![]() |
Re: Tm 24 Ady
Quote:
later edit: stergeti va rog, asta trebuia sa fie PM :P am uitat, scuze |
pai zi-mi cat ceri si vedem....
|
da-mi un id de mess sa vb mai mult dak vrei..
|
cata cum luam leg?scz...
|
Triple alb-rosii se gasesc la magazinul de prezentare de la elba ( tre sa intrebi de ele ca nu le au expuse ) undeva la 70 ron perechea iar in piata la mehala sambata si duminica se gasesc la tipul ce aduce spoilere de la pitesti la vreo 60 ron perechea
|
ms frumos adi, bafta multa in continuare...
|
10 Attachment(s)
Poze noi din week-end de pe la munte cu spoilerul vechi fisurat dar vopsit sa nu se vada chiar asa tare fisurile :D
Aveti ceva idei ce sa fac la partea din fatza sa-i schimb aspectul ca parca nu e ceva la locul ei acolo.Tin sa precizez ca vreau sa pastrez spoilerul asta,farurile duble si capota :P |
frumos si peisajele dar si masinuta:lol:
|
faine pozele faina masina bft in continuare si drum intins la toti fara evenimente neplacute....
|
Quote:
glumeam ai grija de ea nu ai ce sa ii faci daca nu vrei sa le schimbi apropo nu te-ai gandit sa ii pui faruri de ursulet cu angel ??? ca am auzit ca intra perfect cu mici modificari |
Quote:
|
adi e in tm o dacie de asta ca a ta si arata super fain cu angel eyes... pune inelele mai rpd si baga-poze...
|
hai pune toba aia odata ca putrezeste:))
|
Quote:
|
22 Attachment(s)
Poze noi : multumita lui CED am si eu material ca si Mr Cat pe fetzele de usi :),poze cu toba ca sa nu mai spuna Darrko ca nu o montez cu toate ca acum e montata pe spoilerul vechi ( spoilerul nou inca nu e vopsit si oricum o sa-l montez inainte de expo ),poze cu oglinzile proaspat vopsite,cu o icnercare de a vopsii roata de rezerva negru mat cu inel rosu si alte poze :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
- Copyright 2026 4Tuning