![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Pai mai cauta dizzy....ca nu vin din prima masinile;)...
|
eu recomand 2.30Le..parca e mai fain ca 2.2.1 :)
|
kata baga si tu v8 ala sa il iau si io
|
vreau si yo motor pt ursulet mai puternic decat ala in 6 cilindri sau turbo pt ala emer si app streetstiyle dami si mie masina aia neagra cu motoru ala mare si dodgeu ala albastru
|
1 Attachment(s)
Quote:
poftim |
Quote:
|
dacii nu sunt pt jocul asta?:Dce program iti trebuie sa faci masini pt jocuri?:|
|
intercoleru merge pe motoru emer I6 ??? daca da datimil si mie
Multumesc |
zmodeler pt jocul asta :),3ds max, mai multe oricum..sau poti converta..dar aia nu stiu cum se face :P
|
oricum e multa munca sa faci o masina,trebuie sa ai rabdare multa:rolleyes2
|
am loat vers 2.3.0 de pe situ ala pe care gasesti de toate si cand intru in el imi da o eroare ....si cat timp sa caut masinile ca am bagat multe....si nici una nu o vad...doar 1...ca am loat un save si era mazda mx18 sau asa ceva dar nu are motor si nu prea stiu sai fac.......adica iam facut dar mai imi trebe vreo 3 piese si nu le gasesc
|
LooooL.....dizzy...da tata la engines =>engines kits si gasesti kituri de motoare!!...si la faza ca itzi da error cand intrii in joc e din cauza ca nu ai car script decodor (parcurge topicul si il vei gasi )....ori masina nu e buna....si trebuie sa scotzi folderul numele masinii_data si numele masinii.rpk din folderul unde ai bagat masinile......si te sfatuiesc sa bagi masinile pe rand pentru ca sunt unele masini care nu functzioneaza ( nu stiu din ce cauza ) .....sper sa te ajute ce tziam spus...bafta!
|
care avetzi..va rog yo mult...punetzi pe site Chrysler 300 ....va rog mult...Ms :):help::sad:
|
Nu exista mascaltone...:D..din cate sht eu:D
|
uitati ce va rog pls....vreau si eu sa incercati sa faceti rost ca nu prea ma pricep de bmw e46 .....sau bmw-uri ..... m3 csl ...dak ati putea face de unul cu grijal cromat ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning