![]() |
Re: E36 - Alpine White ///
4 Attachment(s)
Astazi in putinul timp ramas , am aranjat si cablajul pe spate . Batrana doamna a cerut neaparat un ambreiaj nou pana sa plece la munte :D
|
Ma bucur ca nu renunti la E36 si ma mai bucur ca inca ai grija de Renault.
Urmaresc topicul cu renault de cand s-a deschis:lol::lol: Bafta cu E36 si sarbatori fericite iti doresc! |
Mersi ! Nu prea imi vine sa abandonez masinuta aia , a fost prima mea masina si am multe amintiri frumosase cu ea .. :D Iar acum ma bucur ca a ramas singura din oras :twisted:
|
Salut, imi poți spune si mir daca atunci cānd ai vopsit etrierii ai folosit pimer īnainte si lac peste vopsea??? Si daca ai volosit vopsea cu re zistenta la temp. ridicate sau e normala?? Merci
|
Cureti bine pana la metal , degresezi foarte bine si aplici vopsea speciala rezistenta la temperatura .. Cam asta este tot :)
|
Hai Alinee..vine vara si tocmai atunci e frumos sa te bucuri de ea!
Baga mare si revin-o cu vesti! si poze:D |
2 Attachment(s)
Nu mai are mult de stat :D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Mai am sa ii fac mici pregatiri pentru ITP .... Astazi am montat evacuarea ( traseu pe 2 tevi + finala ) Si am dat prima tura cu ea in noul format. Intr-un cuvant " SENZATIE" :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Imediat pleaca spatele cu 10j si 235 :D
|
Quote:
te salut |
Te astept cu drag ! :D
|
Mi se pare mie sau masina e mai lasata pe partea stanga?
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Mocheta face toti banii , curata arata superb :twisted: De 1 Mai ne-am incalzit putin :lol:
|
1 Attachment(s)
Am primit si bandourile :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning