![]() |
Re: Donatii Piese E30 - toata Tara !
Am si eu nevoie de,doua bascule cu discuri de spate pentru urs binenteles contracost.
Marius 0767.040.953 de preferat in Bucuresti. |
am eu, de pe un 325i , fa'mi o oferta, ca tot stau degeaba prin garaj...
|
1 Attachment(s)
donez acest calculator motor pt urs,am dat de el,cred ca zace de vreo 4-5 ani,tel 0761171675
|
va salut revin cu un necesar de piese : telescoape spate e30 325 coupe , coaja bord , plastic de sub volan <care mascheaza sigurantele/firele de> ceasuri 325 12v , scaune fata sau cu toate banchetele .. un esapament preferabil cu 2 iesiri original si jante . astept preturi pentru ele pe privat . stima tuturor !
|
Are careva suporti de faruri e30 ? chiar si contra-cost
|
are cineva incuietoare torpedou bmw e30?rog mesaj pe privat si ne intelegem!!!multumesc anticipat:D
|
Quote:
|
CUMPAR CEAS 6 CILINDRI , BROASCA USI , INCUIETOARE PORTBAGAJ , PM CU NR DE TELEFON , TNX ofer banii pe loc :)
|
Cumpar cutie viteze E30 318is , astept oferte ...
|
Quote:
|
Quote:
|
salutare, am mare nevoie de o mufa casetofon bmw, mufa adaptare casetofon Bmw e30, e36. chiar si contra-cost... urgent, plzzzzz
https://www.4tuning.ro/images/mufa-ca...-0-0-0-0-0.jpg Tel: 0730 186 003 |
Careva un suport dreapta de far va rog ?
|
Baieti, sunt in cautare de un eleron m technic 1, pentru portbagaj, desigur contracost! Am scris si un anunt, dar a ramas fara prea mare atentie, de aceea sunt "obligat" sa scriu si aici! Merci anticipat!
|
salut ,
ma poate ajuta cineva cu un suport pentru pompa de benzina externa , cea de sub prag ? Am inteles ca a fost pus doar pe nfl . Multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 20:29. |
- Copyright 2026 4Tuning