![]() |
Re: Feedback @ vanzatori/cumparatori
Quote:
|
Quote:
Deci e vorba de una si aceeasi persoana "georgegeorge76" , "gbigbi" , "fune30". Numele real nu stiu care este dar se pare ca are o sumedenie :lol:: george, sergiu iar mie la telefon mi-a spus ca il cheama ion. Astea pana azi, de maine mai vedem :lol:. |
Quote:
confirm, tzepar nesimtit, ordinar si jegos... motivul aici ...https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...ml#post5330404 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
pokemonii? :)))))))
ce inseamna sa ai copil....stii si desene animate:))) P.S:sa`ti traiasca Costele....si taicasu` pe langa el :D |
Quote:
|
Quote:
|
Recomand Roby_m capac culbuori 1,8 is .Foarte serios.
|
Recomand zku76 , serios si prompt.
Mersi frumos de piese! |
Quote:
Culmea e ca acest individ are si o varsta destul de serioasa, fiind trecut cred de 40 de ani. Daca ajuta pe cineva ii pot afla si adresa. Mai nou, asa cum ziceam si ma asteptam, azi l-am descoperit cu un alt nume (nu l-am retinut dar are anunturi pe aici prin zona, aviz moderatorilor). |
3 Attachment(s)
Pentru polish la jante recomand ziemens!iti face un polish la jante de iti faci freza in ele!apelati cu incredere!
ca dovata: |
Sunt ok pozele, dar nu de 10 :P
Recomand si eu pe dl JimGod sau cunoscut ca FFS-ul de alte persoane Am luat dealungul timpului ceva piese de la el. Unele la care m-a asteptat cu banii si ne-am putut intelege, au fost si piese cu mici defecte de care mi-a spus inainte sa vin sa le ridic, preturi bune pt tot ce am avut nevoie si om de cuvant! |
Quote:
O face treaba buna, dar cand s-a impartit seriozitatea si bunul simt se pare ca el a lipsit! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
- Copyright 2026 4Tuning