![]() |
Re: Piese Dacia Donatii Cereri.. Numai Buc
am o cutie de dacie in 5, tipla cu pinion "de nova"( 29x38 0.76 raport) pe a 5 a. 0723700779 Robert
O vand, nu vreau schimburi |
sal.am o caroserie de dacie berlina din 2005 cu tot cu acte am luato pt recarosare dar mi-am luat alta masina,caroseria e aproape noua,nu e lovita si nu are gram de rugina pe ea
- 4 usi cu clapa complet echipate - o punte spate cu tamburi mari, - o cutie in 5 aproape noua, - un motor 1400 complet, - 2 planetare scurte,si multe alte piese foarte multe. Eu caut 2 scaune recaro sa fie bune nu uzate rau, - 4 fete de usi de supernova ,poate are cineva ce imi trebuie mie si facem o combinatie, relatii la tel;0724236304,sau pe mess la id:alex_pyf |
caut buton de usa partea stanga 1300 pls si la ke bani pm...sau la id cobra_mike89 sau pe mail...stitzi voi..
|
lol vezi tata k e vreo 8 ron la piese auto
|
7 Attachment(s)
"Donez" cea mai ramas din masina asta, pentru mai multe detalii la nr : 0727.235.576 sau id messenger : borac.weed
ps: nu e masina mea este a unui prieten care a lovit-o acum 4 zile din greseala:shock: |
cutie 4+1 cu "tren de fuga".....daca nu ma insel frantuzeasca......merge pe planetare scurte....rapoarte mai bune decat una cu 5.....100 ron
|
caut si eu genti de aliaj pe 14 sau pe 15 in 4 prezoane
|
vand dacie 1300 pt. pierse , masina este in stare de functionare pret 4oo ron tel. 0764388146 sau id gabitu2007 ( masina este la cheie )
|
cutie in 4 frantuzeasca dupa o dacie din 74 50 ron 0745187819
|
o cutie in 5 are careva ? si ce bani ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
caut si eu o bara fata de logan noua sau impecabila .. nu stiu ce versiune .. daca se poate si o grila si o aparatoare la roata stanga fata .. un pret pt toate ..
|
Quote:
sau daca iti trebuie piese de dacie iti dau eu orce piesa inclusiv o caroserie din 2005 cu acte bord cn4 si multe alte piese,da spunemi ce bani ceri pe alea. |
galerie pt dublu corp dacia, daca are cineva sami dea pm
|
Quote:
da sunt toate 4 si sa sti k nu cer mult pe ele;) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning