Re: 402 m TROFEUL PITESTI, 14.11.2010
Quote:
Originally Posted by MIHAI_NEBUNU
(Post 3814054)
AS VREA SA NE DAM SI NOI PT CA AM DUBII IN PRIVINTA MODULUI DE CRONOMETRARE SI NU STIU SIGUR DACA ESTE CORECT . EU AM FOST PE LOCUL 3
|
As vrea si eu bogdane sa verific...:)...nu oricand am ocazia sa testez cazanu in compania unei extrem de rapide fwd din cate am inteles de la tine. Asa ca voi fi prezent odata cu mihai:).
Quote:
Originally Posted by bolidu'
(Post 3814100)
Ti se par de felicitat avand in vedere ca ei s-au bagat la grupele care corespundeau in certificat nu ce aveau sub capota?? mie nu...urat din partea lor!JAPCA!!!
|
Omu' ...nu prea ai tu legatura cu nimic din ce se pare..:lol:... stii tu cumva ca vreun din cele 2 skode ar fi avut ALTCEVA decat 1900cmc (alh,sau ce-or avea ei) , OHC si Turbo "sub capota" ? Puteau sa aiba pe dyno si 500cai...e DOAR meritul LOR , banii si munca LOR, ideile lor si alegerea LOR pentru o platforma adecvata proiectului respectiv ! Curesele de drag NU sunt organizate in sensul de a incuraja participarea masinilor stock,ci dimpotriva, pentru a scoate in evidenta evolutii spectaculoase si solutii eficiente !
Daca mai postezi ineptii, iei o pauza pt a-ti pune ideile in ordine;) .Intr-adevar, aici pe topic s-au anuntat 'spe mii de reguli care mai de care mai diferite,insa daca vrei sa vezi regulile dupa care s-a facut (ar fi trebuit sa se faca incadrarea) incadrarea, cauta-le la alte curse LR.
|