![]() |
Re: Golf 3 - work in progress
Imi place nuanta aia, dar nu mi-as face masina asa. Negrul e negru :D
|
Eu sunt de acord cu negru, o sa fie mafia car :lol:
|
1 Attachment(s)
Sa revin cu ceva noutati, masina a fost matuita, scoase toate bubitele, rugina, si a fost dat fuller. De vopsit, spre disperearea mea, sper pe saptamana viitoare, ca acum e plecat vopsitorul in Germania :| Am lucrat si la jante, au fost pregatite, urmeaza sa fie vopsite. Deocamdata doar o poza :)
|
imi pare chiar rau de tine...zilele trecute vorbeam cu baietii si le ziceam..mai are mult Felix pana ii gata...mai trebe sa plece vopsitoru 2 saptamani in Germania si apoi sa se imbolnaveasca inca o saptamana..exact asa mio facut si mie...
Dar m-am consolat la sfarsit ca o iesit macar binisor vopsitu...:) La mine o stat masina la el din 7 oct pana in 29 dec...deci 12 saptamani din care scadem o saptamana de Craciun, o saptamana jumate "de Germania" si inca o saptamana de boala:), deci mai raman 8 saptamani. Tu cred ca ai deja 5 sau 6 saptamani...:) Iti doresc numai bine si multa rabdare. Ne mai auzim la telefon. |
Stiu ca mai e mult din pacate, si ca la final nu va mai conta :) luni o sa fie 7 saptamani de cand am dus-o la el :D La fel iti doresc, si cand v-a fi gata si a mea facem niste poze. Vorbim :)
|
Asteptarea e grea dar benefica. La sfarsit o vei iubii de 10 ori mai mult. Ti-o spun din proprie experienta. Si eu am stat asta vara cu ea peticita in fata blocului si usor usor am scos-o la fatza. Bafta si numai bine.
|
Interesanta schimbarea de la alb la negru :D sunt curios cum va iesi. Ti-am mai vazut masina in oras si imi placeau mult farurile. Abordezi schimbari drastice!
Unde o vopsesti? |
2 Attachment(s)
La farurile galbene a trebuit sa renunt din pacate:D La o vopsitorie in bujac, sper sa iasa cum trebuie. Mai umpic si e gata :)
|
1 Attachment(s)
A iesit din solar, de maine la montat :D
|
Maaaaa, cum sa-l faci negru din alb?
Eu nu stiu cum sa scap mai repede de culoarea inchisa... Al meu va albi in vara asta :D |
Trebuia sa facem schimb de caroserii :)) Imi place mult negru, multa bafta ca o sa ai nevoie :D
|
La asta ma gandeam si eu :))
Hai, astept s-o vad asamblata si incaltata si... detoate ! |
Felicitari ....
Bafta si spor la montat. |
Black ftw!
O intrebare...compartimentul motor l-ai lasat alb :D? |
de ce nu ai vopsit si interiorul ? aniway black e blana ! mereu negru e viatza ! jante black si e pffff folie si e viatza . mafia style !
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:57. |
- Copyright 2026 4Tuning