![]() |
Re: E46 - TM 77 EEE
Quote:
se vede foarte tare masina si din spate si din fata,agresiva ca un M :-)si spaciele blana jos :lol:ce trebe.... si caius iti multumesc pentru adaugarea motorsport edition :lol: |
3 Attachment(s)
@ radu_bmwe36 .. mai e pana sa fie tzava... momentan e burlan.. :lol:
@ TM 77 ADF .. tu esti my gipsy brother... @ Sparkle_81 ... mersi, mai e de lucru .... @ cryssTM .. :lol: suna aiurea... :lol: ne ocupam noi de detalii ? @ kox_24 ... vin vin.. incet si sigur :D @ laurentiu_tim ... da frate, esti un motorsport adevarat.. dupa ploaia ce am indurat'o azi la arad :lol: daca mareo are concediu medical... am facut si eu 2..3.. poze de dimineata... |
arata intr-un mare fel, si va arata si mai bine vopsita...
|
Quote:
+ 10 de la mine! |
Quote:
puteai si tu ieri sa dai o umbrela din partea casei :D @ Wilgax ... ms frumos :D |
bine ma..te laud si aici :)):))
bomba...un exemplu ASA DA...demn de urmat;) spor la lucru fratior(mai mic) caius.... te-am pupat din vrancea, centrul seismic:)) |
Foarte misto .... nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa arate vopsita :)
Ai pus-o paznic la gradinita ? :)) Arata ca un bulldog gata de atac :)) !! Bafta ! |
+ 10 de la mine !!!!!! ... foarte frumos .
|
foarte tare "jucaria" :P
bafta pe mai departe :) |
@ myky99 da ma ... inseamna foarte mult pt. mine ce ai scris ... prefer sa ma abtin ca nu stiu cum sa-ti multumesc ... :lol:
@ crysty.bobok da, si eu abia astept sa o vad gata.. :lol: @ bitzucv9 & dani3lll ... ms frumos! |
9,9 :)
10 dupa ce`o vopsesti ... Ce STANCE e :X |
si nevopsita se vede clasa. ce este, este :). pasionat
|
Quote:
|
@ VaLeX .. :D ms frumos, nici atunci nu o sa fie de 10.. dar sper sa arate bine.
@ dani3lll ... da .. pasionat / ruinat .. combinatia perfecta :lol: @ PDV_1989 ... da.. botu a fost argintiu, bara rosie, difusoru galben, masina albastra.. si ea in acte e neagra... ce poate fi mai frumos? :lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning