Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Sentimente, durere, dezamagire .... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2470-sentimente-durere-dezamagire.html)

needBrain 22-09-05 13:03

o sa-i fac

aleks 22-09-05 14:36

IUBIREA =UN TRUC AL ADN-ULUI PT A SE PUTEA REPLICA!
mi-a placut asta...
cat despre suferinta... asa e
ieri mi-am vazut fosta sarutandu-se cu altul...
nu-i prea placut,desi stiu ca a facut-o doar pt a ma face gelos. ( a aflat ca sunt in piatra neamt, nici eu singur de altfel, si intr-o ora a fost acolo, doar pt a se afisa cu ala in acelasi restaurant in care eram eu...)
mari perverse unele femei, perverse pana la dumnezeu

DASCALUGABRIEL 22-09-05 15:04

bine ai spus Fosta!fuck them all!si referitor la perversitate---doar unele?nu cred -toate! :!: :!: :!: :!:

Mustang 22-09-05 15:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
nu-i prea placut,desi stiu ca a facut-o doar pt a ma face gelos.

daca zici ca a facut-o doar pt a te face gelos e clar: inca te iubeste...in relatia aia cine a dat papucii ?

EvLSant0S 22-09-05 16:04

din cate stiu eu au ajuns la un acord comun ca e mai bine asa... sau ceva de genul ..
oricum , mai mult aleks ... parca ..
oricum , e normal ..
dupa atatia ani ... sa mai fie .. sentimente ..
nu ? : /

Mustang 22-09-05 16:16

ma rog...chestia asta de a face pe cineva gelos dupa ce o relatie s-a terminat mi se pare absurd rau de tot...

DASCALUGABRIEL 23-09-05 10:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
ma rog...chestia asta de a face pe cineva gelos dupa ce o relatie s-a terminat mi se pare absurd rau de tot...

ABSURD putin spus!infantil mai degraba!poate ti-ai facut un serviciu ca ai iesit din relatia asta!o FEMEIE si subliniez FEMEIE care te-a iubit ,indiferent de cauzele care au dus la despartire nu se va preta la asa ceva!

Mustang 23-09-05 11:22

depinde de felul ei de a fi...

needBrain 23-09-05 12:01

Re:

Quote:

mi-a placut asta...
nu-i prea placut,desi stiu ca a facut-o doar pt a ma face gelos. ( a aflat ca sunt in piatra neamt, nici eu singur de altfel, si intr-o ora a fost acolo, doar pt a se afisa cu ala in acelasi restaurant in care eram eu...)

stiu ca inca mai tii la ea,asa ca nu vreau sa te superi pe mine pt ca ceea ce-ti spun ti-o spun prieteneste dar......fosta ta e chiar cretina

aleks 23-09-05 17:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
Quote:

mi-a placut asta...

stiu ca inca mai tii la ea,asa ca nu vreau sa te superi pe mine pt ca ceea ce-ti spun ti-o spun prieteneste dar......fosta ta e chiar cretina

mda, nu asa se procedeaza, sunt deacord cu voi, dar motivatiile unei femei... pentru mine sunt de multe ori ascunse in ceata...
aveti dreptate, a fost de comun... DEZacord, desi eu am fost cel ce a pus piciorul in prag...
oricum sunt intr-o perioada de debusolare completa...

DASCALUGABRIEL 24-09-05 08:49

FEMEI

Alecks tata,cauta sa iti ocupi timpul cu altceva care sa iti consume o mare parte din timp si resurse si in cele din urma iti vei reveni!debusolarea asta face parte din procesul de revenire la \"setarile de fabrica\",asa ca fruntea sus jupine ca balta are peste! :D :D :!:

Mustang 24-09-05 08:56

aleks...mergi pe teoria...da-o dracu ... nu m-a meritat... o sa te simti mai bine :D

needBrain 24-09-05 21:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
aleks...mergi pe teoria...da-o dracu ... nu m-a meritat... o sa te simti mai bine :D

pai u cum crezi ca face?
si inca o chestie: doar atat poti sa faci

aleks 26-09-05 17:17

aveti dreptate... dar logica e depasita in situatii d genul asta, desi sunt implicat intr-o multitudine de alte proiecte, cand ajung noaptea acasa si pun capul pe perna...
oricum am mai trecut prin asta , si stiu ca va trece, dar acum e greu

Toto - BOD 28-09-05 00:36

ce atata dragoste? nu vedeti ca toata lumea sufera de la ea!? cel mai bine faci ce ai de facut si te duci acasa... asa toata lumea e fericita si SATISFACUTA! :pelvic_th ce nu sunteti de acord???

ps: :wave:

All times are GMT +2. The time now is 06:58.

- Copyright 2026 4Tuning