Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   402 m TROFEUL PITESTI, 14.11.2010 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/218270-402-trofeul-pitesti-14-11-2010-a.html)

speeedy 15-11-10 12:49

Re: 402 m TROFEUL PITESTI, 14.11.2010

Quote:

Originally Posted by zahharia (Post 3813964)
dar pentru o masina din grupa D care nu a avut cu cine sa se dea la start, au adus o masina din grupa E , care avea 260 cp ( baiatu cu opelu GTC alb , asa am inteles )

acel GTC alb este un 1.6 T de 180cp...

zahharia 15-11-10 12:51

speeedy - poate vorbim de alta masina... cum o masina de 180cp stock a intrat la grupa E ?

TOBA^ 15-11-10 12:53

boby mom este iubit si de PRO tv ... nu numai de Antena 1 :))))

http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...ni-legala.html

pikollo 15-11-10 12:53

Tu nu intelegi ceva .

EX Golf 2 GTI .. 139 CP in talon DACA are 100 de modificari fara turbo sau compresor trebuie sa intre la grupa C . daca e prins o grupa mai jos e dat afara ..

Scuza-ma ca iti spun daca ai motoru din talon (nu seria de caroserie) si o ai dusa de la 100 cp stock la 250 fara turbo pus la aspirat sau compresor pus intri la grupa din talon .. nu e vina ta ca ai bagat bani in masina si te dai cu 120 stock sau cu 170 dusa .. e normal sa castigi grupa pentru ca ai bagat bani. Daca omu vrea singur sa urce o grupa mai sus e treaba lui dar sa cobori atunci dai dovada de un om care nici in seama nu trebuie bagat

speeedy 15-11-10 12:58

nu a fost niciun GTC alb la grupa E.. un singur opel, care e albastru si e OPC..

MIHAI_NEBUNU 15-11-10 13:15

Quote:

Originally Posted by bogdan (Post 3813446)
promit ca o sa vin mai des ,acum ca pot sa-i iau si pe junior cu mine .
pe bune eu m-am distrat mai ales ca nu am mai fost de mult la curse .sunt curios ce se mai vorbea daca nu venea Bobi si aveam eu cel mai bun timp :))

AS VREA SA NE DAM SI NOI PT CA AM DUBII IN PRIVINTA MODULUI DE CRONOMETRARE SI NU STIU SIGUR DACA ESTE CORECT . EU AM FOST PE LOCUL 3

xxxstar 15-11-10 13:27

Octaviile 2 de la skodatoys au fost surpriza, locul 1 si locul 2 / 3 la o prima participare oficiala la grupele lor, felicitari baieti!!!

bolidu' 15-11-10 13:32

Quote:

Originally Posted by xxxstar (Post 3814091)
Octaviile 2 de la skodatoys au fost surpriza, locul 1 si locul 2 / 3 la o prima participare oficiala la grupele lor, felicitari baieti!!!

Ti se par de felicitat avand in vedere ca ei s-au bagat la grupele care corespundeau in certificat nu ce aveau sub capota?? mie nu...urat din partea lor!JAPCA!!!

lascarica 15-11-10 13:46

Quote:

Originally Posted by MIHAI_NEBUNU (Post 3814054)
AS VREA SA NE DAM SI NOI PT CA AM DUBII IN PRIVINTA MODULUI DE CRONOMETRARE SI NU STIU SIGUR DACA ESTE CORECT . EU AM FOST PE LOCUL 3

As vrea si eu bogdane sa verific...:)...nu oricand am ocazia sa testez cazanu in compania unei extrem de rapide fwd din cate am inteles de la tine. Asa ca voi fi prezent odata cu mihai:).

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 3814100)
Ti se par de felicitat avand in vedere ca ei s-au bagat la grupele care corespundeau in certificat nu ce aveau sub capota?? mie nu...urat din partea lor!JAPCA!!!

Omu' ...nu prea ai tu legatura cu nimic din ce se pare..:lol:... stii tu cumva ca vreun din cele 2 skode ar fi avut ALTCEVA decat 1900cmc (alh,sau ce-or avea ei) , OHC si Turbo "sub capota" ? Puteau sa aiba pe dyno si 500cai...e DOAR meritul LOR , banii si munca LOR, ideile lor si alegerea LOR pentru o platforma adecvata proiectului respectiv ! Curesele de drag NU sunt organizate in sensul de a incuraja participarea masinilor stock,ci dimpotriva, pentru a scoate in evidenta evolutii spectaculoase si solutii eficiente !
Daca mai postezi ineptii, iei o pauza pt a-ti pune ideile in ordine;) .Intr-adevar, aici pe topic s-au anuntat 'spe mii de reguli care mai de care mai diferite,insa daca vrei sa vezi regulile dupa care s-a facut (ar fi trebuit sa se faca incadrarea) incadrarea, cauta-le la alte curse LR.

bobiMOM 15-11-10 14:01

Quote:

Originally Posted by lascarica (Post 3814136)
As vrea si eu bogdane sa verific...:)...nu oricand am ocazia sa testez cazanu in compania unei extrem de rapide fwd din cate am inteles de la tine. Asa ca voi fi prezent odata cu mihai:).

Omu' ...nu prea ai tu legatura cu nimic din ce se pare..:lol:... stii tu cumva ca vreun din cele 2 skode ar fi avut ALTCEVA decat 1900cmc (alh,sau ce-or avea ei) , OHC si Turbo "sub capota" ? Puteau sa aiba pe dyno si 500cai...e DOAR meritul LOR , banii si munca LOR, ideile lor si alegerea LOR pentru o platforma adecvata proiectului respectiv ! Curesele de drag NU sunt organizate in sensul de a incuraja participarea masinilor stock,ci dimpotriva, pentru a scoate in evidenta evolutii spectaculoase si solutii eficiente !
Daca mai postezi ineptii, iei o pauza pt a-ti pune ideile in ordine;) .Intr-adevar, aici pe topic s-au anuntat 'spe mii de reguli care mai de care mai diferite,insa daca vrei sa vezi regulile dupa care s-a facut (ar fi trebuit sa se faca incadrarea) incadrarea, cauta-le la alte curse LR.

Pey stai sa ne intelegem....seatul ala nu e 4x4...ca sincer...mi-a cam plecat in fatza!!!!!!:rolleyes2

bogdan 15-11-10 14:03

Quote:

cu cea mai mare placere dar nu pot sa abuzez de bunatatea lui George prea mult omul,mi-a dat masina la 2 evenimente pana acum ,daca o sa mai vin cu ea undeva o sa fie pregatita adecvat ,adica macar cu presiunea de 1.3 in loc de 0.5 cat a facut pana acum din cauza unor furtune,si macar un set de gume mai bune.este o masina de senzatie si e pacat sa "o fac de ras"
daca vb despre seat mai sus tin sa mentionez ca este integrala nu FWD

kimi 15-11-10 14:05

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 3814169)
Pey stai sa ne intelegem....seatul ala nu e 4x4...ca sincer...mi-a cam plecat in fatza!!!!!!:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by bogdan (Post 3814171)

L-au cam luat transpiratiile pe Bobi, crezand ca e FWD:lol:

bolidu' 15-11-10 14:25

Quote:

Nu am zis ca au alte motoare sub capota...dar au fost grupe facute pe cai care ii are masina in momentul de fata!asa e romanul.....nu are rost sa mai continuam!

bobby_gsi2 15-11-10 14:26

Quote:

Originally Posted by bogdan (Post 3814171)
cu cea mai mare placere dar nu pot sa abuzez de bunatatea lui George prea mult omul,mi-a dat masina la 2 evenimente pana acum ,daca o sa mai vin cu ea undeva o sa fie pregatita adecvat ,adica macar cu presiunea de 1.3 in loc de 0.5 cat a facut pana acum din cauza unor furtune,si macar un set de gume mai bune.este o masina de senzatie si e pacat sa "o fac de ras"

George e un om cum rar intalnesti. Cel putin mie mi se pare de nota 20 si nu prea ai ce sa ii reprosezi . Am vazut ca nu e in mintile ei.....s-a suparat si ea ca a stat pe dreapta :).
Masina e f potenta si e pacat sa nu i se foloseasca toate atuu-rile.
Chiar am vrut sa mai stam la o samanta.....dar ne-am intersectat doar in "trafic"
Tare faza cu puterea din talon .

Rebel_Boy 15-11-10 14:35

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 3814213)
Nu am zis ca au alte motoare sub capota...dar au fost grupe facute pe cai care ii are masina in momentul de fata!asa e romanul.....nu are rost sa mai continuam!

inseamna ca BMW-urile de 2.5 care s-au inscris la grupa C aveau ceva cai morti sub capota si au considerat ca mai au decat 150cp din 192cp incadrandu-se la grupa C ? :lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 06:14.

- Copyright 2026 4Tuning