![]() |
Re: Test Drive Unlimited
Acum am aflat care e rezolvarea mai trebuie sa aflu care sunt fisierele alea. Mersi
|
SUPERB megapackul ! 1.89 sec 0-60 ( mph ) cu Kawa ZX-12R ;) + senzatii super tari cu F40 si CLK GTR ! Imi place la nebunie ;)
|
1 Attachment(s)
Salutare!! Acum cateva zile am auzit si eu de jocul acesta ( cam tarziu ) si l-am luat ( nu original ). Si ca toata lumea am si eu o eroare , am si daemon tools 4.08 , am si YASU , am facut tot ce ati zis voi si degeaba. Nu o ia. Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine. :help::help::help:
|
Quote:
|
Am facut ce mi-ai zis (iti multumesc) dar din pacate nu merge , imi da aceeasi eroare . Asta este :(
|
poate te pot ajuta eu , intra pe id-ul meu '' domnu_gabryel''
bye |
1 Attachment(s)
am instalat si eu jocul, am cumparat casa, masina, ma duc la prima misiune "Mision Honolulu" dau single player > start...si nu face nimic...apare TDU Servers Unavailable...ce e de facut ?
|
'TDU servers unavailable' inseamna ca nu ai jocul original :)
|
Quote:
|
urmatorii care mai vorbesc despre crack vor fi pedepsiti 3 zile.
|
Quote:
|
ai bagat crack de multiplayer si deaia nu merge .... sterge executabilu si bagal de pe cd iarasi sau din imagine si sigur o sa mearga. bafta daca ai nevoie de ajutor intra pe id-ul meu: domnu_gabryel
|
ti-am dat add...
ma dispera jocu asta face figuri rau de tot si acum cand incep sa joc se blocheaza si ramane asa :| |
salut ! eu am cumparat TDU pe original !
dar megapaku inca nu..o sa incerc sa bag paku pirat cu jocu original..sa vedem ce o sa iasa |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning