Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/28457-dacia-1300-original-retro-mici-imbunatatiri.html)

B-81-TAF 28-08-08 17:08

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri

mda...

ramonEHM 28-08-08 17:11

Quote:

Originally Posted by flocea_ro_ab (Post 1719937)
care turometru ? de pe btl ? sau al meu ?

al tau frate!!!
de unde l-ai luat si in ce $$???

joke 28-08-08 18:23

BTL am vorbit cu cei de la magazin si nu prea stiu de capul lor nu stiau ce tip sau marca e aeroterma!!Cand i-am intrebat de bara de torsiune de papuc au zis ca nu gaseste!!O sa caut bara prin Ploiesti poate gasesc in sfarsit!!Bafta

BTL-gordini 28-08-08 21:07

1 Attachment(s)
Ramon iti eram dator cu o poza cu portbagajul in momentul de fata;referitor la turometru am dat 100 ron pe el NOU(http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...on-188987.html .casa iti fie de folos daca vrei sa cumperi.
Merci Joke ,esti un mare domn ca te-ai interesat pt.mine,las ca vb eu sa rezolv probl.cu acest radiator si te anunt eu.

NoLimit 28-08-08 21:29

Turometru este bestial ca si masina de fapt, felicitari propietarului.Dar am o intrebare, cumva turometru lumineaza si pe verde?

BTL-gordini 28-08-08 22:22

Multumesc pt aprecieri:D,si turometru are o singura culoare un verde spre albastru,e un fel de plasma ca l-am desfacut si nu are led,nici bec tot cercul ese aprinde uniform.:idea:

flocea_ro_ab 29-08-08 01:37

ii ceva nemaivazut ;) prieteni stiu de ce ;) nb

adi.schumi_tm 29-08-08 09:36

Super tare ai facut ''dulapiorul'' din partea stanga din portbagaj

BTL-gordini 29-08-08 10:00

Dulapiorul e f.practic si incap multe acolo,ca fara el sa-r vedea si nu prea ar avea aspect comercial,trebuia facut ceva doar n-om sta in casa si sa dam pe telenovele:D:lol:

flocea_ro_ab 30-08-08 03:22

de unde imi fac si eu rost de un dulapior ?

ozn_yakuza 30-08-08 16:31

deci compartimentul din stanga e f frumos si bun dar era frumos sa fie usita aia mai bine lucrata si imi place tare si capacul de la acea roata de rezerva si e super amplasat extingtorul acolo.bravo.

BTL-gordini 30-08-08 21:03

Merci Oznica pt.tot :Dsi usa de la dulapior s-a ondulatat din cauza ca am pus multe acolo si a fortat usa :rolleyes2dar o schimb saptamana viitoare.Tu ce mai zici?am vazut la tine pe topic ca masina sta la umbra,de ce?:idea:
Florine dulapiorul l-am facut singur.ai nevoie de o buc.de placaj si decupezi usita care va fi prinsa cu 2 balamale,apoi prinzi exterior in cateva autofiletante de caroserie,acesta e tot proiectul;)

flocea_ro_ab 30-08-08 22:28

ms de proiect

BTL-gordini 31-08-08 09:55

Crezi ca scapi asa usor doar cu un ms de proiect,te aranjez eu pe drum:lol:
Imi pare rau ca nu am putut ajunge azi la show-ul de la Baia Mare:cry:unde eram asteptati ,unei prietene f.bune cu,care trebuia sa mergem la show cu masinile i sa defectat masina si asta a fost.oricum noi suntem toti pt.unul si unul pt toti si vor fi si alte show-uri unde vom fi prezenti;).Vreau sa imi cer scuze celor care au aflat ca voi fi acolo si care vroiai sa vada masina,o sa ma revansez.:-)

bogdan100 31-08-08 11:50

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1724577)
Crezi ca scapi asa usor doar cu un ms de proiect,te aranjez eu pe drum:lol:
Imi pare rau ca nu am putut ajunge azi la show-ul de la Baia Mare:cry:unde eram asteptati ,unei prietene f.bune cu,care trebuia sa mergem la show cu masinile i sa defectat masina si asta a fost.oricum noi suntem toti pt.unul si unul pt toti si vor fi si alte show-uri unde vom fi prezenti;).Vreau sa imi cer scuze celor care au aflat ca voi fi acolo si care vroiai sa vada masina,o sa ma revansez.:-)

Sper ca nu e vorba de Laura, adica sper ca Mr Cat nu a patit nimic...

All times are GMT +2. The time now is 09:59.

- Copyright 2026 4Tuning