![]() |
Re: C20XE vs. K20 vs. VR6 vs. GTI ABF vs. B16A2
Nu stiu de ce mai discutati, postul asta a pus capat la toata discutia :D
Quote:
oricum, imi place ca vorbiti numai despre liniute si timpi pe 400 de metri. o intrebare am, voi conduceti masina numai de la 5000 de ture in sus? un vr6 e de 10 ori mai placut de condus in condusul de zi cu zi decat un k20 care trage doar de la 5000 de ture in sus si nici nu se simte ca are 200 de cai. vad ca voi numai de liniute stiti |
nici eu nu dau o calibra pe 100 de cutii de chibrituri cum e honda :D ...eu stiam ca astea de la honda fac motociclete...:D :lol:
|
Quote:
cu cate masini cu motoare vr6 sau k20 si mers tu ..personal? sincer! |
Quote:
Ce-mi arati tu (???), ca un motor de 240 CP bate unul de 200 CP si la un raport de 6.12 kg/PS pentru OPC fata 7.12 kg/PS la TypeR. Multa inteligenta iti trebuie sa-ti dai seama cine castiga. 150 KG nu sunt diferenta mare? :))))) esti paralel cu subiectul. La 2 masini identice una cu o persoana alta cu 3 (+150kg) diferenta este de cel putin o masina pe 400m. Quote:
Quote:
Inebunesc cand vad capete de bostan care au avut 2-3 saracii de masini in viata lor, le lauda de mama focului si denigreaza masini care nu numai ca nu le-au detiunt, dar nici nu au mers cu ele macar cateva sute de km. Calibra este un fel de excremet al Hondei, da la fiabilitate pana la sasiu, motoare, finisari, etc. |
Quote:
pai tu ce imi compari mie, varianta de top de la civic type r cu o varianta middle de la opel astra h? esti tare prietene. comentezi ca aia are 40 de cai in plus fata de honda...la fel cum comentezi ca aia e mai usoara ca honda cu 300 de kg...pai daca honda nu face masini ci biciclete care e problema ? oricum o dai nu e bine, compari numai ce vrei :lol: si prietene era diferenta de 150 de kg dar a mea avea 150 de cai si aia 200. tu pe ce vrei sa te contrazici ? sau ce nu intelegi? sau tu vrei ca ambele masini sa aiba 200 de cai, aceeasi greutate si etc etc nu? pai d-aia sunt alte masini prietene nu honda, sa aiba o greutate mai mica, o putere mai mare etc |
GTR scuza-ma ca te intreb, dar tu le cam tragi pe nas ? Si esti capabil de o discutie in contradictoriu in care sa nu faci crize si sa vorbesti frumos ?
Si la link-urile puse de tine, K20 ala numai stock nu e :))) Se vede ca ii usurata la maxim, slick-uri si cu siguranta are muuult peste 230 de cai. Ai ideea cati cai iti trebuie pe o greutate sa spune de 700 de kile, sa faci un timp de 12 secunde ?! Iar la comparatia honda vs opc pusa de tine ai omis raportul cp/kg, pe care il invoci la comparatia cu ultimul opc. Nu esti deloc echitabil. Asa disperati ca fanii Hondei mai rar mi-a fost sa vad. Negati realitatea. Daca nu stiti sa acceptati infrangerea mai bine nu va mai dati. V-a batut Bas si la legale si la ilegale, si incarcat si golit, si cu fata si cu spatele. Ce mai vreti ? Nu va mai isterizati ca va plezneste o vena. Toata lumea vorbeste frumos numai voi va turati pe rosu. Tot va luati de greutatea lui Bas, dar cate masini cu swap honda sunt ?? O gramada. Ii o adevarata industrie cu kit-uri de swap. Si uitati de alte sfi-uri au avut performante bune, daca tot vorbim de curse cronometrate, Opelul Astra albastru KPF a scos 14,1 la Tulcea ( cu admisie si evacuare stock :rolleyes2). Mai este un Cielo alb, care scoate sub 14. Iar la Calibra vs honda prelude, nu zic ca minti, dar ori era Calibra praf ori nu stia soferul ori n-a vrut sa-i dea. Poftim datele pt masinile stock: Power [KW(hp)/RPM]: 110(150)/6000 Acceleration 0-62 Mph (0-100 Km/h): 8.5 s (1185 kg) Power [KW(hp)/RPM]: 98(133)/5300 Acceleration 0-62 Mph (0-100 Km/h): 9.2 s (1193 kg) |
la cate aberatii vezi aici ii greu sa nu faci crize oricum :D
|
Quote:
eu am mers si cu civic type r si cu vr6[pus pe vento sau golf3] in afara de faptul ca type r[k20] era o masina mult mai noua ca si ani,crede-ma ca vr6-le era mult mai placut la condus si cand spun condus nu ma refere doar la sportivitate ci si la mers normal. asta e strict parerea mea.se simtea vizibil diferentza de cuplu si faptul ca nu trebuia sa ''tragi'' de masina sa plece de pe loc sau sa urce in ture.aici este vorba si de diferentza de capacitate. acum asta nu inseamna ca honda nu este o masina super ok,eu doar mi-am exprimat un punct de vedere. basu si-a exprimat punctul de vedere si l-a sustinut cu filmari.posesorii de honda doar au facut scandat si au aruncat cu k k t in celelalte motoare ca na,honda is the best. ca sa fie meniul complet,saptamana viitoare voi posta niste filme cu vr6 vs honda cu k20.ambele masini din ploiesti. pana una alta lasati insultele si bataile de joc,si veniti cu fapte,daca tot s-a ajuns o sectiune de provocari ;) si acum incepeti si injurati,ca de sunteti posesori de honda ;) |
Quote:
in primul rand eu te intrebasem inainte ca tu sa raspunzi,dar vad ca nici nu prea stii unde sa te uiti si ar trebui sa pui frana INTELIGENTULE si corsa opc nu este in clasa cu FOCUS RS INTELIGENTULE....vroiam doar sa subliniez ca OPEL CORSA OPC bate masini din clasa superioara.....sunt curios cate masini de peste 150 cai ai avut tu la 20 si ceva de ani,cumparate din banii facuti de tine,nu acum cand te vezi superior si vorbesti in figuri peste toata lumea care posteaza aici.....iti demonstrez in orice fel vrei tu ca am mai multi km cu masini de 400-500 cai decat ai tu.....sunt oameni care pot confirma nu vb.din carti...... |
Quote:
ia zi cu mana pe inima de cate ai lins evacuarea la honda, ai vise ude numai cu honda, ia zine tu ce masina conduci? ce rezultate ai cu ea? un film ceva? k pe hartie esti campion bai atotostiutorule , una e teoria si alta e practica tot zici k masina mea e de *** si opelurile ingeneral, u ce drack de masina asa periculoasa ai? dak ai sta k mine si ca noi sa faci bani sa iti faci o masina competitiva sa transpiri lucrand la ea , vb altfel dar tu nu cred k sti sa deschizi capota la masina vino ma cu dovezi clare, cu honda ta nu din america si hondele la altii te lauzi cu magarul lu altul? tu sti doar sa demigrezi opelul ata si sa aduci cuvinte jignitoare la adresa noastra.mai gata orestete si nu ami trage pe nas |
rod un moderator sa schimbe titlul cu ceva mai corespunzator pentru ca deja suntem adanc infipti in lanul cu porumb .
:peace: |
Quote:
|
Quote:
EU O SA MA DAU IN CEL MAI SCURT TIMP CU FOSTA TA MASINA, DAK NU CHIAR SAMBATA, O SA MA DAU ZIUA SI REZULTATUL O SA IL PUN AICI.ATUNCI SA VAD CE MAI ZICETI DAK C20XE VA FI INVINGATOR LA TULCEA astra kfp a avut timp mai bun decat astra let si corsa B let, asa ca orice este posibil |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:25. |
- Copyright 2026 4Tuning