![]() |
Re: Ce vor femeile?
Quote:
si iti arat io joaca!!!;) |
what did i do ???
|
Femeile nu stiu nicodata ce vor se schimba ca vremea, nicicum nu-i bine, daca esti matur esti prea sec si nici invers nu-i bine, mi-ar placea sa fie si ele macar o zi in locu barbatilor, ar avea foarte mult de invatat. Si sa fim sincer 90% din ele nu sunt mature, eventual atunic cand nu este cazul :)
|
Quote:
|
Quote:
|
dar unde ???
|
Quote:
Ca sa stim cine se ia in gura cu tine :D Accentul cum se pune la Bea???? |
unde ce....mustangule?
bluey...ce mai conteaza....? |
Quote:
dar 69 nustu .. sa iti zica ea..:rolleyes2 dar suntem off rau..amandoi.. |
Quote:
deci tu o stiii... Si nu stiu de la ce vine 69??? La varsta asta???:shock: |
Buaaai!! cum sa nu sti ce inseamna 69!! :-O nu ii logic? ii anu in care s-a nascut.. pfiu =))
Quote:
|
deci..sa le luam la rind...mustangule am reusit sa te intimidez???:D :D :D vad k in ultima vreme ai adoptat stilul mai "blond" ...nu te prinde...;)
apai..bluey..is femeie..bat-o ameteala...si pui accentul unde vrei tu...k si la baute se poate conta p mine :-) faza cu 69 este lasata la aprecierea voastra!fiecare cit poate....;) si in leg cu femei hotarite/nehotarite..vreau sa ca zic,k p undeva poate si voi le ocoliti p alea hotarite....k unele va sperie!si inainte sa sariti la mine ginditi-va bine....;) |
dupa parerea mea femeilor ar trebui sa li se interzica telenovelele ... ca alea le strica de cap ... di dupa aia ar trebui sa li se astupe gura si sa li se umple portmoneul cu bani .. si cu asta cred ca am zis tot pt ca daca le dai bani, si ma refer la unele nu la toate as zice ca acopera si partea cu atentia 8)
|
si asta e doar parerea mea nu inseamna ca e neaparat asa
|
Quote:
nu de alta, dar sa-mi revin din sperietura...:-P:-P |
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning