![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
Stiu de cele din bazar, dar am 2 mici probleme. Prima ar fi de natura financiara. Si a doua ar fi ai mei care nu prea sunt de acord sa imi ia masina de 200 de cai. Picioru asta greu al meu :oops: . Ca sa nu mai zic de dorinta de a mi-o modifica. Cva de genu asta: http://nemiroff2005.stsland.ru/auto/audi_a4.jpg :D
|
Quote:
Quote:
|
Nu m-am uitat la preturi :P, cum ink nu am masina :oops: nu avea sens. As vrea insa sa te intreb de consum, si daca motorul e aspirat sau turbo.
|
Quote:
|
Foarte faina masina .... am vazut-o si fara kit si era si asha faina ... ai grija de ea ca Audi trebuie ingrijit tot timpul deoarece ii o marca veritabila ... si na dar mai ales masina asta ii mortala .... bravo ... sincer ....
PS. multi spun ca masinele frumoase stock is usor de tunat ... dar din pacate ii fffff greu .... stiu asta din experienta mea ... |
Quote:
10x. Incerc sa am cat mai multa grija de ea :-) Si a3-ul tau e frumos. :D |
cat te-a costat pana acum?
am si eu un a4 stock abia l-am cumparat si vreu sa-l mai tunez |
4 Attachment(s)
Quote:
Un mic update ... daca tot e sa fie oettinger... sa fie oettinger...8) Ornamente pt praguri de la oettinger. :D Inca nu le-am montat ca nu am avut timp, dar oricum arata bine ... si imi place scrisul de pe ele :shock: :D |
SFW masina este foarte frumoasa nu am vazut nicaieri asha frumuseete:D:Psi in plus e si 3.0 care mai rar vezi am un tov cu una la fel(la motor)AVIONNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!:p FRUMOASA FOCCC!!
|
Quote:
|
SWF, in tara e cea mai frumoasa! Si chiar marfa pragurile! Sa pui poze cu ele montate
|
Quote:
Da, o sa pun, dar nu prea am avut timp in ultimile zile. |
Simplu, lucrat bine, si cu stil, nu ca altii cu tot felu de zorzoane, mii de stikere si eu stiu ce le mai da prin cap sa puna pe masini. Merita titlul "Cel mai frumos A4 din romania". Putine masini la noi se ridica la standardele masini tale.
|
Nu vrei sa faci schimb cu un Jaguar model 2003? masina are 99000de km, pachet sport si multe altele
|
Quote:
Spoilerul este facut copie fidela dupa cel de pe rs4. Cand l-am vazut ieri pe cel din iasi, de la departare am crezut ca e rs4. (n-am fost prea atent la faruri :rolleyes2 ) Oricum, merci pt complimente, nu pot decat sa ma bucur ca masina mea este apreciata. :-) Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning