Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Bmw (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/208048-e36-bmw.html)

crysty.bobok 12-11-10 00:43

Re: E36 - Bmw

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3804535)
Viitorul suna alb mat :D

TE-AI VANDUT FRATELE MEU !:evil:

Imi place d tn ca iti bagi p.... in ele de fiare si traiesti clipa !

Marian_nebunu 12-11-10 00:46

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 3805411)
da ma chiar ca blestemati astia cu masinile negre .. asa pe rand se intampla, bai imi pare rau de accident, dar lasa ca o faci tu, si inca ceva, NU ESTI SANATOS =))))))

ba frate...asta e...eu o fac alba:D ii pun si aripi direct INGER :D...iti multumesc de incurajari...iar legat de partea cu nu sunt sanatos;)...

acum ai aflat?:D:D:D:D:D

crysty.bobok -- nu ma vand frate...dar imi place prea mult cum se vede masina lu Ricardinio,alb mat:D...SI LEGAT DE FIARE,EU RADEAM SI CAND A INTRAT ALA IN MINE AZI :D:D:D...CHIAR RADEAM SI MANCAM UN MAR :D:D:D

crysty.bobok 12-11-10 00:55

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3805428)
ba frate...asta e...eu o fac alba:D ii pun si aripi direct INGER :D...iti multumesc de incurajari...iar legat de partea cu nu sunt sanatos;)...

acum ai aflat?:D:D:D:D:D

crysty.bobok -- nu ma vand frate...dar imi place prea mult cum se vede masina lu Ricardinio,alb mat:D...SI LEGAT DE FIARE,EU RADEAM SI CAND A INTRAT ALA IN MINE AZI :D:D:D...CHIAR RADEAM SI MANCAM UN MAR :D:D:D

stiu si eu un e60 alb matt ! Frumos intradevar dar macar fao cu folie .... nu vopsea :(

Marian_nebunu 12-11-10 00:56

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3805438)
stiu si eu un e60 alb matt ! Frumos intradevar dar macar fao cu folie .... nu vopsea :(

o colantez ma :D:D:D:D

crysty.bobok 12-11-10 01:05

Ma gandeam ca cine stie ce iti trece prin cap daca tot trebuie sa revopsesti aripa si bara ... !

Cum fac olteni fantana?
De ce isi fac oltenii putu' in fundul curtii?

B-99-SAA 12-11-10 09:50

Aoleu ce caterinca esti ma :)))) Cum sa mananci mar in timp ce te lovea ala? Daca iti dadea de te julea?? =))) Cel mai marfa a fost cand ai intors masina :)))) Sper sa termini repede cu astia de la asigurari si sa repari masina pana nu da frigu! Apropo, jantele alea macar fa-le si tu culori diferite =))) una albastra, una verde, una alba =))

daffy duck™ 12-11-10 11:18

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3804381)
Ba mai stiu eu o masina care este lovita EXACT la fel :))))) L-ai distrus pe daffy total :)))) dupa ce ca n are femei, i ai luat si ultima speranta. tziganeeeeeeeeeeeee

HAHahahahah ahha hahahaha haha ha "NU E BORCAN CU GEM SA SE TERMINE" =))))))))"

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3804396)
bmw_motorsport - breku fortza ,ca tancu :D:D:D m-a mutat de pe sosea :D
Wilgax - stiai deja ca nu sunt p treaba mea :D
abby3325 - id Danielei este momentan "BUSY" :) ;)
D_a_N_i - i-am dat a 3 fisa din alea care le-am primit de la gagica aia :D:D:D:D
Sir 10 - multumesc fratele meu :D daca iese cum vreau cu 25 d milioane la dosarul de daune o fac bomba:D
Daniel_Toa - fizic sunt intreg........psihic :rolleyes2 :rolleyes2 ...inca nu stiu :rolleyes2
Maniak22 - daniela e bine ma :D:D:D e bruneta :D stii tu :D viata mea :D
CaZu - gracias de complimente :D:D:D
sprinter - dupa ce gust din borcan ii dau si lui !:D:D:D...ce sa faci ba fratele meu :D:D...cred ca astia de prin ghencea au primit blestem :D astia cu masini negre :D:D:D !..IAR LEGAT DE DAFFY :)))))) ERA GELOS IN MASINA CAND I-AM CERUT ID.(MI-A ZIS ,BA FRATE VEZI CA SUNT GELOS)..SI I-AM ZIS OK...FI GELOS IN CONTINUARE :lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol gagik in spate radea cu gura pana la urechi :lol
SAX1987 - eu chiar m-am distrat maxim =)))))))

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3804419)
abby tu esti baiat la casa ta ma ... noi suntem tineri aici....

Ba mariane cre ca am terorizat pe prea multi de a fost cu asa mult bulan... tu ai scapat mai lejer. Oricum erau blesteme de mult luate :lol:

Poate se supara daffy si baga cutitu in tine :chainsaw: ca ii dai la borcan asa :dance: si asa :pelvic_th de face asa :yikes:

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3804448)
:peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: vreau mai intai sa gust cu limba din gem :D si dupa vedem cum e cu linguritza :D:D:D ;)

D.Allecs - nu fii asa de sigur !!!:D

are la euroins parca :D:D:D:D:D...dar nu e panica stiu p cineva acolo :D

abia acum am citit posturile astea :lol:

PANARAMELOR !!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

rad de numai pot :lol::lol::lol:

P.S nu stric tovarasiile pentru pi2de !

Gyo*TDS 12-11-10 15:44

daca te inecai vere cu maru?:))))
il perdeam pe Marean finetze de baiat :lol:

Skillzu 12-11-10 16:11

Lasa vericule ca nu e rau, si asa avea botu' ala de porc :lol:
Si-a bagat ratu in albeata aia de constanta, da acuma ii faci un facelift care este ca la crocodile hunter, cea mai adevaraciune de marfa.8)
SA NU MA PERSIFLEZI!

Marian_nebunu 12-11-10 19:32

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 3806829)
Lasa vericule ca nu e rau, si asa avea botu' ala de porc :lol:
Si-a bagat ratu in albeata aia de constanta, da acuma ii faci un facelift care este ca la crocodile hunter, cea mai adevaraciune de marfa.8)
SA NU MA PERSIFLEZI!

NU FRATELE MEU :D....NU TE PERSIFLEZ :D....DACA LUCRURILE DECURG CUM VREAU....NU MAI VAND MASINA SE PASTREAZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DECI..SPRINTER STIE :D:D..ABIA ASTEPT !

jakal 12-11-10 19:38

ce bou esti......ai lovit-o si p-asta...nu s-a ouat masina la impact???:lol::lol::lol::lol:
marean senior 'care este' ce a zis?......:lol::lol:

arzatear gazu.....

Gyo*TDS 12-11-10 19:53

iauzi nebunica https://www.trilulilu.ro/iulyan74/737b8a2f499be1 :lol:

Marian_nebunu 12-11-10 20:08

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3807341)
ce bou esti......ai lovit-o si p-asta...nu s-a ouat masina la impact???:lol::lol::lol::lol:
marean senior 'care este' ce a zis?......:lol::lol:

arzatear gazu.....

marean senior a zis (ca sunt un imbecil,si ca el nu a vazut om sa faca accident si sa rada ;) )si ca sa ma vada el ce fac eu cu masina,ca el nu mai imi da nici o masina...dar in seara asta plec cu Fordu la neam ,deja l-am sucit :D:D:D e greu cu marean !!!
gyo tare melodie iti multumesc :D:D:D:D :lol:

iar melodia mea preferata este asta :D:D:D

https://www.youtube.com/watch?v=kCPFfsp1kwk

SiLoTh 12-11-10 20:53

ba de nu rad pe topicu asta jur mareane e cel mai tare!!!:))

CaZu 13-11-10 08:56

mareano` lasa vraja cu pi2dele si ia`l pe Ricardinio del Sol care este si miscati-va fundu la curse .. ca te halesc daca nu vii .. da buleee mama .. :lol:
e posibil de azi sa fiu proprietar de cabrio .. ma alatur la baietii cu e36 .. sa vedem cum decurge combinatia.. :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 16:24.

- Copyright 2026 4Tuning