![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
Quote:
|
mersi de raspuns
|
vezi ca la jantele din spate ti-au iesit prezoanele
|
4 Attachment(s)
Am terminat si eu Bora mea si cum s`a terminat asa s`a si dus :( am luat stalpu in brate. Masina sigur e blestemata :(
|
:)) ti-a cam placut bmw-u meu ebone :)) nu?
|
Quote:
R.equinox , imi place pleoapa ..:X O sa am si eu pe viitor ceva asemanator :)) Buna treaba baieti , apreciez :) Cius PS:Pleoape e36 am si e 400 $ perechea . |
2 Attachment(s)
Update la Mk6:
-jante: 4x SSR Agle Strusse 19''. -suspensie: 4x Tein Circuit Master Super Racing. |
2 Attachment(s)
Quote:
Broscuta A fist Inmatriculata si trecuta pe numele meu... Noroc cu Radu Aka GRM ca avea el un Var la ITp si Mo ajutat.....;);) Mersi Mult...Ai o bere Radule;) PS-Azi un Update la E36;) |
Quote:
Vopseste-i pleoapa dreapta,arata urat cu ' stickerbomb ' mai laso pe bot! :) In rest e frumusica. |
3 Attachment(s)
Sa ales prafu de bmw meu e36 :sad::sad:
1: puteam sa o repar 2: Nu puteam sa o matriculez :evil: Dar am luat un avariat de bmw 850i acum e in service la reparat pana diseara sper sa o termina baietii.... Si am dat comanda de piese :D O poza cu bmw 36 distrus si ala 850 |
6 Attachment(s)
killer esti killer de masini :)) le schimbi ca pe sosete
mi-au furat oglinda de pe dreapta la logan :O |
5 Attachment(s)
Prinde forma golfuletu. A fost indreptat, reparat tot ce se putea, acum mai urmeaza sa montez interiorul ca ala era bun, da a trebuit demontat, Si trebuie sa vina barile in seara asta, si farurile si stopurile maine dimineata.
|
Quote:
KyptoN:Ala e blur sau ce pana mea ? din poza a 2 a. e frumos si deeia :) |
6 Attachment(s)
Quote:
LA Pisicuta mea... Faruri Noi-100 Lei Suspensia KW Reglabila-400Lei Telescoape+arcuri 300Lei Discuri Brembo Aerisite 380MM 250Lei +Etrieri Brembo 6 pistonase Jante Pe 19 BMW Style 500LEi+Incalcate + O sedinta Foto Dupa Baita PS-Propun ca Preturile Sa fie Spuse in LEi..Suntem Romani ce Naiba:lol:..Sau in Euro.. |
frumoasa mai bine lei :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning