![]() |
Re: E30 - DGH Fra///M
Azi mare cursa...FraM a spulberat motor de 600 si cu r1 de 1000 este cam egal...o fi bine o fi rau ..nujtu trageti voi concluziile
|
Dap, primele victime au inceput sa apara, si ce victime............. Un om si o masina demni de tot respectul. Multa bafta Nasi in continuare, si ai grija, numai bine.
p.s. o sa ii fac o poizie lui fram, poate maine |
Quote:
|
Quote:
Bine NASI !!!!! |
Quote:
|
Quote:
felicitari pt proiect .. asteptam noi rezultate si inceperea noului proiect cu ROSIA :D |
:???:m`a plimbat si pe mine cristi.. masina nu trage deloc.. e praf..:???::D (nu punem la socoteala faptu` ca nu ma puteam misca in scaun, nu? https://forum.4tuning.ro/images/icons/icon10.gif). mda.. n`am fost deloc impresionat.. si cand mi`am revenit, era dimineata:-P:lol::twisted:.
serios acum, masina trage grav, si nici nu a avut unde sa`i dea, plus ca nu e chiar.. "gata":twisted:. Quote:
ps. cand e gata.. nu incerci si cu o hayabusa? sunt prin bucuresti cateva, unele si pe forum aici. :). nu d`alta dar pe 4 roti.. nu vad cine ar sta :evil::D. |
Quote:
|
filmati ma si voi cu un telefon ceva sa vedem si noi ... railor :(
|
Quote:
|
era cumva R1 de 190 cai?? :D
|
poate o sa fim martori la o demonstratie!!!!!!!!!!!!! pe la rond nu treci?????
|
da era R1 de 180 de cai dar nu pot sa spun ca am stat cu el,ma bate cateva masini(3,4) si m-am dat in seara asta cu RR de 1000,cu 175de cai dar cu un Profesor si ma bate bine.sa trecem la masini acum:subaru nu stiu de care STI sau WRX,660 de cai 800 Nm l-am batut bine bine fara drept de apel:D,erau cam suparati baietii dar asta e.si cum zicea un prieten care pt mine e cel mai bun in domeniu suntem abia in rodaj....Va urma
|
si mai zicea lumea ca nu faci treaba cu ursi ...
nasi cum e cu plecarile de pe loc ? ce cauciucuri folosesti ? |
...am inceput sa ma obisnuiesc cu puterea,patinez suficient si de pe loc si din mers,una peste alta e bine sa vedem cu putere mai mare cum o sa fie
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2026 4Tuning