![]() |
o sa-i fac
|
IUBIREA =UN TRUC AL ADN-ULUI PT A SE PUTEA REPLICA!
mi-a placut asta... cat despre suferinta... asa e ieri mi-am vazut fosta sarutandu-se cu altul... nu-i prea placut,desi stiu ca a facut-o doar pt a ma face gelos. ( a aflat ca sunt in piatra neamt, nici eu singur de altfel, si intr-o ora a fost acolo, doar pt a se afisa cu ala in acelasi restaurant in care eram eu...) mari perverse unele femei, perverse pana la dumnezeu |
bine ai spus Fosta!fuck them all!si referitor la perversitate---doar unele?nu cred -toate! :!: :!: :!: :!:
|
Re:
Quote:
|
din cate stiu eu au ajuns la un acord comun ca e mai bine asa... sau ceva de genul ..
oricum , mai mult aleks ... parca .. oricum , e normal .. dupa atatia ani ... sa mai fie .. sentimente .. nu ? : / |
ma rog...chestia asta de a face pe cineva gelos dupa ce o relatie s-a terminat mi se pare absurd rau de tot...
|
Re:
Quote:
|
depinde de felul ei de a fi...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
aveti dreptate, a fost de comun... DEZacord, desi eu am fost cel ce a pus piciorul in prag... oricum sunt intr-o perioada de debusolare completa... |
FEMEI
Alecks tata,cauta sa iti ocupi timpul cu altceva care sa iti consume o mare parte din timp si resurse si in cele din urma iti vei reveni!debusolarea asta face parte din procesul de revenire la \"setarile de fabrica\",asa ca fruntea sus jupine ca balta are peste! :D :D :!:
|
aleks...mergi pe teoria...da-o dracu ... nu m-a meritat... o sa te simti mai bine :D
|
Re:
Quote:
si inca o chestie: doar atat poti sa faci |
aveti dreptate... dar logica e depasita in situatii d genul asta, desi sunt implicat intr-o multitudine de alte proiecte, cand ajung noaptea acasa si pun capul pe perna...
oricum am mai trecut prin asta , si stiu ca va trece, dar acum e greu |
ce atata dragoste? nu vedeti ca toata lumea sufera de la ea!? cel mai bine faci ce ai de facut si te duci acasa... asa toata lumea e fericita si SATISFACUTA! :pelvic_th ce nu sunteti de acord???
ps: :wave: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning