![]() |
Re: Polo GTI vs...
Salutare.
As vrea sa ma dau si eu cu tine daca accepti binenteles...nu am citit tot despre masina ta .... asa ca o sa iti zic cum sta a mea si o sa te las pe tine sa hotaresti daca are rost sa ne dam (sa nu o iei ca pe o ofensa sau ceva de genu --- pur si simplu vreau sa stiu daca am sanse sau... ceva de genu)... cum spuneam am un Seat Leon 1.8 T 4x4 cu cateva modificari care nu l-au dus mai sus de 240-250 hp.... Astept un raspuns. Salutari si numai bine. Calimero |
@Calimero2003: cu cea mai mare placere. Cred ca o sa fie ceva interesant. ;) Deci, cu prima ocazie cand "ne apropiem" unul de altul, vorbim ca sa ne intalnim! Ura!
|
calimero ce modificari i-ai adus motorului sa-l urci de la 180cp la 240-250cp? eu am batut vara trecuta un leon 1.8T 4x4 cu soft si nu stiu ce mai avea...sau tu esti? ca parca avea numere de dolj...e negru al tau?
|
Nu eram eu..era Virgil....avea VRG la numar...eu nu il am de mult si e argintiu al meu...daca l-ai batut vara trecuta e bine ca acuma cu siguranta nu il mai bati... :D
Eu momentan la masina nu am decat : -evacuare completa (fara catalizator) pe 63 -admisie S3 -kit admisie BMC -bobine S3 + bujii iridium IX -injectoare mai mari -debitmatru S3 -alt intercooler -resoftare pt 250 hp Nu garantez in nici un fel pt cei 240-250 hp dar am spus atata pt ca mai mult nu am sigur cum sa am pt ca, cai astea sunt pe foaie numa... Nu vreau sa fac pe cineva anume pur si simplu vreau sa vad ce pot sa fac cu omu...castig & pierd = distractia conteaza....nu prea sufar asa de mine... :)) :D astept cu nerabdare sa ne intalnim...poate o sa ajung eu prin bucuresti in max 1 luna. |
a ok...ma bucura felul tau de abordare a problemei...dar prietenul tau a trecut la modificari serioase? :D
|
cu prietenul meu poti sa te intalnesti usor...e la facultate la Bucuresti si sta mai tot timpul pe acolo...
Daca a trecut la modificari mai serioase --- da a cam trecut... el are montat chitul de la APR de 340 hp.... masina se mischa chiar super bine.. o poti vedea in filmuletele de la saturn... a batut ceva pe acolo... subaru,lancer, TT ala de la voi de se misca bine.... masina se mischa chiar excelent.. |
Da, mah, Zgb, e ala facut la MBM, din cate stiu... nu prea sare de 300 - totusi, sa fim realisti...
Ne-am dat asa, un pic... intreaba-l de mine (adica de un polo gti negru) sa vezi ce zice ;) |
Noutati pe lista "neagra" ?
|
Quote:
|
Ce fumezi ? Nu e nici o amenintare ? Cand o sa fiu gata pt tine o sa te anunt . Imi place mult cum iti trage masina ... atat .
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|