Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Poze cu prietenele, amicele voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre.html)

DJ e-Jay 07-03-05 20:27

3 Attachment(s)
Niste poze cu actuala si niste prietene care se tin de nebunii !
Pacat ca nu am putut sa le fac poze si in actiune !
(Eu+ele) am vrut sa spun ! :pelvic_th :blowme: :pelvic_th
Sa nu spuneti la nimeni ! :oops: 8)

Mr.Nice 11-03-05 11:51

3 Attachment(s)
Ultima achizitie...

PEACE
:peace:

Singurelu 11-03-05 11:53

:peace: :hug: shake it babyyyyyy :pelvic_th :pelvic_th

DnI 11-03-05 12:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"
[b]Ultima achizitie...
b]

pozele astea seamana a video-chat :lol: :lol:

Mr.Nice 11-03-05 12:15

Sunt facute cu web camu amice :wink:

PEACE

tox 11-03-05 15:51

pai si videochatu tot cu webcamu se face :peace:

Psycho 11-03-05 19:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tox\"
pai si videochatu tot cu webcamu se face :peace:

UUUUUUuuuu urat :) ... hahahah da nu se vede fatza .. k lumea vrem mai mult :)

frate ... de aci am tras o concluzie ... toti nebunii d pe forum ... au Bucatzi .. sa fie oare pasiunea asta nebuna ptr mashini .. sa fie nebunia noastra ... sa fie modul cum calcam acceleretzia sa le atraga p gagici ???

Anami 11-03-05 20:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
frate ... de aci am tras o concluzie ... toti nebunii d pe forum ... au Bucatzi .. sa fie oare pasiunea asta nebuna ptr mashini .. sa fie nebunia noastra ... sa fie modul cum calcam acceleretzia sa le atraga p gagici ???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: poate ca e si asta.. poate ca sunt si altele :wink:

Psycho 11-03-05 23:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Anami\"
Quote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: poate ca e si asta.. poate ca sunt si altele :wink:

hai .. zii care sunt altele .. stii emisiunea aia .. ce vor fetele .. io nu inteleg nimik din ea .. Pana La Urma .... Ce Vor Fetele ??

TheSinner2 12-03-05 06:51

are 4 litere... il are in buzunar.. orice cacanar :lol:

xxdadixx 12-03-05 10:24

Va zic eu ce vor fetele (majoritatea): Sa nu munceasca toata viatzasa stea cu p_zda-n sus toata ziua sa si-o traga sa se plimbe cu decapotabilele ( am vazut ca 206 cc prinde bine ) si sa cheltuie banii bosorogului lu care nu i se mai scoala :D

Anami 12-03-05 11:12

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Anami\"
Quote:

hai .. zii care sunt altele .. stii emisiunea aia .. ce vor fetele .. io nu inteleg nimik din ea .. Pana La Urma .... Ce Vor Fetele ??

ehehe :lol: :lol: fetele vor multe :lol: :lol: faza e ca gusturile difera! eu de ex. as vrea un tip nebunel asa ca mine :oops: cu adrenalina in sange... dar NU obsedat de masina :D

ffocus 12-03-05 11:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Va zic eu ce vor fetele (majoritatea): Sa nu munceasca toata viatzasa stea cu p_zda-n sus toata ziua sa si-o traga sa se plimbe cu decapotabilele ( am vazut ca 206 cc prinde bine ) si sa cheltuie banii bosorogului lu care nu i se mai scoala :D

cred ca vorbesti de minoritate aici...s-a dus vremea asta...acum vor o cariera...un barbat nici urat nici top model ca atrage priviri, care sa le ofere siguranta si sa le faca copii frumosi si destepti...o relatie bazata pe armonie si respect

Anami 12-03-05 11:17

finaly unu cu capu pe umeri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

RaveBoy 12-03-05 14:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ffocus\"
Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"

cred ca vorbesti de minoritate aici...s-a dus vremea asta...acum vor o cariera...un barbat nici urat nici top model ca atrage priviri, care sa le ofere siguranta si sa le faca copii frumosi si destepti...o relatie bazata pe armonie si respect

Cred ca aici te referi la cele trecute de 30 ani ...... cele de 18-25 dupa parerea mea :
1. Prieten cu bani si masina tare
2. Sa aibe o pwla mare
3. Cam tot ce a zis dadi

All times are GMT +2. The time now is 21:46.

- Copyright 2026 4Tuning