Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   Pitesti (poze cu masini de aici) (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/2316-pitesti-poze-masini.html)

AG 80 BBI 01-06-08 18:31

Re: Pitesti (poze cu masini de aici)

sunt atatea dacii originale care arata prea bine si tu ne arati cazane de astea!?

nici nu vreau sa tin masina atat! pt ca nu e economic sa faci asta!
in plus pierzi de tot contactu cu tehnologia-siguranta altor masini!
si ai dreptate mai bine ma simt cu bibi a mea decat cu alte masini ;)

p.s: ala s-a obisnuit de pe vremea comunistilor cand nu putea sa isi cumpere masina cand vroia el, a trecut comunismul si acu nu mai poate lua masina pt ca nu are destui bani...

madutz2006 01-06-08 19:12

Quote:

Originally Posted by aborigenu (Post 1565126)
bibistrocelus as vrea sa vad masina ta cand o face 35 de ani ce mai ramane din ea ca de la o vreme mergi cu vata in ureke sa nu te traga curentu si cu paracetamolu dupa tine in masina .La fel si cu passatu lu madutz2006 , ideea era alta o masina gandita pt anii 70 inca se plimba pe sosele si se tine aparent bine, oare bbi-ul o apuca anu 2027 ?? sau peugeotu lu' madutz2006 apuca 2035? omu ala kre a luat-o a tinut de masina a imbatranit odata cu masina tinerea i s-a dus :D si parul i s-a albit :d ca st si poet ce mama dreaq :)) tata de ex are un ceas din facultate de vreo 30 de ani !!!nu mi-a venit sa cred cand l-am auzit....

invatati sa respectati lucrurile si oamenii nu mai fiti snobi gen cel mai tare din parcare si parcarea goala

numa bine....respect!

in 2011-2012 o sa se scoata non-euro... asa ca nu o sa mai ai ce sa mai faci cu o astfel de masina... poate doar sa o ti in curte sa o admiri.... :D

AG 80 BBI 01-06-08 23:42

nu le va scoate nimeni...doar vor pune taxe in asa fel in cat sa nu mai merite sa mergi cu ea...;)

madutz2006 01-06-08 23:55

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 1565705)
nu le va scoate nimeni...doar vor pune taxe in asa fel in cat sa nu mai merite sa mergi cu ea...;)

tot aia e...

rAdU87 02-06-08 23:33

am vazut si eu golfu ala portocaliu azi , eram prin mioveni .. nu s daca e de acolo ..orikum e dragut si .. se aude destul de frumos

csprrr 12-06-08 17:43

am vazut r8 :shock::shock::shock::shock: pe la muzeu cu nr de AG care avetzi poze ???

MMihai 16-06-08 04:07

parca s-a ma discutat de r8, de obicei omul vine in conti si lasa masina parcata in fata

cristy_sofy 01-07-08 12:14

am vazut acum cateva zile un X6 alb:dance::lol:

rAdU87 02-07-08 02:36

e unu negru la noi in c-lung

LoReNzO 02-07-08 09:48

///M3-ul lu' KIT-u, 325 turbo al lui visan..... din cate stiu eu a fost si un vs castigator fiind 325-ul turbo......poze sau filmari nu am ;)

bobby_gsi2 02-07-08 09:53

bibi nu mai vezi bine.....omu a scris m3-ul lui kittu , VIRGULA 325 turbo a lui visan etc etc.
Felina turbata a batut si s3-ul lui body. Cine vrea poze...o gasesti la bazar masini...i-am pus-o eu la vanzare ca visan nu are cont aici.

LoReNzO 02-07-08 09:59

am vazut-o, este superba, video ceva ai ? :)

FeS 02-07-08 21:59

bai frate cica nu are romanu bani...
azi am vazut 3 BMW-uri X6 - unu alb in Pitesti, unu negru Cimpulung si unu visiniu tot in Pitesti
e invazie frate!!!

BmwCameleon 07-07-08 23:56

Mai terminati frate cu niste Dacii ca suntem in 2008...D`asta prin alte orase lumea se mandreste cu masini smekere ,firme de tunning si la Pitesti "baietasii" tuneaza Dacii.Da` deh ..asa`i la Pitesti....mai izolati de restu...

AG 80 BBI 08-07-08 00:11

bine ca ai tu bani sa iti iei ceva mai bun! poate nu toti am avut norok de parinti cu bani....sau de parinti!!!
poate unii se mai descurca si din minimul pe economie si isi fac o bucurie asa cum pot!

All times are GMT +2. The time now is 01:42.

- Copyright 2026 4Tuning