![]() |
Re: CLUB DACIA
Salut am si yo o intrebare pt cine stie sau a incercat .... care arcuri sunt mai bune pe o dacia 1310 de nova sau alea de stok?
|
Quote:
eu iti recomand arcuri nova spate :D (de preferat sa-ti iei noi) ce am zis eu e valabil pt fatza! pe spate tai din ele pana o aduci la nivel cu fatza....ca sa stea masina echilibrata! bafta! |
pai vreau sa pun si pe fata si pe spate :D sa o las toata ... am fost sa intreb cat sunt arcurile de nova si sunt mai ieftine cu 15 RON si credeam ca sunt mai proaste daia sunt mai ieftine . Ms mult pt. sfat !
|
Am si eu 2 intrebari? Cat prinde un logan 1.4 la blana? Cat prinde un logan 1.6 la blana?
|
Quote:
|
Quote:
diablo 46 vezi ca e thread si au spus toti cat au prins cu loganu!!!! |
U te iei dupa cristi? loganu 1.6 (am yo) am mers cu el pana la 185,4 pers in el! 1.4 chiar nush :rolleyes2 !
|
Quote:
|
Quote:
|
deci io i-am dat cu 150 cu lognu meu 1.4 stock si se comport super bine... eram singur:-)... dar imi era frica sa ii mai dau
|
era vorba de berline dar ma rog
|
io m-am referit la logan:-), stiu de berline ca am avut si eu o 1310:-)
|
faza ca : un logan fuge mai putin decat o berlina...era o gluma in caz de nu v-ati prins...
|
UFO-Dyti mai ai jentile gordini? si daca se poate niste poze!
|
revenind la arcuri, pentru berlina fata; pun arcuri de nova spate si las amortizoarele asa... (fara sa le fac nimic? )
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:32. |
- Copyright 2026 4Tuning