![]() |
Re: Turbo Charger ... Pe ce masina vreti sa il puneti ?
pt dacie nu e motor mai mare...si probabil nu e o alta varianta mai buna pt a obtine ceva putere...uite de ex eu am pe bmw 1.8...crezi ca ma apuc sa modific acest motor? nici gand..mi se pare o aiureala...prefer sa`l schimb cu ceva mai mare in care sa investesc ceva...intradevar...as vrea sa fac niste "experimente" pe el pt ca nu`mi pasa daca mai tine 1000 km sau 5000km..
|
Quote:
|
eu ma referam la faptul sa nu ma trezesk k imi ia foc sau mai jtiu yo ce stiu k viata lui scade.... ms ptr informatii
|
Quote:
|
Quote:
|
vad ca e greu sa te abtii (majina).
daca e facut cum trebue nu o sa ai astfel de probleme. |
am si io o mica intrebare stie cineva paici de unde pot lua un compresor? vreau sa imi fac "cazanu" meu compresor... un vr6...si nu stiu unde sa gasesc unu....
|
Un kit invarta in jur de 5000e si rezultat max 300cai, poate ca noi din pretul asta scoate mai mult...poate 400 cu stand alone is pistoane forjate incluse, in schimb "cazanul" va fii turbo...
|
ma intereseaza doar compresorul atat.... restu ma ocup..moementan nu gasesc compresoru si nush unde sa mai caut
|
... La magazinul de compresoare???
E-bay??? Compresor de Mercedes la care modifici sistemul de fixare. Eaton il cheama pe nenea ala. :D Succes! |
magazin de dompesoare?:)) care?? pe ebay nu am gasit ce vreau:(
la mercedes..la fel nu gasesc unu... |
vreau sa pun si eu unul sau doua turbo pe un bmw 528i e39 vreau sa il fac cat de puternic posibil fara nitro. in franta un kit turbo ma costa 4000e cu montaj cu tot.
|
Quote:
0745-675141 |
Sal'tare. Ma intereseaza o alternativa Garrett la turbina stock de c20let, (kkk-16 e std., daca nu ma insel), incluzand flansa de montare. Recomandari si eventual si locul din care se poate procura, preturi etc?
|
nu exista garrett pt c20let decat daca schimbi galeria.
un gt28rs se invarte pe la 1100 euro. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning