![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F
Quote:
Exact asa le da FK, asa ti le-am trimis. Preturile sunt cam la fel fie ca e batranica, fie ca e mai tinerica. La femei e mult altfel, la masini nu prea. Dupa 1 ianuarie poate iti dam reducere mai mare, mai ales daca vrei si faruri si stopuri. Sau ti le dam in RATE! Te asteptam. www.logtuning.ro |
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F
3 Attachment(s)
Quote:
S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro www.racelook.de |
semnale clare pt e30 din catalogul fk , ce pret ?
|
Pt Tico niste Angel Eyes?Gasim?:)
|
sal',p und as gasi Philips NightGuide ptr Opel Astra din 2001?
sunt p la noi persoane care se ocupa cu asa ceva? |
salut. am vazut pe racelook.de short-shift pentru golf 4. am motor de 1.8. la ce bani este?
|
Quote:
www.logtuning.ro |
Quote:
Obtii instant 5% reducere si montaj gratuit, daca spui: "Am citit pe 4Tuning" ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro www.racelook.de |
Quote:
www.logtuning.ro |
pai golful meu e '99. cum facem?
|
Ce se mai aude de stopurile mele? Ca deja au mai trecut inca 2 sapt. de cand am vorbit. Ajung pana in Craciun?
|
Imi permit sa raspund eu.Omu` e plecat in Germanica dupa marfa din cate stiu eu.Se intoarce saptamana viitoare.Si eu il astept cu sufletul la gura.
|
MErsi! Mersi! Stiu ca au avut probleme si era suparat rau ca le-au ametit transportul in care erau si stopurile mele! Astia de la Fk sunt foarte neseriosi. Sunt patit! E bine! De abia astept sa vina.
|
Sal. Am vazut pe racelook.de niste chestii si m-ar interesa pretul la ele.
Acestea ar fi: 1EJ009292-811 Golf IV with Golf 5-Look Headlights dark 9EL007720-821 Taillights Golf IV 9/97-, black D00059015 Frontbumper D00059030+31 Side skirts D00042061 Rear apron Astept un raspuns. Multumesc anticipat |
Quote:
Colegii mei nu au raspuns, dar ai raspuns tu pentru mine. Dau o bere pentru asta. Am adus si grila ta. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2026 4Tuning