Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Various ! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/3187-various.html)

RaMmStEy 17-08-05 03:39

2 Attachment(s)
intr-adevar Manson ar trebui sa ai mai multa grija la detalii...anywayz...io nu am mai postat de mult nimik si de aia am zis ca ar fi cazu sa revin...dupa cum a zis si stuey am \"pregatit\" un A4 si chiar cred ca mi-a iesit dragutz...acu' ramane la latitudinea voastra sa veniti cu critici and stuff...btw..ce era cu masinile alea superciudate...? 3 punti pe o masina...come on..get serious...

RaMmStEy 17-08-05 04:26

Re:

2 Attachment(s)
din moment ce nu am mai postat de mult timp am venit cu o noua creatie...sau creatura,,cum vreti sa-i ziceti...ambele proiecte sunt finalizate de mult dar din lipsa de timp nu am putut sa le pun...acest s4 e \"for the ladies\"...merita si ele ceva frumos nu?Sincer nu sunt multumit de ea dar pur si simplu nu pot gasi acel \"ceva\" care sa o faca deoasebita...ma puteti ajuta?

BASU 17-08-05 08:06

@Manson ai lucrart ceva la masina... am un singur comentariu: usa din spate... pare a fi inca functionala :)) in rest masina e ok
@blowwind nu prea am vazut masina care sa arate urat cu genti cromate... poate persoana care o vede are gusturi si impresi gresite :roll:
@RaMmStEy ma ai muncit la ele... dar puteai sa fi mai atent la detali si puteai sa le pui si tu la o rezolutie mai mare :)

blowwind 17-08-05 08:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BASU\"
@blowwind nu prea am vazut masina care sa arate urat cu genti cromate... poate persoana care o vede are gusturi si impresi gresite :roll:

BASUle nu inseamna ca daca e scumo si shiny este si frumos...dar din punctul tau de vedere observ ca asa...deci de aici trag concluzia ca o SuperNova cu Spinning wheels ...sau hai doar cu jenti cromate nu spinning..arata SUPER :shock: ...ehh...din punctul meu de vedere este CEL MAI MARE KITCH!!!!!

RA_2fast4u 17-08-05 10:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RaMmStEy\"
intr-adevar Manson ar trebui sa ai mai multa grija la detalii...anywayz...io nu am mai postat de mult nimik si de aia am zis ca ar fi cazu sa revin...dupa cum a zis si stuey am \"pregatit\" un A4 si chiar cred ca mi-a iesit dragutz...acu' ramane la latitudinea voastra sa veniti cu critici and stuff...btw..ce era cu masinile alea superciudate...? 3 punti pe o masina...come on..get serious...

omule dupa mine masina e super tare!!!! :tenisclap :tenisclap :tenisclap doar atata ca partea din se vede putin cam \"mata\", probabil cum ai tot lucrat la ea...

GolfuletzS 17-08-05 11:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"soricelu\"
Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
Quote:

Originally Posted by \"BASU\"

BASUle nu inseamna ca daca e scumo si shiny este si frumos...dar din punctul tau de vedere observ ca asa...deci de aici trag concluzia ca o SuperNova cu Spinning wheels ...sau hai doar cu jenti cromate nu spinning..arata SUPER :shock: ...ehh...din punctul meu de vedere este CEL MAI MARE KITCH!!!!!

ha este o super nova cu genti cromate la cj .. ajea mai micutze da arata super ... poate e solenza nu mai stiu sigur :lol:
ra2fast4u crek o stie :wink:

ia gata ma cu atatea comentari topicul asta avea alt scop !

tng 17-08-05 11:20

gusturile nu se discuta.
fiecare isi poate face masina dupa bunu plac.
nu mai faceti comentarii aiurea mai aleas ca nu asta e ideea pe \"Various\".
ramaneti pe frecventa,nu schimbati canalu` :D

Manson 17-08-05 11:34

merci de comentari! da adevaru e ca am avut o problema cu usa din spate...da promit k o sa mamperfectionez la masina asta am lucrat cel mai mult .....merci ink odata de idei si sfaturi

Manson 17-08-05 20:14

2 Attachment(s)
un logan......

soricelu 17-08-05 20:55

manson .. imi place .. e super super .. mortal ... mijto .. loganu albastru

sandrin 17-08-05 21:05

belea loganul ... :) si combinatzia de culori... :wink:

Manson 17-08-05 22:43

care are masini misto de modificat.....k nu am ce face inseara asta sa posteze si el sau sa intre pe messenger p mine plsss k nu ma ce face.....
! ma bucur k va place loganu si celor care nu le place ce sa le fac...asta e faceti o voi p placu vostru nu ?hai noroace

cr0n0s 18-08-05 04:08

2 Attachment(s)
Iata si prima mea lucrare... cam hidoasa... asta e...
va rog eu mult de tot sa imi explicati si mie cum e cu culorile :) (mai exact cum schimb culoarea intregului ansamblu dupa ce am adaugat spoilere & co fara sa se vada diferente mari + cum faceti voi pjoburile alea.. ca am vazut niste culori pe aici fermecatoare... mie imi ies numai spalacite si prea tari.)
astept comentarii si sugestii. stiu ca imbinarea dintre spoiler spate si body se vede nasol. cum as putea sa repar?
modificari : spoiler spate veilside, praguri la fel, eleron la fel. jante marite.

HoricutzWSR 18-08-05 10:49

3 Attachment(s)
2 creatzii :D.....pareri,critici...anything :)

liviu_ro93 18-08-05 10:51

Cum faceti masinile astea ca stau si ma uit ca prostu la friptura :?: :?: :?: :?:

All times are GMT +2. The time now is 07:05.

- Copyright 2026 4Tuning