Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Masina mea, Audi A4 (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/20634-masina-mea-audi-a4.html)

andrei.badea 15-03-07 23:15

Re: Masina mea, Audi A4

Stiu de cele din bazar, dar am 2 mici probleme. Prima ar fi de natura financiara. Si a doua ar fi ai mei care nu prea sunt de acord sa imi ia masina de 200 de cai. Picioru asta greu al meu :oops: . Ca sa nu mai zic de dorinta de a mi-o modifica. Cva de genu asta: http://nemiroff2005.stsland.ru/auto/audi_a4.jpg :D

SFW 15-03-07 23:26

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 800673)
Maine va arata ca o masina noua ;)) :D
Te asteptam cu poze:)

Eh, nici chiar ... dar oricum ... :D

Quote:

Originally Posted by andrei.badea (Post 800692)
Stiu de cele din bazar, dar am 2 mici probleme. Prima ar fi de natura financiara. Si a doua ar fi ai mei care nu prea sunt de acord sa imi ia masina de 200 de cai. Picioru asta greu al meu :oops: . Ca sa nu mai zic de dorinta de a mi-o modifica. Cva de genu asta: http://nemiroff2005.stsland.ru/auto/audi_a4.jpg :D

E simpatic si kit-ul de la sportec ... finut ... mi-ar fi placut un set de jante de la ei (cele tot gri inchis) ... numai ca costa vreo 800 bucata ... sunt foarte scumpi :sad: :-)

andrei.badea 15-03-07 23:32

Nu m-am uitat la preturi :P, cum ink nu am masina :oops: nu avea sens. As vrea insa sa te intreb de consum, si daca motorul e aspirat sau turbo.

SFW 15-03-07 23:52

Quote:

Originally Posted by andrei.badea (Post 800738)
Nu m-am uitat la preturi :P, cum ink nu am masina :oops: nu avea sens. As vrea insa sa te intreb de consum, si daca motorul e aspirat sau turbo.

Aspirat. Consumul ... sa zicem 18 in oras ..... dar depinde de cum merg .. de aglomeratie ...

Heparu_Boy 22-03-07 10:00

Foarte faina masina .... am vazut-o si fara kit si era si asha faina ... ai grija de ea ca Audi trebuie ingrijit tot timpul deoarece ii o marca veritabila ... si na dar mai ales masina asta ii mortala .... bravo ... sincer ....

PS. multi spun ca masinele frumoase stock is usor de tunat ... dar din pacate ii fffff greu .... stiu asta din experienta mea ...

SFW 24-03-07 12:28

Quote:

Originally Posted by Heparu_Boy (Post 811573)
Foarte faina masina .... am vazut-o si fara kit si era si asha faina ... ai grija de ea ca Audi trebuie ingrijit tot timpul deoarece ii o marca veritabila ... si na dar mai ales masina asta ii mortala .... bravo ... sincer ....

PS. multi spun ca masinele frumoase stock is usor de tunat ... dar din pacate ii fffff greu .... stiu asta din experienta mea ...

10x. Incerc sa am cat mai multa grija de ea :-)
Si a3-ul tau e frumos. :D

GTRs 30-03-07 11:22

cat te-a costat pana acum?
am si eu un a4 stock abia l-am cumparat si vreu sa-l mai tunez

SFW 05-04-07 00:46

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by GTRs (Post 824796)
cat te-a costat pana acum?
am si eu un a4 stock abia l-am cumparat si vreu sa-l mai tunez

Am dat un pret estimatic pe paginile anterioare...

Un mic update ... daca tot e sa fie oettinger... sa fie oettinger...8)
Ornamente pt praguri de la oettinger. :D

Inca nu le-am montat ca nu am avut timp, dar oricum arata bine ... si imi place scrisul de pe ele :shock: :D

Patrulei 11-04-07 01:09

SFW masina este foarte frumoasa nu am vazut nicaieri asha frumuseete:D:Psi in plus e si 3.0 care mai rar vezi am un tov cu una la fel(la motor)AVIONNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!:p FRUMOASA FOCCC!!

SFW 11-04-07 01:27

Quote:

Originally Posted by Patrulei (Post 845200)
SFW masina este foarte frumoasa nu am vazut nicaieri asha frumuseete:D:Psi in plus e si 3.0 care mai rar vezi am un tov cu una la fel(la motor)AVIONNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!:p FRUMOASA FOCCC!!

10x :-) Eh, sunt multe mult mai aratoase :-) Dar doar pe asta o iubesc eu :lol:

andrei.badea 11-04-07 01:30

SWF, in tara e cea mai frumoasa! Si chiar marfa pragurile! Sa pui poze cu ele montate

SFW 11-04-07 01:32

Quote:

Originally Posted by andrei.badea (Post 845236)
SWF, in tara e cea mai frumoasa! Si chiar marfa pragurile! Sa pui poze cu ele montate

Nici asta nu prea stiu ... dar na ... va las pe voi sa judecati :lol: , eu nu sunt in masura, pt ca e posibil sa fiu subiectiv :D

Da, o sa pun, dar nu prea am avut timp in ultimile zile.

andrei.badea 11-04-07 01:36

Simplu, lucrat bine, si cu stil, nu ca altii cu tot felu de zorzoane, mii de stikere si eu stiu ce le mai da prin cap sa puna pe masini. Merita titlul "Cel mai frumos A4 din romania". Putine masini la noi se ridica la standardele masini tale.

Y O B 11-04-07 22:16

Nu vrei sa faci schimb cu un Jaguar model 2003? masina are 99000de km, pachet sport si multe altele

SFW 12-04-07 12:53

Quote:

Originally Posted by andrei.badea (Post 845242)
Simplu, lucrat bine, si cu stil, nu ca altii cu tot felu de zorzoane, mii de stikere si eu stiu ce le mai da prin cap sa puna pe masini. Merita titlul "Cel mai frumos A4 din romania". Putine masini la noi se ridica la standardele masini tale.

Un kit frumos pt A4 ca al meu este cel de la hofele cu single frame. Este unu si in Bacau, si am mai vazut ieri unul in iasi cu nr de suceava parca ... arata f bine. Singurul minus (sa-i spunem asa), e ca nu mai arata asa mult a masina modificata, ci doar a un a4 single frame (care consider ca arata mai bine cu noua grila decat actualul model :rolleyes2 )
Spoilerul este facut copie fidela dupa cel de pe rs4. Cand l-am vazut ieri pe cel din iasi, de la departare am crezut ca e rs4. (n-am fost prea atent la faruri :rolleyes2 )

Oricum, merci pt complimente, nu pot decat sa ma bucur ca masina mea este apreciata. :-)

Quote:

Originally Posted by yob_87 (Post 846832)
Nu vrei sa faci schimb cu un Jaguar model 2003? masina are 99000de km, pachet sport si multe altele

nu.

All times are GMT +2. The time now is 01:13.

- Copyright 2026 4Tuning