Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ULTIMATE virtual TuningDAYS (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays.html)
-   -   ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007 (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays/33066-ultimate-virtual-tuningdays-1-aprilie-2007-a.html)

shantzu 25-04-07 22:13

Re: ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007

lol .....
nici nu am avut timp sa ii dau raspuns lu axel ....
dati-mi pm cu rspunsul la intrebare ? daca imi dati pm sa nu fie de genul - mai sunt si alte probleme inafara de asta care trebuie rezolvate ca pana acum nu ati cules decat laurii ... :pissed:
a zis tng-u : "Ziceam, de ce nu se cere un ajutor ptr finalizarea acestui concurs, sunt destule persoane din buc care sunt sigur ca ar vrea/ putea ajuta .... si asa nu ne-am mai lungiiiii asteptarile. "

Most_Wanted 28-04-07 15:00

macar daca ati asteptat atat sper sa merite premiile ...

frost_dani 30-04-07 17:21

GRATZIAN se mai intampla vreo ceva??:rolleyes2

criss 30-04-07 18:29

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 877843)
GRATZIAN se mai intampla vreo ceva??:rolleyes2

Da, acum se bate carnea pt gratar si se condimenteaza ca sa fie patrunsa pe maine ;)

Psycho 30-04-07 21:16

premiile de la primu concurs ink nu au ajuns la ctza ... urmeaza sa dadeam un telefon .. la bucureshti ... am vb cu zoliat si mi-a pus o pila .. la voi au ajuns ??!?

frost_dani 30-04-07 21:22

noi nici macar nu stim ce primim...shi nu nu a ajuns nimic;)

vlad_VSV 30-04-07 21:26

apai in felu asta mai participa cineva la anu daca se mai organizeaza ceva?...ghici ghicioare:lol:

TzuTzu77 30-04-07 21:48

dar voi numai pt premii participati?

maf 30-04-07 21:58

asa`i tzutzu!!! ..... lasati-i ba in pace, o sa va raspunda cand vor sa va zica cv, mergeti mai departe, castigatorii sa fie fericiti ca au fost mai buni fata de altii

patriotu90 30-04-07 22:04

Quote:

Originally Posted by TzuTzu77 (Post 878243)
dar voi numai pt premii participati?

daca ai fi intrebat asta la inceputu concursului nu cred ca as fi stiut ce sa iti raspund ... dar atata timp cat s-a organizat concursu si s-au promis de la bun inceput premii nu cred ca e frumos ceea ce se intampla acum ... vad ca apar oameni care nu au primit premii de la concursu din iarna ... tu daca ai fi participat si ai fi castigat si nu ai fi primit nimic dupa 5 luni cum te-ai fi simtit ???

TzuTzu77 30-04-07 22:12

Am muncit si eu ceva timp la 3d pt concurs, dar n-am terminat la timp....daca terminam si participam, aveam satisfactia sa-mi vad munca acolo, daca as fi si castigat satisfactia ar fi fost mai mare, si un eventual premiu ar fi fost un bonus...data viitoare, daca nu se da nimic, asta e, cei care participa pt premii n-o sa mai faca, cei care o fac din pasiune, da. Desi aveti si voi dreptate, premiile au fost promise inainte de concurs, puteau sa spuna macar cine si ce a castigat....asta e....doar n-o sa va duceti peste ei sa-i luati la bataie sa va dea premiile:lol:

maf 30-04-07 22:58

Quote:

Originally Posted by TzuTzu77 (Post 878303)
Am muncit si eu ceva timp la 3d pt concurs, dar n-am terminat la timp....daca terminam si participam, aveam satisfactia sa-mi vad munca acolo, ....doar n-o sa va duceti peste ei sa-i luati la bataie sa va dea premiile:lol:

:) , tu nu esti constient de ce a fost oleaca nuh ? :) prob lipseau aproape jumatate de lucrari, vina la tipografie dar nah ... eu din 5 lucrari doar 2 le-am vazut acolo ........... in fine ..... au fost frumoase lucrarile, trebuia sa ne intalnim toti cei care am participat sa stam de vb fiecare de modelele noastre alese si sa facem schimb de experienta ;)

Ace Axel 01-05-07 00:02

haideti mah k dabia acu sa facut o luna de cand a fost concursul ...

Gratzian 07-05-07 04:33

de ieri, a inceput sa se ocupe mke, noi nu am reusit...
si ad1 a fost pe la birou si le-a vazut, si s-a luat cu mainile de cap....
asta e..
nu pleaca nicaieri...

cassyus 09-05-07 22:22

gratian am si eu o intrebare ....cei care au ''castigat''(si zic cu ghilimele) ...asta IARNA...le vin si lor premiile ?...asa de curiozitate un raspuns ca nu e greu ... un termen asa sa stiu si eu...intreb a doua oara intrebarea, pentru ca vad ca cineva e ''atent'' sa stearga aceste mesaje...

All times are GMT +2. The time now is 22:15.

- Copyright 2026 4Tuning