![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
Faza naspa e ca o stiu toti si depinde acum de baiatul cu dacia daca o accepta, dar intr-un final daca-i dovedeste ca-l iubeste sincer eu zic ca o sa o accept, nu?
|
..aici doar d faza cu doveditu' nu sunt d acord :-)
nush...degeaba se apuca cineva sa imi "dovedeasca"...sa imi zica..sa faca orice..daca nu simt... iubirea simti in ceafa,cind te uiti in okii cuiva...si daca intr-adevar te iubeste,tre sa fii bou sa mai astepti sa iti si dovedeasca... |
Quote:
.. last edit.. eu simteam.. ceva in ceafa.. sa fi fost iubirea :rolleyes2 dar nu m-am uitat in ochii ei |
Pai da ca ala cu dacia ce zice "o stiu toti, o arata toti cu degetu si eu o iau de buna"....
|
O pustoaica de 17 ani daca a simtit gustul unui SLR, BMW sau alte masini scumpe, exotice, luxoase, sport ... se va pisa pe unul cu o Dacie Berlina din 1900 toamna.
Va spune din start : ai tu fata de mine ? |
La 19 ani cei drept nu dar pe la 23 cand se va satura va prefera unu cu daica...
|
Quote:
adik daca a dat de gust tu crezi ca revine la dacie? iti place sa visezi frumos...poate gaseste unu care o iubeste si are si bani..da la dacie nu se intoarce e ca si cum ai zice ca te saturi de fete frumoase si te intorci la urate |
te contrazic...;)
daca pentru tine masina e egala cu femeia...sry, dar nu te vad bine... am o prietena care a avut un prieten olandez...si ti dai seama ca ala avea bani garla si ii cumpara tot felul de kestii, dar o vedea ca pe un obiect/ accesoriu(ca pe o masina daca vrei;) )...si l a lasat pentru un romanas de al nostru care nici nu cred ca avea masina, dar care o iubea sincer....asa ca...reconsidera ti raspunsul:lol: |
vii tu repede sa ma contrazici :P.....eu vorbesc depre majoritate..majoritatea conteaza...sondajele cum se fac?..daca exista cateva exceptii ,gata le luam de bune?
|
ce va plac povestile astea romantice!!!:rolleyes2 lasat olandezul banos,ptr unul fara masina...alta banoasa ia p altul d la casa d copii....ete nah,k nu tot ce zboara se si maninca!!!
olandezul putea sa fie un bou kre se rupea in figuri aici la noi..si acasa era si el fix [email protected] poate doar aparent avea ea d toate p linga el..doar asa pot sa cred k s-a multumit cu unul asa "mai simplu" sa ma exprim frumos..sau avea si ea p ce sa se bazeze,si atunci oricum nu prea mai conteaza daca omu' are masina sau nu.... apoi diferentele prea mari dintre oameni,adik bagajul d acasa...pregatirea,stilul d viata,valorile,fac aproape imposibila k o relatie sa mearga ca la carte(aici ma gindesc la omu' din olanda si fata d aici...dar cam asa se intimpla si cu cei kre sunt intr-o relatie lunga si traiesc vieti paralele)...deci daaaaaa..exceptii sunt,dar astea intaresc regula! |
Quote:
|
daca esti destept si sti cum sa o faci multumita nu se duce la ala cu bani si ramane cu tine...........si daca esti si mai destept faci si tu bani si atunci chiar nu mai are motive sa plece
|
si daca esti si mai desptept o lasi si cauti o tipa cu care poti fi fara sa fi nevoit sa faci miliarde ca sa o tii langa tine...
|
hahahaha...nu tb sa ai miliarde ca sa tii o tipa langa tine ci tb sa stii cum sa o faci si cu putini bani poti face asta dak faci cu cap....eh...dar o fata care a dat de bani si de masini scumpe...ORICE ati zice...NU se intoarce la mai rau...ceea ce mi se pare...absolut normal...sa fim seriosi...aveti un slr...il dati la skimb pe-o dacie berlina ?:))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning