 2000 de euro din germania .. corrdo vr6 .. si termin balciu :) :P
@trafy .. nu mai fi suparat k nu am zis asta k un repros la tine:P date`n spanac :) shtii k nu am nimk cu tine :P si cu nimeni de pe forum .. dar am zis asa k sa va lamuresc :P a req de treaba .. nu`sh cum de tzi`ai putut permine o asemenea treaba .. sa ma deranjezi pe mine ... cat tupeu pe tine :lol: :lol: :lol: PIS TU ALL OV IU ... si bafta la BAC / Capacitate !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning