![]() |
re: Dacia Berlina 4x4 Turbo Vom
Imi place tare mult masina, insa (...normal...:D) am cateva mici sugestii.....
Priza de pe capota... este prea inalta si scurta.... Micsoreaza-i inaltimea si prelungeste-o putin mai mult umbla nitel la suspensie si fa-o putin mai rigida.... si stabila.... In rest, tot respectul... Lock clean, bine intretinuta si investitii facute cu cap... Sa te porti frumos cu ea.... :P |
Quote:
uita te mai in spate sau citeste tot topicul si te vei lamuri singur numai bine |
Ai priceput, Buga, la ce ma refeream.... N-am nevoie sa citesc tot topicul, dupa cum ti-am explicat :D
|
Quote:
numai bine si poate mai vedem si noi poze cu masina |
:) priza de aer nu am sa o modific, raceste numai bine asa si baga aer fortat spre motor, si cel mai important si spre turbina ca degaja ff multa caldura. Daca ar fi fost dupa gustul meu nu as fi pus priza de aer de loc pe ea dar nu intra destul aer, si se inrosea turbina (ea fiind la 2 degete de arpia interioara(si mi se decolora deja si vopseaua pe capota .Deci e mare e urata dar isi face ff bine treaba. Are o plasa de aluminiu interior in gaura din capota sa nu intre frunze si alte jeguri la motor. (inclusiv toate cablurile ce trec prin acea parte a motorului sunt imbracate ca sa nu mi le topeasca.
"daciana" o primit azi si un set de bujii NGK fise bosch siliconice, un filtru nou de aer si de gaze carter, un capac delcou BERU si o curea noua de alternator. |
Quote:
acum asteptam poze cu masina ! numai bine |
3 Attachment(s)
cateva poze de sub capota in configuratia actuala
Quote:
|
Arata f.interesant motorul,felicitari pt.munca depusa....
La ce ai sub capota,sa stii ca banii care i-ai bagat in ea,ar trebuii sa fie ultimul lucru la care trebuie sa te gandesti. |
Quote:
la cat mergi acum ? presiune ma refer .... numai bine |
in jur de 0.9...................1 bar nu vreau sa risc mai mult ca asa e fiabil ...asa am mers 2 ani de zile si am indoit o singura data o supapa(tija ei) un pic de tot,si o fost cand am mers cu 1.1...spre 1.2.
|
Quote:
numai bine |
urmatorul lucru o sa fie facut la tinichigiu...mi-o aparut rugina in spatele (SUB) usii spate dreapta....pe piesa ce imbina pragul cu cuva roata.:(
|
Quote:
sa inteleg ca motoarele astea ( al5 sau ce cod au , sa ma corectezi) sunt destul de fiabile avand in vedere ca mergi cu interne stock la presiunea asta ? yo tre sa fug , voi citi raspunsul tau maine o seara placuta |
pai luand in vedere ca motorul l-am pus prin 2005 l-am luat binenteles sechond hand cu nu se stie ce uzura ..nu l-am deschis de atuncea pana acuma 1 saptamana. ulei inca nu papa.se tine bine cu piesele ei stoc.intradevar i-am schimbat uleiul tot timpul inainte de termen, si nu l-am coxat niciodata la rece, dar in afara de asta nu l-am menajat mai de loc.I-am decuplat protectia la supraturatie.(avea un sistem care dc aveai boost prea mare sau turatie peste masura iti intrerupea aprinderea.(ceea ce la mine nu mai exista) si totusi masina nu m-o lasat in drum.
de cand am motorul pe masina de vreo 2 ori am ramas in drum cu ea si cu probleme NU legate de motor(cablu de ambriaj rupt, furtun spart ) Cu alte cuvinte da eu il vad ca un motor fiabil. |
Quote:
numai bine npeti si toate cele bune |
| All times are GMT +2. The time now is 08:50. |
- Copyright 2026 4Tuning