![]() |
Quote:
Cat despre tweetere, no comment. Mari si tari. Si cam atat. Au fost prinse provizoriu/temporar/definitiv. :P Vorba lui Bogdan, e o masina cu nopti pierdute si amintiri frumose. Facea exact ce si-a dorit Mamutu: sa cante. Chopped&Screwed, de dimineata pana seara. Quote:
|
Re: VW Golf MKII - Car Audio
Quote:
Postul la care faceam referire a fost sters si nu mutat precum am primit raspuns. De ce a fost sters? |
Re: Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca
Cine a cumparat o masina gata facuta care da direct scor mare si se lauda ca ar fi a lui?
|
Probabil nimeni...
Se fac insa aluzii la un Citroen AX pe care personal l-am achizitionat din Germania in 2006. "Povestea AX-ului" m-am gandit de mai multe ori sa o transpun in imagini si probabil ca am sa o fac la un moment dat. Sistemul a fost unul pentru competitii SPL - dB Drag Racing Super Street 1-2, sistem cunoscut in competitiile dB Drag Racing din afara tarii. Sistemul urma sa fie casat asa ca am economisit timp, foarte mult timp in construirea sa si l-am achizitionat drept platforma pentru viitoare upgrade-uri. Sistemul la vremea respectiva avea 160dB pe linie - 12kw, 70Hz, mici diferente din cauza conditiilor atmosferice. Am participat la cateva competitii dB Drag Racing in Romania in configuratia respectiva apoi am inceput upgradarea sistemului din punct de vedere incinta, alimentare curent, amplificatoare... obtinand in Drobeta Turnu Severin, in garaj, 162,8dB folosind doar 2 amplificatoare GZPA 1.10000SPL si acelasi sistem de alimentare ce l-a avut de la inceputuri... Se putea si mai mult dar nu avea sens in categoria respectiva deoarece trapa ar fi trebuit sudata din cauza presiunii ce scapa pe acolo... lucru ce ar fi dus la o incadrare in alta clasa - Extreme 1-2... clasa pentru care automobilul ar fi urmat sa fie modificat si mai mult. Investitia mult prea mare pentru mine si fara sens in Romania deoarece inclusiv in 2012 acel prag oficial de 160dB nu a fost depasit. Pe langa acest automobil am achizitionat si o platforma pentru a o deplasa. Exista imagini din acea perioada. cateva imagini si aici: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater Precum il motivam pe Blak la vremea aceea, la fel o spun si acum. In momentul in care se va depasi pragul de 162,8dB atins neoficial de mine in Romania, voi incepe probabil pregatirea unui nou sistem, de aceasta data realizat complet in Drobeta Turnu Severin... pentru a ridica si mai mult stacheta si automat participarea intr-o finala Europeana EMMA. Toate lucrurile trebuiesc planificate cu mare atentie si realizate cat se poate de bine. Nu sunt adeptul sistemelor realizate in graba prin asumarea multor compromisuri, pe principiul sa sune tare... nu conteaza cum a fost lucrat sistemul, nu conteaza cum arata. De la primul surubel si pana la stickere totul trebuie sa fie cat se poate de bine lucrat! |
App de posturi sterse... undeva aseara in jur de 10:30 - 11 a aparut un post, scris de un anume user_banat aka blak in care spunea niste chestii referitoare la acuzatiile lui Rellaxx, dar a fost sters in extrem de scurt timp. Nu o sa postez ce a scris, pentru ca nu sunt avocatul nimanui, dar ma gandesc ca atunci cand aduci acuzatii atat de grave in public cum este furtul, lasi dreptul la replica nu? Altfel... de fapt cum ar fi fost si mai elegant.. va intalneati si va reglati conturile face 2 face si pana la urma cred ca asta ar fi solutia, nu inteleg de ce nu faceti asta sa se termine odata cu apropo-urile aparent subtile si alte dracovenii.
So... :rolleyes2 |
Quote:
Daca tot nu va priveste si nu sunteti avocatii nimanui, va recomand sa nu va bagati. Nu-i telenovela, nu ma intereseaza sa devina una. Cand i-am dat gratis si pe incredere instalatia din Tico nu i-am dat-o pe un forum public. Nu vad de ce as primi explicatiile aici! |
Quote:
|
Quote:
Nu este o acuza. Este o realitate. Mare diferenta. Daca nu aveam dreptate, lucrurile astea erau rezolvate de mult. dar nu sunt. Inca o data, nu va priveste. Aici moare discutia si orice altceva se discuta acolo unde ar trebui sa se discute. Daca o sa se intample. Pentru mine oricum nu mai conteaza. |
ne vedem la CNCA la cora pantelimon
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Solenza (FTU)
Nu va mai agitati atat. Este un forum cu acces public, si cu un set de reguli clare. Promovarea unui eveniment se face in urma unui contract de colaborare cu 4tuning.ro, indiferent de cum il cheama pe eveniment si cine il face.
Promovarea in lipsa acestui contract se considera SPAM, se pedepseste cu steregea posturilor si la insistente repetate, cu BAN. Exista numere de telefon, exista departament comercial la 4Tuning.ro, cine vrea sa-si promoveze evenimentul stie ce are de facut. Asa cum fac si altii, de altfel. Sper ca v-ati lamurit. |
Mdaa.. am observat absenta posturilor si am inteles ce vrei sa spui. Eu personal nu m-am agitat, pentru ca intr-un fel ma asteptam la reactia asta. Totusi ma asteptam si sa observi faptul ca am fost intrebat, deci nu fac reclama nimanui, n-am nici un comision la chestia asta, nu este evenimentul meu.
|
Quote:
Stiu ca voi nu aveti interese si comsioane, dar organizatorii au. Ce nu au ei in schimb sunt scrupule si bun simt, motiv pentru care nu au nici o retinere sa-si faca promovare prin voi sau prin orice alte mijloace. |
Quote:
Mai frumos e ca nu am pus pe nimeni sa imi promoveze eventul aici, jenat fiind de faptul ca s-au suprapus ca data. Si mai jenat sunt de modul in care m-ai caracterizat mai sus. Lasa nu are nimic, in continuare o sa promovez pacea in domeniu asta... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning