![]() |
Re: *** Intalnirea anuala E36 - 30 - 31 Iulie 2011 ***
Cam aceasta este structura de rezervare pentru Complexul Europa primita de la administratorul complexului:
12 camere cu 2 locuri pret/zi 120 lei 7 camere cu 3 locuri 150 lei 2 camere cu 4 locuri 180 lei 4 aprtamente cu 4 locuri 200 lei 2 aprtamente cu 5 locuri 230 lei Si mai jos rezervarile noastre (de la persoanele care au achitat deja) Zeky -1cam tripla CLR Slatina -1 cam dubla Sparkle -1cam dubla Emu -1cam dubla Alex Maniaku -1 apartament cu 4locuri AdiMao - 2 camere duble Caius & Company -6 camere duble Da-Joint -1 camera dubla NFS -2 camere duble Plictisit -1 camera dubla Astfel ne da cu virgula deja si anume -camerele duble sunt ocupate in totalitate, mai raman 6 camere triple la 150 ron. L-am rugat pe admin. sa transforme restul de 6camere triple in camere duble,ramane sa vad ce raspuns va da. Pentru cei care doresc in continuare camere si nu au apucat sa trimita banii pentru avans am rugamintea sa o faceti cat mai repede deoarece complexul Europa este aproape rezervat in totalitate si vom face restul de rezervari la alt complex in imediata vecinatate.Nu va faceti griji ca nu ramane nimeni sa doarma in masina,cazare se va gasi pentru toata lumea,iar ''masa si festivitatile'' se tin la complex europa. Ca sa va fac pofta atasez si meniul: -platou europa(carnati,toba,caltabos,slanina,gusa,branza telemea,veapa rosie,castraveti murati.rosii,masline etc) -gratar din:ceafa,cotlet,sau piept de pui -cartofi taranesti -salata din cruditati sau muraturi -tort a) fara bautura pret 55 de lei b)cu bautura 100 ml palinca sau afinata,0,5l vin alb sau rosu,apa minerala sau plata,0,5 l Pretul acestei variante cu bautura este de 70 de lei |
55 ron e meniul pt. o persoana, sau pt. doua, sau cum ? :D
Si apropo, cand stim exact cum stam cu cazarea, cati stam la Europa, cati stam in alta parte, sau pt. cei care am dat banutii in avans si nu am prins camere la Europa, ne va plati cineva avansul la o alta pensiune din apropiere sa avem asigurata cazarea, etc-uri .. :) |
ziceam ca vreau si io o camera simpla , sau un pat , sau nustiu ,,, nu ma baga nimeni in seama? la cine trebuie sa dau avans ??
|
Mai sunt tricouri ?? eu vin din giurgiu si vad k sunt singurul. Unde ne-am putea intalni in bucuresti sa mergem totzi pana acolo ???
|
Lista a suferit mici modificari si anume NFS a renuntat la cele 2 camere si a luat un apartament ,iar Caius a mai luat inca o camera.
Zeky -1cam tripla CLR Slatina -1 cam dubla Sparkle -1cam dubla Emu -1cam dubla Alex Maniaku -1 apartament cu 4locuri AdiMao - 2 camere duble Caius & Company -6 camere duble +1camera tripla Da-Joint -1 camera dubla NFS - 1apartament 5 locuri Plictisit -1 camera tripla Camere libere la Complex Europa: Cam duble - 0 Cam Triple - 4 Apart. cu 4locuri - 3 Apart. cu 5 loc - 1 Camere cu 4locuri -2 @baby_zmiu-Locul de intalnire in Buc e parcarea de la Prakticker(vezi detaliile pe paginile din urma,iar ptr tricouri vb cu sharkylete-luni da ultima comanda) @dani_smarandescu- uita-te te rog in lista-la complexul EUropa nu mai sunt decat cateva camere triple. @abby3325 -din ce imi aduc aminte i-ai dat avansul lui Sharky,nu? Rezervarile se vor face in continuare atat la complexul Europa(Restul de camere libere) ori la alt complex,urmeaza sa va dau detaliile. |
da_joint, da, am trimis avansul la sharky, insa intrebarea mea persista : pt. cei cu avansul dat (si nu am prins locuri la pensiunea Europa), dar si pt. cei care vor trimite de acum incolo, se va ocupa cineva sa ne rezerve loc la o pensiune din apropiere, sau cand ajungem acolo mergem la "nimereala" pe modelul "daca gasim e bine, daca nu .. ne descurcam" .. Presupun ca jumatate din noi sunt in situatia asta si ar dori sa stie ..
L.E. - acum am observat partea cu "urmeaza sa ne dai detaliile in curand" :-) |
Quote:
|
Quote:
Tot ce dorim sa stim (cei care nu am mai prins locuri la pensiunea Europa), e daca cineva o sa contacteze cele doua pensiuni din apropiere pt. rezervarea locurilor, si cand vom stii daca avem rezervate acele locuri. Mersi mult si scuze insistenta:oops::bunch::peace: |
crysty.bobok - 1 camera dubla (maine achita integral)
|
la celelalte pensiuni sunt camere duble libere? stie cineva?
|
Cine mai vrea tricou sa imi dea PM, maine cand ma intorc de la Bucuresti sper sa apuc sa dau comanda, daca nu marti sigur dau!
Legat de cazare, nu trebuie sa va faceti griji pentru ca o sa avem toti unde sa dormim :D |
Quote:
|
Camere duble rezervate si achitat avans:
1.CLR Slatina 2.Sparkle 3.EMU 4.Adi Mao 2 camere 5.Caius &Co. 7camere 6.Da_joint 7.Plictisit 8.FaneXXL -100Ron 9.Cristi_Bobok -120 Ron(achitat integral) 10.Aby 325 11.Provenzano Camere Triple rezervate si achitat avans: 1.Zeky Apartamente cu 4 locuri rezervate si achitat avans: 1.Alex_Maniaku 2.Sharkylete -Achitat 150Ron Apartamente cu 5 locuri rezervate si achitat avans: 1.NFS 2.Sharkylete In momentul de fata singurele camere disponibile mai sunt urmatoarele: 2apartamente cu 4 locuri 2camere cu 4 locuri Legat de cina festiva : Meniul este de 55ron/persoana fara bautura dar nu este obligatoriu.Am optat ca bautura sa si-o aleaga fiecare in functie de preferinte. |
Minunat !
Doamne` ajuta :D |
Quote:
Apropo.. eu inca nu stu sigur daca vreu cazare sau nu din cauza cainelui(e amstaff si nu prea pot sa-l las in vecini) dar daca rezolv problema sunt mai mult decat fericit sa ma alatur distractiei..oi gasii eu ceva cazare daca o sa pot ramane pete noapte. Doamne ajuta ca zilele sa treaca mai repede!:peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning