![]() |
Re: CRM-mobilul Passat 35i
ii pericol rau passat-ul :D cred ca e cel mai frumos din tara :-)
|
2 Attachment(s)
Presuri custom, mocheta, dedicate passat b4
...si urmeaza alte jante pentru winter mode. (tot 15", tot 7J) |
nu pot sa zic ca nu apreciez ce faci si cat investesti, dar totusi, cum sunt presurile custom? daca sunt dedicate?
|
Custom, adica am ales eu materialul, culoarea cusaturii, tipul marginii si sistemul de prindere. Dedicate, adica sunt exact pt forma masinii mele facute..
|
Quote:
|
Interesante jante...
Imi place masina ta succes in continuare ! :-) |
Quote:
|
@geo_gee2005_xxx: Ai PM! ;)
@crs38: Mersi! @kagula_89: Ai instructiuni pentru montarea lui in cutia cu butonu, asta daca il iei nou, daca nu, cel mai bine te duci la un electrician, ca si eu asa am facut. :) |
Quote:
|
cam cat te-a ajuns interiorul de piele? si cum ai facut rost de el? din tara sau? eu unul caut de 1 an si nu am gasit nimic. Oricum superba masina, ai facut o treaba extraordinara cu ea!
|
Un mic filmulet :)
https://www.youtube.com/watch?v=LaM0_JKab1U @B14AAV: L-am gasit in tara, 200e a fost. Zilele trecute am vazut un anunt cu un interior din asta.. dar s-a vandut in cateva ore. Deci, si daca apare, daca nu esti pe faza, se vinde repede. :) |
haha,tare videclipul;)
|
belea clipu :D acu nu de mult l-am vazut pe fb :))
|
Mie nu imi place modelul asta de passat, mai ales combi, dar al tau chiar imi place la nebunie si te-am vazut in ultimele seri pe la lac, ce pot sa spun, e superb! Spor pe mai departe!
|
Nici mie....dar al lui Raresh nu are cum sa nu iti placa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning