![]() |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
bun venit tuturor noilor veniti!!!
ma bucur ca ne adunam din ce in ce mai mult! "GRAMADA CERE VARF" |
Re: Tuning de prin zona
Quote:
|
6 Attachment(s)
JUNIORU A SOSIT:lol:
|
sa-l folosesti sanatos....a facut o excursie la raul mare retezat?
|
azi junioru a implinit 600km si azi a avut primul test driver pe baraj in retezat si pe silvas pe zapada mai are inca 1000 de rodaj si pe urma sa vedem ce poate
|
la multzi km si sa-l foloseshti sanatos ;)
|
7 Attachment(s)
Am tot asteptat ceva vreme buna insa nu a fost sa fie asa ca am facut niste poze asa cum am putut ... unele chiar astazi in timp ce hoinaream prin muntii impreuna cu niste prieteni din Deva ;)
Dragi mei, ea este MIA ... are doar 12 ani, vine cu origini nobile de pur sange german si influente din lumea noua sub sigla GM, a fost prima dintr-o serie de succes care venea sa incununeze munca inginerilor de la Opel, care in 1990 si-au propus sa aduca pe piata un proiect revolutionar care sa inlocuiasca batranul Kadett, insa care sa continue seria de masini ieftine, bune si fiabile. Date tehnice: Model: Opel Astra F hatchback An de fabricatie: 1995 Rulaj: 118.000 km (cumparata din Germania la 98.000) Motor: C16NZ, 1600 cc, injectie benzina, 75HP (si sunt toti armasari pur sange :P) Caroserie: hatchback, 5 usi Culoare: rosie (zice talonul, dar mie imi pare visiniu) Cutie: 5 +1 trepte, manuala Echipare: GLE (servodirectie, ABS, scaun sofer reglabil pe inaltime, faruri reglabile electric, centuri automate ptr toate locurile, inchidere centralizata) Performante: top speed 155-160 kmph pe ceas, in viteza a 5-cea, singur in masina (115kg) + vreo 15l de combustibil in rezervor. Probabil mergea si mai sus insa mi-a fost mila de ea si consider ca ptr batranica mea nu este deloc rau. Consum/100km : 5,5L mediu I.C.E. - MP3 player + 6 speakers Blaupunkt; navigatie powered by MIO DigiWalker Elemente de tuning in acest moment: faruri Angel Eye FK Automotive; stopuri Hella; grila sport FK Automotive; pleoape Rieger; jante aliaj Ozz Racing, toba sport + tips Borla. Planuri de viitor: folie llumar; geamuri electrice; climatronic; computer de bord MID; interior piele n'Joy ! :) |
Frumoasa prezentare, esti sigur ca ala e consumul mediu si nu extraurban?
|
Quote:
Quote:
Este unul dintre motivele ptr care o iubesc cel mai tare, mai ales ca benzina a ajuns aproape 3,5 lei :censored: O prezentare mai "elaborata" gasiti >>aici<<, n'joy ! |
Nice rides boys 8)
|
Quote:
|
Multumesc ! :peace:
|
Salutare tuturor........https://i190.photobucket.com/albums/z40/Spaic/dacia.jpg
|
SpYk3 fa si tu o prezentare calumea daca faci daca nu pozele se pun la galerie foto nu aici...!!!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning