Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Trs (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/25945-oltcit-trs.html)

Ja_Rule 07-03-07 23:03

Re: Oltcit Trs

ce te face sa crezi ca bucurestiu` e mai bine pus la punct?

Bryan 07-03-07 23:36

pai din moment ce poate merge cu ea..

Ja_Rule 07-03-07 23:44

:) o sa`ti fac cateva poze pe bulevardele din bucuresti ;)

OltcitPower 08-03-07 00:12

sincer:

degeaba e coborata din spoilere, degeaba ai capota neagra sau cu paintjob pe ea, degeaba ai spoilere daca sunt prinse stramb sau cu sarma, degeaba ai geamuri negre daca periile si chederele geamurilor arata/sunt aiurea, degeaba e vopsita bengos la exterior iar sub capota zace vechea vopsea crem si cateva kg bune de chit, degeaba ai folii daca au bule de aer dedesupt....

mai bine faci mai putin, dar BINE, decat mult si prost/aiurea.
e destul de OK ce vrei tu sa faci, dar nu iti respecti masina, si faci totul 'doar sa fie'.
era mult mai OK daca in loc de paintjob o vopseai complet, sau o retusai la exterior (zgarieturi, lovituri, spoilere)
totul consta in detaliu...
e ok spoileru ala prins cu sarma?
sunt ok bulele de aer sub folii?
e ok ca ai spoilerele/pragurile ciobite?
e ok ca atunci cand deschizi capota, usile, hayonul...sa vezi crem?
arata bine chederele colorate in crem?

Sa nu crezi ca am ceva cu tine, dimpotriva. Ai ajuns pe calea cea buna...dar detaliile alea te omoara, si tot altceva faci decat ar trebui.

B-14-BYE 08-03-07 06:35

deci hai s-o luam cu inceputul... se pare ca aici nu am dat detaliile.
spoileru l-am bagat sub masina. saptamana viitoare il refac. revopsesc. si alt sistem de prindere. e prins provizoriu
foliile o s ale schimb cu unele 3m omologate. si puse calumea.
pragul la imbinarea cu aripa fatza trebuie refacut pt ca am luat o mare bordura.
tot restu masinii este bleu. la interior. doar capota a fost schimbata. si au uitat aia care au vopsit masina sa o faca neagra la interior. dar o voi face eu. deci masina trebuie aranjata.. ca detaliile astea mici o omoara.. dar cand oi avea timp si bani deocamdata am niste datorii.. dar sa stii ca detaliile astea sunt pe primu loc. adica le voi face pt ca stiam si eu de ele ! ms oricum

Hyena 08-03-07 07:36

OltcitPower mie mi se pare ca esti cam rautacios..... poate nu a avut destui bani sa il faca cum vrei tu , la facut cum a putut si cum a vrut el si ia iesit bine . Tot inainte bai grasutz :P

Laure2fast 08-03-07 07:41

Quote:

Originally Posted by Bryan (Post 787018)
in craiova n-ar supravietuii 10km :(

misto capota :)

a mea a fost la fel de joasa cu cauciucurile de 195/45r13 si a supravietuit..mai atingea la denivelari mai mari da nu a patit nimic

Ja_Rule 08-03-07 15:48

Hyena :) mai citeste o data postu` lu` OltcitPower, dar de data asta cu atentie ... in ultima parte a postului se specifica ca nu are nimik cu Catalin care dealtfel a inteles asta .. numai bine ...
P.S.: respect pt pt 6 autoturisme Dacia (WRC,DAC,XWN,TAU,CPA si nu in ultimu` rând SGM)

B-14-BYE 10-03-07 18:53

si inca ceva. cum vine asta coborata din spoilere? am spoilere mai joase ca alt oltcit de tuning ? nu sunt toate la fel ? e la fel ca al lui Des... xxs.. dau exemple de spoilere care au fost la fel si nu le-a zis nimeni lor ca are masina coborata din spoilere.. si culmea.. masina e coborata si cu spoilerele astea. si cu gumele cu talon de 50 si culmea si din barile de torisune.. eu zic ca mai jos de atat nu pot s-o las !

dj05fmx 10-03-07 22:23

da tu iti lasi masina ca sa fi pe placu lui x si y?? daca nu simti nevoia sa o lasi...n-are rost.! intradevar face bine la comportamentul masinii da pe suspensia stok *nu stiu daca e cazu tau* e prea putin.... pt efecte vizuale conteaza pt altii......nu pt mine@!! bafta imi [place masina ta chiar daca o faci cum poti si cum nimeresti meseriasu macar faci ceva si nu stai sa dai sfaturi! bafta

dj05wdj 13-03-07 09:10

hai o data cu vopsheao aia......era de asteptat sa lovesti spoilaru la cat e de joasha :( bafta

B-14-BYE 17-03-07 11:25

3 Attachment(s)
niste poze.. evacuare goala pana in spate..+ finala aia sport.. zici ca motocicleta:d

e_Max 17-03-07 18:33

Quote:

Originally Posted by doarr4u17 (Post 802715)
niste poze.. evacuare goala pana in spate..+ finala aia sport.. zici ca motocicleta:d

de unde ai luat semnalizarile alea transparente

B-14-BYE 17-03-07 22:26

targul vitan. sunt de la nova de la portbagaj

Danutz Bratosin 19-03-07 20:38

Quote:

Originally Posted by doarr4u17 (Post 802715)

man dupa cum arata in poze e :shock: super marfa sa o stapanesti sanatos vopseaua imi place mult...cam cat te-a costat?

All times are GMT +2. The time now is 09:41.

- Copyright 2026 4Tuning