Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   TM 24 ADY (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/27893-tm-24-ady.html)

cata_tm 14-07-08 17:41

Re: Tm 24 Ady

Quote:

Originally Posted by mariokynes (Post 1644217)
ziceti-mi si mie va rog in tm unde pot sa iau triple de alea jumatate albe jumatate rosii pt dacia bineinteles ms ms mult si inco o intrebare ...darkxxx ai ceva magazin tunning sau ...? ms mult is scz off-topic...

cat esti dispus sa dai pe o pereche de triple?

later edit: stergeti va rog, asta trebuia sa fie PM :P

am uitat, scuze

mariokynes 14-07-08 17:42

pai zi-mi cat ceri si vedem....

mariokynes 14-07-08 17:42

da-mi un id de mess sa vb mai mult dak vrei..

mariokynes 14-07-08 18:43

cata cum luam leg?scz...

adi.schumi_tm 14-07-08 18:52

Triple alb-rosii se gasesc la magazinul de prezentare de la elba ( tre sa intrebi de ele ca nu le au expuse ) undeva la 70 ron perechea iar in piata la mehala sambata si duminica se gasesc la tipul ce aduce spoilere de la pitesti la vreo 60 ron perechea

mariokynes 14-07-08 19:04

ms frumos adi, bafta multa in continuare...

adi.schumi_tm 14-07-08 20:14

10 Attachment(s)
Poze noi din week-end de pe la munte cu spoilerul vechi fisurat dar vopsit sa nu se vada chiar asa tare fisurile :D

Aveti ceva idei ce sa fac la partea din fatza sa-i schimb aspectul ca parca nu e ceva la locul ei acolo.Tin sa precizez ca vreau sa pastrez spoilerul asta,farurile duble si capota :P

B-11-AYG 14-07-08 20:29

frumos si peisajele dar si masinuta:lol:

mariokynes 14-07-08 22:14

faine pozele faina masina bft in continuare si drum intins la toti fara evenimente neplacute....

SirNenea 15-07-08 21:16

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 1645075)
Tin sa precizez ca vreau sa pastrez spoilerul asta,farurile duble si capota :P

pai vinde masina fara spoiler, faruri si capota si le pui ce urmatoarea :lol::lol::lol:
glumeam
ai grija de ea nu ai ce sa ii faci daca nu vrei sa le schimbi
apropo nu te-ai gandit sa ii pui faruri de ursulet cu angel ??? ca am auzit ca intra perfect cu mici modificari

adi.schumi_tm 15-07-08 21:22

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 1647156)
pai vinde masina fara spoiler, faruri si capota si le pui ce urmatoarea :lol::lol::lol:
glumeam
ai grija de ea nu ai ce sa ii faci daca nu vrei sa le schimbi
apropo nu te-ai gandit sa ii pui faruri de ursulet cu angel ??? ca am auzit ca intra perfect cu mici modificari

Nu ma bag la schimbat capota cu model mai nou pt ca implica costuri mari si am nevoie si de un tinichigiu f bun care sa puna si pasiune in ceea ce face si nu mai stiu astfel de oameni :(.In legatura cu farurile chiar ma gandeam la un moment dat sa le schimb cu cele de ursulet dar am gasit cerculete de angel si sa vad daca reusesc sa le montez pe farurile astea as fii super multumit.

mariokynes 16-07-08 00:10

adi e in tm o dacie de asta ca a ta si arata super fain cu angel eyes... pune inelele mai rpd si baga-poze...

DarkXXX 16-07-08 12:38

hai pune toba aia odata ca putrezeste:))

adi.schumi_tm 16-07-08 16:45

Quote:

Originally Posted by DarkXXX (Post 1648164)
hai pune toba aia odata ca putrezeste:))

Donu' darko,nu putrezeste toba,asteapta si ea sa fie montata ( acum e si curata luna si bec ) numa inainte de asta sa termin cu spoilerul spate,sa-mi rezolve cei de la service cu nuanta mea de rosu ca am fost azi la ei si nu se potrivea paletarul ce il aveau :(.Si eu de abia astept sa fie montata toba pe masina sa am un sunet mai gros la evacuare

adi.schumi_tm 01-08-08 16:41

22 Attachment(s)
Poze noi : multumita lui CED am si eu material ca si Mr Cat pe fetzele de usi :),poze cu toba ca sa nu mai spuna Darrko ca nu o montez cu toate ca acum e montata pe spoilerul vechi ( spoilerul nou inca nu e vopsit si oricum o sa-l montez inainte de expo ),poze cu oglinzile proaspat vopsite,cu o icnercare de a vopsii roata de rezerva negru mat cu inel rosu si alte poze :)

All times are GMT +2. The time now is 11:21.

- Copyright 2026 4Tuning