![]() |
Re: Fetelor le plac doar banii?!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar mai sunt si alte marci,nu numai BMW....oricum multe fete am auzit si la bmw spunand"hmm asta parca ar fi bmw nu?" :) :) |
Doar daca nu vad sigla , ca orice fata stie sa deosebeasca Audi de Mertz sau de BMW....
ca sa nu mai spun ca orice fata cred ca stie cum arata un X5 , un 3-ar sau un S:D |
generalizam si yo bre' !
|
........da barbatzilor nu le plak banii? e intrebarea mea :lol::lol::lol: k deja aberatzi.....
|
mie mi-a zis o colega de clasa ca vineri a fost cu gagicasu si cu un prieten de`alu gagicasu .. cu un lamborghini (masina fiind a prietenului lu gagicasu ) si ca... ea statea pe bancheta din spate... e intrat pe usa din spate.. .. ca avea 4 usi ..zise ... ea :) eu am dat din cap ,i-am zis ... bravo .. esti tare rau .. :))
|
deci de aici se trage o concluzie la mintea cocosului ca nu toate stiu sa deosebeasca masinile intre ele...dar ce e aia o DACIE toate stiu( si iar tragem o concluzie ca le plac banii la mai mult de jumatate pt ca atunci cand se urca intr-o dacie cam stramba din nas sau isi sprijina capul pe mana si mana pe usa sa nu fie vazuta.....dar cand se suie intr-un "LAMBO CU 4 usi" totul e ok :lol: :lol: :lol: hai ca e tare exemplu asta
|
Eu stiu una care zicea ca dacia e albastra,volkswagenul e galben....aia era aeriana rau....:D :lol:
|
Quote:
|
iei una bucata dacie obosita , montezi una bucata bara de bmw mai pui si o stema de bmw..... faci u ce faci si pui si boabele de fasole ....folie ...capace spiner..... si iesi la agatzat ....uite mami ce bmw am.....e prototip ia urga sa vezi ce gust are......
Da reihan ne plac banii sau mai bine zis ne place ce se poate face cu banii...tie nu-ti plac? |
.....mie imi plak lukrurile frumoase si nu toate inseamna bani adi ;)....si am dat replica la topic ptr k intrebarea nu a fost "ne plak banii" ci "fetelor le plac banii" ....eu vin si intreb da baietilor nu le plak :lol:...asta era ideea
|
de ce se face referire numai la masini??? intra i discutie si cluburile si tzoalele ...cand deja fata vrea mai multe nu numai sa ii se plimbe curu in bmw sau mertz...astea sunt banalitati...sunt materialiste multe si vor fi ..dar barbatilor le place k asa isi arata ei barbatia cica ...asa ca nu numai fetele sunt vinovate ...si saracii barbati niste victime...stiu bine cand sunt mancati de bani ....si lor le place sa arate ca au ;)...
|
Quote:
consumatii si altea alea.... o dam foarte mult pe masini ca e forum de masini nu ??? :D |
.....da dar e un topic diferit la o sectiune diferita ;)....:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:11. |
- Copyright 2026 4Tuning