![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
rADU87 stai linistit omule bine ca ai scapat cu viata..si eu am avut accident in toamna chiar imi adusesem masina din belgia..iti vine sa crezi sau nu darm-am rasturnat la 60 la ora..pe rahatdin ala de griblura..era si bordura inalta si m-a tras urgent in sant.si -am rasturnat..reparatia m-a costat 3000 de euro..casco nu apucasem sa fac...masina nu a fost tare sifonata dar manopera si vopsitul m-au distrus la portofel... asta e..acum am uitat si asta e viata...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hehe stiu cine a distrus masinile ;) era un prieten d al meu lucra de o luna , dar masinile nu au frane nu au nik p ele carute cu motor poti sa le zici :D(cele de la blue viking).
|
Quote:
|
knd faceti filtele ma bag si eu :D auzi cum sa dea el cu bata in masina ta, ii aratam sabia mea ce poate sa faca p masina. c zici ma iei si p mine mircat?
|
du-te ba cutitarule =))
|
mah bigule da am uitat sa specific ca sabia nu e ascutita si dau cu ea ca cu bata :P sau ti-e ciuda ca eu am si nu :P , de ma faci cutitar, apropo nu-s cutitar sunt ninjoman (numa dupa ce o sa o ascut) :D =)), pana atunci raman tot cu bata cu teaca :P.
|
ba io am o antena de radio dala de la piatza cu 8lei... da face minuni >:)
|
Daca il bateai pe loc nu mai trebuia sa faci filtre acum cu baietii...;)
|
geo..lasa acum .. bine ca am scapat amandoi... bani ... da i drq ca ii facem la loc :X
|
LEa furat pedala de frana!!!!!
Quote:
|
Quote:
|
lasa ma ca vine si compot de oase si pana la urma il dominam noi....doar nu o fi el asa de dracos :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:07. |
- Copyright 2026 4Tuning