![]() |
Re: Am nevoie de../ Caut..
Quote:
|
Poti sa mergi cu toba ta linistit. Iti iei ce model vrei si ei ti-o monteaza.
|
Stie cineva e deschis maine la fancourier?
|
Este. Au program scurt sambata. De ridicat poti sa ridici. Nu stiu daca la ei pleaca masini sambata ca sa trimiti, dar ma indoiesc.
|
Ma interesa sa trimit un colet.Am sa dau un telefon inainte.Ms
|
1 Attachment(s)
In primul rand va salut cu respect dragii mei iar in al2lea vin cu o rugaminte la voi: caut o pereche de faruri de genul celor de pe triumph speed triple,nu de genul celor puse pe streetfighter(mici si cu lupa) pentru a le adapta pe cb1-le meu.Deci ceva simplu,fara lupa,sa fie pereche.Tavi 0753402160 P.S: Am cautat deja la magazinele de profil din oras dar am gasit....nu pe gustul meu sa ma exprim asa si as prefera sa vad ce cumpar nu de pe net.Multumesc anticipat
|
Am nevoie de../ Caut..
Buna,am o rugaminte mare,daca stie cineva ,daca e vreo firma in Brasov care monteaza XENON si are autorizatie RAR.
|
Quote:
|
Quote:
|
Unde as gasi mocheta pentru incinte acustice?Ma intereseaza pt masina sa imi pun pe spatarele de la scaune si in portbagaj obligatoriu neagra.Si cam cat e metru?Sau daca aveti alta solutie?
|
Mocheta obisnuita de pus pe jos care iti place tie.
|
E cineva care si-a schimbat permisul recent? Stie cinva cumva ce acte trebuie? Trebuie poze sau iti face acolo. Vreau sa il schimb pentru ca expira si am schimbat si adresa. Multumesc!
|
E o cerere tip ce o completezi acolo, buletinul si permisul vechi. Poze iti fac ei acolo. Bafta!
|
am si eu nevoie de o anvelopa de iarna pe 13...175/70...are cineva din intamplare?
|
am eu un Hankook 175/70R13 de iarna daca vrei...0765997253
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning