![]() |
Re: E36 - Bmw
Quote:
Imi place d tn ca iti bagi p.... in ele de fiare si traiesti clipa ! |
Quote:
acum ai aflat?:D:D:D:D:D crysty.bobok -- nu ma vand frate...dar imi place prea mult cum se vede masina lu Ricardinio,alb mat:D...SI LEGAT DE FIARE,EU RADEAM SI CAND A INTRAT ALA IN MINE AZI :D:D:D...CHIAR RADEAM SI MANCAM UN MAR :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Ma gandeam ca cine stie ce iti trece prin cap daca tot trebuie sa revopsesti aripa si bara ... !
Cum fac olteni fantana? De ce isi fac oltenii putu' in fundul curtii? |
Aoleu ce caterinca esti ma :)))) Cum sa mananci mar in timp ce te lovea ala? Daca iti dadea de te julea?? =))) Cel mai marfa a fost cand ai intors masina :)))) Sper sa termini repede cu astia de la asigurari si sa repari masina pana nu da frigu! Apropo, jantele alea macar fa-le si tu culori diferite =))) una albastra, una verde, una alba =))
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
PANARAMELOR !!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: rad de numai pot :lol::lol::lol: P.S nu stric tovarasiile pentru pi2de ! |
daca te inecai vere cu maru?:))))
il perdeam pe Marean finetze de baiat :lol: |
Lasa vericule ca nu e rau, si asa avea botu' ala de porc :lol:
Si-a bagat ratu in albeata aia de constanta, da acuma ii faci un facelift care este ca la crocodile hunter, cea mai adevaraciune de marfa.8) SA NU MA PERSIFLEZI! |
Quote:
|
ce bou esti......ai lovit-o si p-asta...nu s-a ouat masina la impact???:lol::lol::lol::lol:
marean senior 'care este' ce a zis?......:lol::lol: arzatear gazu..... |
iauzi nebunica https://www.trilulilu.ro/iulyan74/737b8a2f499be1 :lol:
|
Quote:
gyo tare melodie iti multumesc :D:D:D:D :lol: iar melodia mea preferata este asta :D:D:D https://www.youtube.com/watch?v=kCPFfsp1kwk |
ba de nu rad pe topicu asta jur mareane e cel mai tare!!!:))
|
mareano` lasa vraja cu pi2dele si ia`l pe Ricardinio del Sol care este si miscati-va fundu la curse .. ca te halesc daca nu vii .. da buleee mama .. :lol:
e posibil de azi sa fiu proprietar de cabrio .. ma alatur la baietii cu e36 .. sa vedem cum decurge combinatia.. :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:24. |
- Copyright 2026 4Tuning