Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Vanzari Cumparari Machete (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete.html)
-   -   FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete/305481-feed-back-negativ-vanzatori-cumparatori.html)

joker69 21-06-12 11:49

Re: FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI

Quote:

Originally Posted by Miria (Post 5074190)
Bogdan iti dai seama ca nu ai nicio dovada ca i-ai dat tu lui machete si el are sa iti dea bani.Tu ai trimis doar pe incredere si se pare ca ti-a dat teapa.Mai mult decat sa te duci peste el si sa iti recuperezi paguba nu prea ai ce face.Sunt curios cum se va finaliza.Sa nu te lasi pana nu iti recuperezi banii cu orice metode mai ortodoxe sau neortodoxe.

Asta e problema ca nu mai am nici o dovada singurele dovezi erau in messenger unde ii erau toate conversatiile noastre.
Asta e totul are o solutie daca nu acum peste cativa ani!
Pe unul care mia dat teapa lam prins dupa 5 ani de zile si nu a iesit deloc bine eram plin de alcol si cu 10 prieteni si el era singur!

Miria 21-06-12 11:53

Quote:

Originally Posted by joker69 (Post 5074195)
Asta e problema ca nu mai am nici o dovada singurele dovezi erau in messenger unde ii erau toate conversatiile noastre.
Asta e totul are o solutie daca nu acum peste cativa ani!
Pe unul care mia dat teapa lam prins dupa 5 ani de zile si nu a iesit deloc bine eram plin de alcol si cu 10 prieteni si el era singur!

Nici asa nu e bine.Daca te duci si esti cu alcoolemia crescuta si cu 10 prieteni ce faci?Ii dai o mama de bataie, dupa aceea poti face si puscarie pentru vatamare corporala, sau de ce nu te da el in judecata si iti cere daune. Poate doar sa il dai in judecata,dar neavand dovezi, va fi cuvantul tau impotriva cuvantului lui.El poate sa spuna la fel de bine ca ti-a trimis banii sau machetele inapoi si tu acum ai ceva cu el personal.Poate doar daca vorbesti cu parintii lui.

joker69 21-06-12 12:03

Quote:

Originally Posted by Miria (Post 5074203)
Nici asa nu e bine.Daca te duci si esti cu alcoolemia crescuta si cu 10 prieteni ce faci?Ii dai o mama de bataie, dupa aceea poti face si puscarie pentru vatamare corporala, sau de ce nu te da el in judecata si iti cere daune. Poate doar sa il dai in judecata,dar neavand dovezi, va fi cuvantul tau impotriva cuvantului lui.El poate sa spuna la fel de bine ca ti-a trimis banii sau machetele inapoi si tu acum ai ceva cu el personal.Poate doar daca vorbesti cu parintii lui.

Momentan nu ma stresez!am probleme mult mai importante de rezolvat! Si el cum sa demonstreze ca mia dat bani ca nu mia trimis niciodata bani totul a fost pe asteptate si datorii daca imi aminte bine nu am vazut nici un ban tot era dintrun imprumut in altu!
Repet mie ciuda pentru ca eu lam ajutat si lam respectat mereu si daca am putut sa castig 50 de euro in plus am preferat sa ii dau la el machetele si ma gandeam egal castig la urmatorea tranzactie!
Eu tot ce am zis e adevarat nu e nici o minciuna! si pot sa o sustin pana la moarte!

Miria 21-06-12 12:06

Quote:

Originally Posted by joker69 (Post 5074216)
Momentan nu ma stresez!am probleme mult mai importante de rezolvat! Si el cum sa demonstreze ca mia dat bani ca nu mia trimis niciodata bani totul a fost pe asteptate si datorii daca imi aminte bine nu am vazut nici un ban tot era dintrun imprumut in altu!
Repet mie ciuda pentru ca eu lam ajutat si lam respectat mereu si daca am putut sa castig 50 de euro in plus am preferat sa ii dau la el machetele si ma gandeam egal castig la urmatorea tranzactie!
Eu tot ce am zis e adevarat nu e nici o minciuna! si pot sa o sustin pana la moarte!

Eu te cred.Mie acest Andrei nu imi inspira incredere.Cand am spus ca nu e colectionar ci geambas de machete, au sarit multi cum ca el e super ,e respectat,face poze frumoase, dar din pacate baiatul da si tepe!

mikey22 21-06-12 17:23

Quote:

Originally Posted by raduferrari (Post 5074155)
Inca ceva, si mikey22 are probleme cu acest Andrei.

Intr-adevar si mie mia dat ceva emotii andrey_9 insa asta sa datoarat lipsei de comunicare din partea lui.insa am primit pana acum doua Pm uri din partea lui din care am inteles cum sta treaba.iar in ultimul sa oferit sa imi arate o poza cu dovada ca pachetul e depus la posta si in drum spre mine.
Mie imi pare tare rau sa aflu de aceasta situatie nefericita si,in calitate de coleg de forum cu voi si colectionar,sper sa se rezolve cat mai repede si mai practic pt ambele parti.
Eu nul cunosc pe el insa sunt la cea dea doua tranzactie cu el si de la prima stiu ca e serios si comunicativ.pana la proba contrarie nu pot sa zic altceva.vedem in cateva zile cand trebuie sa imi ajunga macheta..daca imi voi schimba parerea..si situatia financiara pe minus cateva sute de lei.

babau_999 21-06-12 18:30

Quote:

Originally Posted by Miria (Post 5074222)
Eu te cred.Mie acest Andrei nu imi inspira incredere.Cand am spus ca nu e colectionar ci geambas de machete, au sarit multi cum ca el e super ,e respectat,face poze frumoase, dar din pacate baiatul da si tepe!

Parca imi aduc aminte de ceva de genul asta , cand ai zis ca e geambas de machete si daca nu ma-nsel unii care se dau mari cunoscatori pe-aici i-au luat partea cu o harnicie demna de o cauza mai buna...............e cum e , moralistilor.

Miria 21-06-12 20:04

Quote:

Originally Posted by babau_999 (Post 5074670)
Parca imi aduc aminte de ceva de genul asta , cand ai zis ca e geambas de machete si daca nu ma-nsel unii care se dau mari cunoscatori pe-aici i-au luat partea cu o harnicie demna de o cauza mai buna...............e cum e , moralistilor.

Pai Domnu Marian daca face poze artistice la diverse machete ce le tot vinde-cumpara,mai da si o teapa asta e viata.Si mie mi-a dat Pm in care era cam violent in argumente dar nu ma pun la mintea lui.Se comporta ca un tip ce vinde masini pe autovit,insa mai are sa creasca sa devina la acest nivel.

2010 21-06-12 20:51

Quote:

Originally Posted by babau_999 (Post 5074670)

Quote:

Originally Posted by Miria (Post 5074778)
Pai Domnu Marian daca face poze artistice la diverse machete ce le tot vinde-cumpara,mai da si o teapa asta e viata.Si mie mi-a dat Pm in care era cam violent in argumente dar nu ma pun la mintea lui.Se comporta ca un tip ce vinde masini pe autovit,insa mai are sa creasca sa devina la acest nivel.

Baiatul asta pana azi a fost ''geambas'' serios cu toti colegii de forum!
E singurul care poate explica/rezolva aceasta problema!
Va rog sa postati doar feed back-ul negativ aici si mai putin off topic!

aokimare 21-06-12 23:25

acum am citit si eu povestea. Ceea ce zice Joker e 100% adevarat, Stiu ca am primit eu personal pachet din Spania, in pachet fiind o macheta pentru mine si una sau mai multe - nu mai stiu exact, care le-am trimis lui Andrei...si atunci - am aflat ca Joker trimite machete la andrei ca acesta sa le vanda...

Am crezut ca se cunosc si ca e o intelegere intre ei - de aceea nu am fost curios de detalii in plus...

Acum cand am citit povestea am ramas socat....
Joker, daca vrei sa mergi pe cale legala - sa incerci sa recuperezi paguba...eu te sustin, si probabil multi de pe forum care au luat machete de la andrei - vor sustine acelasi lucru..

Imi pare rau de ce s-a intamplat si sper sa o rezolvati cat de amiabil posibil..

Astept si eu, ca si ceilalti o explicatie din partea lui Andrei

Miria 25-06-12 16:07

Ceea ce se intampla aici chiar devine ingrijorator.Dupa umila mea parere,cei ce dau teapa si sunt demascati cu astfel de obiceiuri,ar trebui banati,dar dupa IP nu dupa user sa revina cu alt nickname.Aici ar trebui sa fie o comunitate ok sa ne putem face schimburi sau sa cumparam fara nicio problema, nu cu stress-ul ca celalalt poate da o teapa.

larry 25-06-12 16:17

Quote:

Originally Posted by Miria (Post 5079157)
Ceea ce se intampla aici chiar devine ingrijorator.Dupa umila mea parere,cei ce dau teapa si sunt demascati cu astfel de obiceiuri,ar trebui banati,dar dupa IP nu dupa user sa revina cu alt nickname.Aici ar trebui sa fie o comunitate ok sa ne putem face schimburi sau sa cumparam fara nicio problema, nu cu stress-ul ca celalalt poate da o teapa.

Complet adevarat. Chestia e ca multi dintre ei nici nu raspund la acuzatii. Stau si privesc la ce se discuta aici, se simt cu musca pe caciula si nici nu au sange-n..... sa recunoasca ceea ce au facut.

joker69 25-06-12 16:38

Dupa cum ati vazut Andrei nu a dat nici o explicatie pentru ca tot ce am zis eu e adevarat asa ca nu avea ce sa zica!
Sa logat pe forum in fiecare zi inclusiv azi!

Singurul lucru ce pot sa fac e sa imi zica cei ce ce au cumparat de la el in ultimele 3 lui au cumparat:
Bmw m3 e30 rosu AA
Bmw m3 e36 gtr negru
Bmw m3 e36 Ac snithzer
Bentley Minichamps albastru nu imi amintesc modelul
Mercedes s600
Nissan r35 rosu
Nissan r32 alb
Opel omega minichamps rally
Mercedes e 190 gri
Bmw serie 1
Bmw serie 3 rosu
Sau altceva pentru a sunt modele ce nu imi mai amintesc

Si rog un moderator sa ceara explicatii lui si sa ia masuri! Prin masuri ma refer ca nu vreau sa ma ajute sa imi iau bani inapoi pentru ca asta e problema mea.
Sa ia masuri sa protejeze pe restu!

Miria 25-06-12 17:28

Quote:

Originally Posted by joker69 (Post 5079194)
Dupa cum ati vazut Andrei nu a dat nici o explicatie pentru ca tot ce am zis eu e adevarat asa ca nu avea ce sa zica!
Sa logat pe forum in fiecare zi inclusiv azi!

Singurul lucru ce pot sa fac e sa imi zica cei ce ce au cumparat de la el in ultimele 3 lui au cumparat:
Bmw m3 e30 rosu AA
Bmw m3 e36 gtr negru
Bmw m3 e36 Ac snithzer
Bentley Minichamps albastru nu imi amintesc modelul
Mercedes s600
Nissan r35 rosu
Nissan r32 alb
Opel omega minichamps rally
Mercedes e 190 gri
Bmw serie 1
Bmw serie 3 rosu
Sau altceva pentru a sunt modele ce nu imi mai amintesc

Si rog un moderator sa ceara explicatii lui si sa ia masuri! Prin masuri ma refer ca nu vreau sa ma ajute sa imi iau bani inapoi pentru ca asta e problema mea.

Pai astea sunt machetele ce le-a tot prezentat ca fiind ale lui.Bentley-ul albastru era Azure.Trebuia sa vezi si tu cand se lauda ce macheta si-a mai cumparat in ultima perioada cand ele erau ale tale.El probabil a vandut aceste machete si banii castigati ii redistribuie in alte machete si tot asa.Moderatorii nu au cum sa te ajute sa iti iei banii inapoi,pentru ca nu au nicio forta juridica,cel mult ar trebui sters si banat ca user ip,totodata ar trebui ca magazinul lui sa fie inchis ,pentru a nu da tepe altor useri.

bmwh548 25-06-12 19:39

Quote:

Originally Posted by joker69 (Post 5079194)

Daca nu ti-ai luat nicio teapa pe forumuri nu esti forumist. E valabil si pentru moderatori, ne-am luat-o si noi si din pacate probabil vom mai avea probleme. Pe de alta parte de multe ori cei care au dat tepe au incheiat si tranzactii corecte. Andrey a mai avut in trecut o problema, dar are si foarte multe pozitive la activ. Nu exista nimic in regulament care sa ne indreptateasca sa acordam banuri (pe cont/pe clasa de IPuri/pe ce vreti voi) pentru o tranzactie esuata. Singura metoda prin care putem sa ii protejam pe ceilalti e prin crearea de topicuri de genul asta unde nemultumitii pot acorda feedbackuri negative.

neamtu07 25-06-12 22:02

Quote:

Originally Posted by Miria (Post 5079241)
Pai astea sunt machetele ce le-a tot prezentat ca fiind ale lui.Bentley-ul albastru era Azure.Trebuia sa vezi si tu cand se lauda ce macheta si-a mai cumparat in ultima perioada cand ele erau ale tale.El probabil a vandut aceste machete si banii castigati ii redistribuie in alte machete si tot asa.Moderatorii nu au cum sa te ajute sa iti iei banii inapoi,pentru ca nu au nicio forta juridica,cel mult ar trebui sters si banat ca user ip,totodata ar trebui ca magazinul lui sa fie inchis ,pentru a nu da tepe altor useri.

Exact.Asta e nesimtire curata.E si vina dta joker69 pe deoparte,cum ai putut sa ai curaj sa-i trimiti lui machetele?Nu te invinovatesc.

All times are GMT +2. The time now is 14:12.

- Copyright 2026 4Tuning