Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Modificari la bordul Daciei (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/28180-modificari-bordul-daciei.html)

BrandyMPX 10-02-11 10:18

Re: Modificari la bordul Daciei

Da am inteles dar m-am adresat lui BlueAngel ca el a postat mesajul ;)

ozn_yakuza 10-02-11 17:26

pt cei care vor borduri modificate....alexandruozn mess sau la tel 0762472558 si discutam mai multe detalii fara caterinca ieftina ca sa imi luati voi mie din clienti.....nu imi castig existenta din borduri ca sa ma intereseze prea tare daca pierd din clieti....

sa faceti si voi macar pe jumatate cate borduri am facut eu in toata tara..........

BlueAngel 10-02-11 17:55

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 4072170)
pt cei care vor borduri modificate....alexandruozn mess sau la tel 0762472558 si discutam mai multe detalii fara caterinca ieftina ca sa imi luati voi mie din clienti.....nu imi castig existenta din borduri ca sa ma intereseze prea tare daca pierd din clieti....

sa faceti si voi macar pe jumatate cate borduri am facut eu in toata tara..........

Macar daca faceai un lucru calumea...in fine cine are incredere apelati la el ;)

gontza 20-02-11 21:20

10 Attachment(s)
Azi am fost la atelier si am desfacut bordul facut de Ozn . Urmatoarele poze va vor convinge ca nici eu nici ceilalti care sunt de acord cu mine nu vorbim prostii : Priviti si va minunati Attachment 1883460 Attachment 1883461 Attachment 1883462 Attachment 1883463 Attachment 1883464 Attachment 1883465 Attachment 1883466 Attachment 1883467 Attachment 1883468 [ATTACH] [/ATTACH]

gontza 20-02-11 21:22

6 Attachment(s)
Attachment 1883493

Attachment 1883494

Attachment 1883495

Attachment 1883496

Attachment 1883497

Attachment 1883498 Marca ozn tuning :))

faustino 21-02-11 08:44

1 Attachment(s)
Intreb si eu ca omul prost....are cumva, cineva, un suflet bun sa imi dea si mie ceasurile astea la scara?

ozn_yakuza 21-02-11 18:02

intri pe net iti dai jos corel si vezi ca iti treb licenta si iti creezi tu singurel modelul pe PC, e simplu si apoi scoti la scara reala pt cat iti treb tie acolo si apoi le arati tu la baietii astia cum se fac ceasurile ca lumea nu ce am facut eu acolo.....:lol:

APROPO VREAU SA PROPUN ASA CA O PROVOCARE A MAESTRILOR SA POSTATI CEASURI FACUTE DE VOI SI LE PUNEM IN BALANTA CU CE AM FACUT EU DE 2 ANI PANA IN ZIAU DE AZI SI VEDEM ASA CUM VA IES VOUA CEASURILE SI CU CE FEL DE ,,SCOCI,CARIOCI,SUPERGLUE,BANDA IZOLIERA,MARKAR,PENSULE,ASCUTITORI,CREIOANE COLORATE SI ALTE CHESTII DE PAPETARIE'' O SA LUCRATI VOI.

MULT SUCCES LA MODIFICAT:lol::lol::lol:

BlueAngel 21-02-11 19:36

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 4107025)
intri pe net iti dai jos corel si vezi ca iti treb licenta si iti creezi tu singurel modelul pe PC, e simplu si apoi scoti la scara reala pt cat iti treb tie acolo si apoi le arati tu la baietii astia cum se fac ceasurile ca lumea nu ce am facut eu acolo.....:lol:

APROPO VREAU SA PROPUN ASA CA O PROVOCARE A MAESTRILOR SA POSTATI CEASURI FACUTE DE VOI SI LE PUNEM IN BALANTA CU CE AM FACUT EU DE 2 ANI PANA IN ZIAU DE AZI SI VEDEM ASA CUM VA IES VOUA CEASURILE SI CU CE FEL DE ,,SCOCI,CARIOCI,SUPERGLUE,BANDA IZOLIERA,MARKAR,PENSULE,ASCUTITORI,CREIOANE COLORATE SI ALTE CHESTII DE PAPETARIE'' O SA LUCRATI VOI.

MULT SUCCES LA MODIFICAT:lol::lol::lol:

Tu mai esti si nesimtit cu gura mare tot sa te umfli in pene.Recunoaste ca dai buleala si gata.Nu inteleg ce mai cauti tu pe forumul asta pentru tepele care le-ai dat.

Cosmin-SNR 21-02-11 20:00

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 4107405)
Tu mai esti si nesimtit cu gura mare tot sa te umfli in pene.Recunoaste ca dai buleala si gata.Nu inteleg ce mai cauti tu pe forumul asta pentru tepele care le-ai dat.

Lasa-l REN-ule ca si s-a observat de prima oara asta, sti vorba aia: adevarul doare.. si asa e, si pe mess am incercat sa vorbesc cu el si incepe sa se umfle in pene ca domne eu fac numai interioare in leduri de la 100 euro in sus, ca nu stau eu sa lucrez pentru jegurile astea de dacii.... Lasa-l sa zica ce vrea el;) Hai sa ne apucam sa facem niste ceasuri sa vada el ca nu suntem asa cum crede el;) Am observat ca si tu faci niste ceasuri, vreau sa iti urez bafta sa vedem ce iese :D si lasa-l pe ozn sa fiarba in sucul propriu:rolleyes2

gontza 21-02-11 20:54

SNR-ul si REN-ul sunt niste baiati calumea nu ca ozn macar daca imi faceai ceva bun si pozele dovedesc . Oricum nu e vorba de banii mei ci de obrazul tau ;) . Si pun pariu ca ceasurile lui REN o sa iasa de 1000 de ori mai bune decat le faci tu pentru ca el pune suflet asta e toata smecheria . Bafta baieti !

GEO GR 01 NVN 22-02-11 16:11

3 Attachment(s)
hai sa imi spun si eu parerea..nu ca tin cu ei,dara vad ca tu zici ca nu e adevarat..iti mai aduci aminte aceste ceasuri?ti-au iesit varza....indicatorul de benzina nu mergea,ai distrus bobina...vitezometrul era paralel cu viteza si turometrul mergea cand vroia sa nu mai zic de "coala a4" pe care nu ai lipit-o bine si avea umflaturi?...nu am poze cu el desfacut ca la 150 lei cat ti-am dat numai de poze nu imi ardea cand am vazut rezultatul final....:???:

By Afs-Cot 22-02-11 16:21

daca iti faci ceasurile cu albastru castigi 10 cai ? si ceva Nm?

Ja_Rule 22-02-11 16:30

Aveti de gand sa va opriti? Ceva constructiv facem?

BlueAngel 22-02-11 16:53

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 4110251)
Aveti de gand sa va opriti? Ceva constructiv facem?

Vom face si ceva constructiv dar inainte sa vedem ce masuri veti lua voi moderatorii impotriva "teparilor"...

Ja_Rule 22-02-11 17:12

Imi pare rau sa te anunt, dar nu tine de "noi" problema asta ... posturile raman intacte pe topic, iar cine vrea sa`si faca ceasuri la el, treaba lui ... sper ca acum sa discutam pe tema topicului ... mersi

All times are GMT +2. The time now is 07:17.

- Copyright 2026 4Tuning