![]() |
frateeeee...pai era o Honda NSX Type R acolo mah...mashina de 300 de cai... 5 secunde suta...era un subaru legacy...plus o gramada de motoare calumea....alea erau spuma...nu mini ala daramat..shi alte beshini...
btw era acolo shi mashina lu Staici...vestitu subaru de nx00 de cai care face motoare cu start de pe loc... |
In poza in care stau in Subaru, mai Morghen, vei vedea o tipa care imi \"explica\" ceva despre masina. Aceasta tipa mi-a spus ca vestitul Subaru (care cica este al sefului ei) are 420 CP, si ca daca vreau mai multe detalii despre acea masina sa vorbesc cu seful ei ca stie mai multe. Ea spunea ca tipul participa la raliuri de vreo 7 ani. Cica masina e model 2002
|
Re:
Quote:
http://www.fast-autos.net/honda/02hondansxr.html |
8 Attachment(s)
Poze facute recent :D :arrow:
|
6 Attachment(s)
:arrow:
|
6 Attachment(s)
Si BMW-U lui SORIN,cu noi prin el :lol:
|
3 Attachment(s)
Poze cu urma facuta de CALIN :lol:
|
3 Attachment(s)
Toba artizanala facuta de baiatu' :D
|
Astept pozele de la cursa, mai ales cele de la finish.
Silviule de ce nu atzi mai ramas shi la libere? Grecule, nu te-am recunoscut ca te-ai tuns, shi nu stiam cine imi facea cu mana. |
Un lucru nu trebuie uitat ,,Renault sport'' este un nume de care BMW trebuie sa se teama ... ma refer la noua serie 5 de la BMW cu putere pana in 220 cp!!!! :boxing: :boxing: :bat: ... :lol:
|
Re:
Quote:
Si inca o intrebare, ai un audi, clio sport, bmw-u asta, si ce mai ai ?:) Ca tot surprize ne faci :lol: |
haha ce tare e poza aia! vezi asta itzi ziceam mai ema...sa prinzi praful in aer cand rotzile se invart ! beton poza...pacat ca vopseaua e cam palita....dar....dar...azi mi-a dat criss cu pasta un pic shi s-a inroshit ca un ou porschele :D
|
2 Attachment(s)
Dupa luuuungi asteptari au venit :D
|
Dadi, arata bestial masina! Sa o stapanesti sanastos si sa ai grija de ea pt ca merita. Sa tot avem in club masini ca asta. Good job. :wink:
|
1 Attachment(s)
Caucioacele Falken FK451
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning